Ziua Internaţională a Pământului (Ziua Pamantului)

/ Vizionări: 11232

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ziua Pământului 04.22 marchează Ziua Internaţională a Pământului (International Ziua Pământului). Această zi este destinat să unească oameni din lume în protejarea mediului înconjurător. Lumea Ziua Pământului a fost primul eveniment a avut loc pe 22 aprilie în 1970. Prin tradiţie, această zi, toate care doresc să participe la îmbunătăţirea şi amenajarea lor curţi şi străzi, de mediu diverse evenimente, festivaluri si promotii.

Nascut pe Pamant vacanţă în America. Aici este considerat public pentru pregătirea de vacanţă totul, de la atac presedintele cetăţenilor ale Americii pentru a salva Pamantul de locuit.

De ce 22 aprilie? Aceasta este ziua de naştere a D. Sterling Morton, administrator din Nebraska şi, ulterior, a servit ca ministru al Agriculturii. El a fost cel care a provenit ideea de o vacanta, conservarea beneficiilor şi frumuseţea naturii decât ne-a binecuvântat.

În primul rând Ziua Pământului a avut loc în 1970 şi de atunci în fiecare an pe 22 aprilie populaţiile din întreaga lume sărbătoresc această sărbătoare. Programele de a participa anual 3000 şi despre grupurile de 100000 de oameni organizeze munca din intreaga lume.

Şi în 1990, această zi a devenit un marş internaţional, la care au participat cu 200 de milioane de oameni în 141 de ţări din întreaga lume. Până în 2000, Campania a avut deja sute de milioane de participanţi din 181 de ţări.

În fiecare an, oamenii de ştiinţă din întreaga lume se adună pentru o masă rotundă pentru a discuta probleme globale de mediu. Există, de asemenea, o reţea de Ziua Pământului - o organizaţie internaţională non-guvernamentale, uneşte 12000 organizaţii din 174 de ţări din întreaga lume. Scopul desfăşurării activităţilor lor de Ziua Pământului Reţeaua pune dezvoltarea educaţiei de mediu. La American Corner în Yuzhno-Sakhalinsk deschisă expoziţia anuală de postere pentru a sărbători Ziua Pământului. Scopul expoziţiei - să atragă atenţia oamenilor asupra problemelor de ecologie a planetei noastre.

Potrivit presei străine în diferite ţări în această zi au organizat o varietate de activităţi şi acţiuni. Această conferinţă, expoziţie, închiderea traficului pe străzile aglomerate ale marilor oraşe, curat-up şi plantarea de copaci.


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137