Ziua 24-10 — Internaţional al Climate Action

/ Vizionări: 3582

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ziua Internaţională a Climate Action Astazi planeta sărbătorit Ziua Internaţională a lupta împotriva schimbărilor climatice. Data internaţională este relevant în special astăzi, când lumea se confruntă de mediu în caz de catastrofe iminente cauzate de încălzirea globală şi de gaze cu efect de seră în creştere în atmosfera Pământului.

În acest an, Ziua Internaţională a Climate Action are loc sub semnul numărul "350". oamenii de ştiinţă susţin că climatice a fost 350 părţi per milion este o limită superioară în condiţii de siguranţă pentru nivelul de CO2 în atmosferă. Astăzi, din păcate, această cifră este mai presus de valorile limita de 350 de particule ...

Problema schimbărilor climatice în lumea modernă este una dintre cele mai importante. schimbărilor climatice globale presupune unele catastrofe climatice grave şi ameninţare pentru întreaga umanitate. Deteriorare a sănătăţii umane, creşterea numărului de secetele, incendiile forestiere, inundaţiile şi tsunami, topirea permafrostului şi gheţarii - acestea sunt doar câteva dintre rezultatele schimbărilor climatice de pe planeta.

În acest an Ziua Internaţională a acţiune are loc în ajunul Conferinţei climat de părţi la Convenţia-cadru a ONU privind schimbările climatice, care va avea loc în decembrie la Copenhaga. Conferinta va reuni toate liderii mondiali să semneze acordul, urmează să înlocuiască Protocolul de la Kyoto.

Astăzi, 24 octombrie 2009, oamenii din diferite locatii pe parcursul Pământului climatice au luat parte la mitinguri cu ocazia Zilei Internationale a Climate Action. Peste 3500 de proteste au avut loc în 160 de ţări din întreaga lume la această zi. Bruxelles (Belgia), 350 europeni, 350 minute, au dansat în susţinerea acţiunii în metrou. În Canada, cele cinci fete numit 350 de ori într-un clopot speciale pentru a atrage atenţia orăşenilor la schimbările climatice. În Mongolia, studenţii colectate de gunoi şi pune împreună o cifră gigantic "350". În Liban, protestatarii s-au adunat la ruinele antice din Imperiul Roman, au protestat că tuburile pentru diving ...

În capitala rusă au primit, de asemenea, o acţiune climatice diferite. Copiii au fost organizate jocuri de mediu şi prezinta clipuri video din seria "Animale salva planeta. Într-un cinematograf digital Kinosfera "au demonstrat film senzaţional despre schimbările climatice - Varsta de proşti" ("The Age of Stupid"). Acest film este, de asemenea prezentat în cinematografe din Sankt-Petersburg, Belgorod şi Blagoveshchensk şi Novosibirsk.12 sfaturi ecologice de la WWF, care puteţi începe să urmăriţi astăzi:

1. Închide apă, atunci când tu chiar nu-l utilizaţi. De exemplu, când vă spălaţi pe dinţi sau lathering în duş
2. Utilizarea maşini de spălat vase. Economisire a apei - de cinci ori.
3. Rularea maşină de spălat, seta temperatura de la 60 de grade, şi 30 - petrec de energie la jumătate, iar calitatea de spălat nu va avea de suferit.
4. Înlocuiţi becurile cu moderne Ilici - de descărcare de gestiune economica.
5. Ridica temperatura uşor în frigidere. De obicei, am stabilit un minim şi nu este necesar.
6. Mănâncă mai puţin de produse de origine animală.
Iulie. Vand produse din hârtie din hârtie reciclată - aceste produse sunt foarte frumoase, şi în timp ce salva o mulţime de arbori.
8. Dacă aveţi o oportunitate de a ieşi din timp şi se apuca de lucru pe jos, mai degrabă decât merge cu masina - merge pe jos, deci şi razomnetes devreme în zi, şi economisirea de carburant.
Septembrie. Întotdeauna curat dupa ei înşişi, fiind în natură, în orice caz, nu se arunca în tufişuri sau în râu, sticle şi pungi din plastic, sticlă şi mai mult chiar.
10. Nu gazuyte! Dacă utilizaţi o maşină - încercaţi să salvaţi benzină. De exemplu, portbagaj, montat pe acoperis, crescând astfel foarte mult consumul de combustibil.
11. Dă-sticlă. Dacă este posibil, cumpăra băuturi în sticle de sticlăX, care pot fi depozitate şi utilizate din nou. recipiente de unică folosinţă din plastic nu pot fi biodegradare naturale.
12. Înainte de a pleca, stinge lumina ..., precum şi de fier, un TV şi radio casetofon. Chiar stand lămpii cu consumul de energie, care afectează în mod negativ situaţia ecologică pe planeta noastră.

ecoportal.ru bazate pe site-urile WWF, Greenpeace, "350", AMI-TASS