Ziua Mondială 10.04 — pentru protecţia animalelor.

/ Vizionări: 8630

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

animale În 1931, la o întâlnire din Florenţa, ecologiştii au decis, pentru a sărbători Ziua Mondială a animalelor. 10.04 - nu o dată aleatoare. Aceasta este ziua Sf. Francisc de Assisi catolice. Conform legendei, animalele nu frică de el şi l-au ajutat, şi el le-a răspuns cu respect şi dragoste. Această sărbătoare nu este conectat cu numele oricărei organizaţii speciale sau ţară, a fost creat pentru toată lumea care vrea sa fie pe aceasta planeta pentru a păstra bogata fauna, şi nici unul dintre animalele supravieţuitoare nu a dispărut de pe faţa pământului.

Humane Society din multe ţări exprimat dorinţa de a organiza anual o varietate de evenimente publice. În Rusia, această dată este sărbătorită din anul 2000 la iniţiativa Fondului Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor. Ziua de origine animală este setat pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la necesitatea de a proteja mediul, activitatea de creştere a protecţiei animalelor.

animale În multe ţări occidentale este faptul că animalele domestice - face parte din familie, ei au aceleaşi drepturi ca şi ceilalţi membri. Rusia, ţările CSI deţine ferm al doilea în urma SUA în lume, în numărul de animale de companie. Fiecare vii treia familie "fraţi mai mici".

Sursa: http://www.calend.ru