Zero House

/ Vizionări: 14434

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Zero" case nu necesită o conexiune la reţea

Zero House
Au oricare dintre voi aici, astăzi, poate oferi o casa care nu are nevoie de surse externe de energie electrică? Este casa însăşi serveşte de energie electrică, apă caldă, el distruge deşeurile produse de rezidenţilor săi. Locuitorii din Ruse Hruşciov par o fantezie, dar astăzi din lume construcţia de case astfel devine la modă.

Acest lucru se datorează în mod direct a doi factori: în primul rând, tendinţa actuală tot ceea ce este oarecum legate de ecologie şi de conservare. Al doilea rând, economic, nu este profitabil: dacă sunteţi un antreprenor în diferite ţări din întreaga lume vă promit mai multe beneficii, şi subvenţiile din partea Guvernului. Dacă sunteţi un guvern reprezentativ, atunci ar trebui să fie clar faptul că casele de economisire a energiei în viitor va fi în măsură să economisească miliarde de dolari şi să păstreze echilibrul de energie în interiorul ţării şi a lumii în general. În plus, popularizarea "zero" casele în ţară are un efect pozitiv asupra imaginii sale.

În mod ironic, lider în punerea în practică a caselor autonome, însă, ca, mai recent, în alte multe domenii care necesită conservare a resurselor de energie, China este activ atragerea de specialişti străini şi tehnologie de Vest. Până de curând, şi anume RPC a fost unul dintre cei mai mari poluatori lume a atmosferei, şi că deciziile sale de conservare a lumii de energie într-o mare măsură determina viitorul planetei.

"Zero" casa în termeni moderni - este această clădire, care, datorita noilor tehnologii pot produce independent de energie electrică şi termică pentru nevoile locuitorilor săi. Astfel de case trebuie să fie complet independent de căldură externe şi de energie electrică. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de panouri solare pentru a colecta energie, buna organizare de aer pentru a salva pe de încălzire şi aer condiţionat, bioreactoare, care sunt capabili să obţină energie din deşeuri organice, precum şi sisteme de captare a apei de ploaie pentru a garanta că, în viitor, ar putea fi utilizate pentru consumul de către rezidenţi .

Unul dintre proiectele imobiliare de acest gen - a fost deschis în Ningbo, în septembrie 2008 în domeniul tehnologiei energetice Centrul de filiala chineză la Universitatea din Nottingham, a cărui construcţie a fost proiectat de către experţi italieni de la companii Mario Cucinella Arhitectilor. Clădire situată în birouri, showroom, de laborator, fatade standul de încercare, de mediu şi de camera de tunelul aerodinamic. Suprafaţa totală a clădirii - 1300 de metri patrati. m. În total există şase etaje: cinci la sol şi unul subteran. Lumina este o cladire exclusiv de celule fotovoltaice şi turbine eoliene. Atunci când există soare sau vant, in cladire pentru a stoca energie şi îl stochează în baterii speciale. Un acumulator complet încărcat poate menţine casa cu aer rece şi lumina timp de două săptămâni - o perioadă mai mult decât suficiente pentru perioada de calm ursuz. În Ningbo, situat la 200 km de Shanghai, cald, mai ales pe tot parcursul anului, dar pe cont propriu de racire lor în clădirea Centrului cheltuit doar 7-8 kW • h pe an pe metru pătrat. În cazul în care nu au fost pentru toate aceste tehnologii inovatoare, de întreţinere a clădirii a luat un an la aproximativ 450 de tone de cărbune, precum şi emisii de carbon s-ar fi ridicat la 1081 tone.

Auto-conţinute casa cea mai mare din lume, poate deveni un "Pearl River Tower în Guangzhou. Constructia sa implicat în SUA, pe bază Skidmore, Owings si Merrill. Turnul va avea 69 etaje total de "creştere" în 300 de metri, ca ar fi cu adevărat "zero" la domiciliu, nu va fi conectat la surse externe de energie electrică. O caracteristică a acestei clădiri - prezenţa vitrajelor duble cu ventilaţie dintre cele două straturi de sticlă. O astfel de construcţie citaţieaprinse pentru a reduce costul de instalaţii de aer condiţionat. În plus, acesta va fi automat obloane, care va schimba unghiul de-al lor, în funcţie de poziţia soarelui. Nu va fi o clădire bună şi energie solară, energie care va fi cheltuit nu numai pentru iluminat, dar şi pentru încălzirea apei. Turnul va colecta apa de ploaie si purifica, oferind cel puţin o cu apa tehnic pentru instalaţii sanitare şi alte nevoi. Pentru a fi într-un turn şi turbinele eoliene pentru a produce electricitate.

De fapt, nu o China de azi sunt preocupaţi de consumul de energie al cladirilor de birouri si rezidentiale. Nu cu mult timp în urmă, autorităţile de la Minsk au anunţat punerea unei case multi-poveste de energie "eficient. În cadrul noua etaje, şi se pare că acest lucru este construirea panoul de obicei, cu o suprafaţă de aproximativ 10 mii de metri pătraţi. m. Cu toate acestea, aceasta nu este o casă obişnuită: pe acoperiş instalat panouri solare. Ei au primit de energie electrică, conform calculelor de designeri, suficient pentru a acoperi intrările şi faţada clădirii. Este folosit pentru a fi numai lămpi de economisire a energiei. Fiecare intrare este stabilit de 60 de lămpi de economisire a energiei cu o capacitate de 3,3 Marţi Există o casa si un sistem de control inteligent pentru iluminat: dacă, în lumina zilei în entryway lipsesc becuri va fi oprit. În plus, casa este echipat cu un special de aprovizionare şi sistemul de evacuare de ventilaţie, care va ţine mai bine casa cald, şi au, prin urmare, mai puţin să-şi petreacă la încălzirea acesteia. Se estimează că investiţiile în tehnologii de economisire a energiei vor fi necesare pentru a achita în următorii şase ani. În cazul în care experimentul se dovedeşte de succes, orasul Minsk nu ar fi limitată de o casa.

Pentru un viitor luminos de mediu, aş dori să credem, va veni şi Rusia. În final, preşedintele Dmitri Medvedev, la ultima reuniune a Comisiei de a actualiza din nou, a formulat problema - reducerea intensităţii energetice a PIB până în 2020 nu mai puţin de 40% comparativ cu 2007. Pentru a realiza acest lucru va fi greu singur interzicerea becurilor incandescente de 100 W: energie "scurgeri de informaţii", printr-o varietate de "lacune", inclusiv o diferenţă reală în casele noastre.

chaskor.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.