zonele vizuale ale creierului ajută orb pentru a auzi

/ Vizionări: 7400

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/26oct07_zrenie/big.gif nevazatori sunt adesea acute auzim mai multe. Oamenii de stiinta americani au descoperit că pacienţii care şi-au pierdut vederea în copilărie, utilizarea responsabilă pentru zona creierului viziune, pentru a auzi mai bine, în funcţie de Journal of Neuroscience.

La persoanele sanatoase, cortexul occipital a funcţiei vizuale, şi temporale - este responsabil pentru audiere. Cu pierderea regiunii occipitale dobândeşte noi funcţii, studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Oregon Ştiinţe Medicale (Oregon Health & Science University).

Plumb autor Alexander Stephens (Alexandru Stevens) au pierdut la pacienţii orb la asteptare diferite, fiecare precedată de un semnal scurt. În acelaşi timp, a efectuat un creier de scanare de participanţi.

Se pare că fiecare semnal de avertizare a fost însoţită de activitate în cortexul occipital, creşterea sensibilităţii la sunete ulterioare. Astfel, oamenii orbi utilizate zona, responsabil pentru percepţia de imagini, pentru a pregăti percepţia de sunete, cercetatorii rezumate.