Передача «Алкоголизм — жизнь без будущего» Последствия и вред алкоголя (Видео)

/ Просмотров: 3896

Алкоголизм

Cum alcoolul ne afectează organismul. Creierul și sistemul nervos suferă cel mai mult din cauza alcoolului. Și dacă efectele sale asupra restului organelor interioare nu sunt vizibile până la un moment dat, în cazul acesta ele sunt foarte evidente.

În primul rând, alcoolul este periculos pentru creier, pentru că aici concentrarea sa este mult mai mare decât în celelalte organe. Anume pentru țesutul cerebral alcoolul este deosebit de toxic - și de aceea atât de evidentă este starea de ebrietate. Ne-am obișnuit s-o numim cu cuvinte inofensive, uneori chiar poetice, spunând, "a se relaxa", "a se sfinți", "a se îmbăta", "a-și pierde capul". De fapt, situația este mult mai prozaică și tristă - alcool provoacă distrugerea cortexului cerebral, amorțeala și moartea ulterioară a țesuturilor sale.

 


Если вам понравился этот материал, то предлагаем вам подборку самых лучших материалов нашего сайта по мнению наших читателей. Подборку - ТОП интересных Аудио, Видео, Фото о разных важных событиях в мире вы можете найти там, где вам максимально удобно ВКонтакте или В Фейсбуке