00:00:00

Interzis trecute

15-01-2007 в 09:35 | Vizualizări:9524

A confirmat dacă adevărul adepţii lui Darwin de probe non-refutabil? E ca un auto-evident, dacă ne uităm despre retrase din circulaţie fapte despre exilat la muzee magazin descoperiri incomod despre înregistrările frauduloase sau distruse de expeditii. Dar fără ele, informaţiile arheologice sunt incomplete, imagine din trecut - istorie denaturată - fals. Această concluzie a fost cercetător american Michael Cremo şi Richard Thomson după 8 ani de săpături din Pamant "cronologică bytopisaniya praf" ...

Un alt uita-te la istoria Rusiei

12-01-2007 в 16:05 | Vizualizări:6524

Război împotriva Rusiei este deja foarte lung si foarte, foarte de succes. Desigur, nu pe câmpul de luptă, unde am toate sunt întotdeauna bătuţi, şi foarte dureroasă, şi în cazul în care Occidentul a fost întotdeauna câştigat şi continuă să câştige - în război informaţii ...

Vrăjitoarea tradiţie Scoala de cultura populara din Rusia şi Academia de Sine.

12-01-2007 в 15:28 | Vizualizări:12602

Alexandru ŞEVŢOV, sau simple Sanych (alias-A.Andreev şi Ivan Skomorokh) în perioada 1985-1991. instruiţi de către vrăjitorilor vechi, care sunt descendenţi ai Ofen-mazykov, care la rândul lor sunt descendenţi ai legenda bufoni care s-au stabilit pe aceste meleaguri în secolul 17, dupa ce persecutia, amenajat regii Romanov.

Mediu urban şi sănătăţii cetăţenilor.

12-01-2007 в 14:49 | Vizualizări:15246

Poluante principale ale atmosferei in orase este autovehicule. De exemplu, la Moscova, aceasta reprezintă mai mult de 90% flotei din capitala rusă., De exemplu, are aproximativ 3 milioane de masini, iar această cifră este în creştere în fiecare an cu 10-15%. Acesta este numărul de vehicule anual emită în mediu de aproape 2 milioane de tone de solide , deşeuri lichide şi gazoase, multe dintre ele - un extrem de toxice pentru om ...

Oamenii de stiinta au gasit o reteta simpla pentru fericire

12-01-2007 в 08:20 | Vizualizări:5500

bani Psihologul Elizabeth Dunn şi doi dintre colegii sai de la Universitatea din British Columbia din Vancouver, a fost întrebat la trei întrebări simple şi de a afla cum să cheltuiască bani pentru a fi în sfârşit fericit. Sa constatat că mai multe persoane cheltui pe rudele, prietenii şi de caritate, astfel încât acestea sunt mai fericiti.

Ecovillage Grishino

19-12-2006 в 16:46 | Vizualizări:9188

Am stabilit în satul Grishino, care este situat pe malul nordic al râului Vazhinka, în partea de est a regiunii Leningrad, aproape la graniţa de Karelia. Ekoposelentsy primul venit aici în 1993. De atunci, acest mic sat, cu o mare salcie-ceai în mijlocul domeniu a devenit casa noastră. Venirea noastră aici a dat popoarelor indigene, încrederea că satul ei vor locui şi vor dezvolta.

Valea Morilor — Noua Viaţă

25-10-2006 в 15:31 | Vizualizări:5976

17 octombrie 2006 la ora 16:00, au început lucrările la coborâre de apă de la unul dintre frumoase apele cea mai mare parte a oraşului - Valea Morilor de scurgere. Aproape foarte partea de jos a rezervorului a fost mare diametru redus conducte, pentru care există o. Timp de 16 ore, nivelul apei a fost adormit de 10 inch .

Huang a schimbat culoarea

24-10-2006 в 10:32 | Vizualizări:5340

Ca urmare a deturnare de fluviu Chinei de Fluviul Galben pentru 1 km a schimbat culoarea de la galben la rosu.

Tabere pentru copii de mediu — o nouă formă de educaţie a tinerilor

17-10-2006 в 12:18 | Vizualizări:14216

"Pentru a încerca să restabilească relaţiile pierdut între oameni şi de viaţă alte organisme care traiesc pe planeta noastră - un foarte important şi merită obiectiv foarte. În cele din urmă, succesul sau eşecul unor asemenea tentative de a rezolva problema, de a distruge umanitatea însăşi, cu toate fiintele vii de pe pământ sau nu. "

Konrad Lorenz

schimbare Times, vom schimba, vom schimba copiii noştri sunt în schimbare şi formele de învăţământ. Unul ar putea crede că ar putea să ia o de două săptămâni de mediu tabara scurt în procesul complex al culturii de educaţie de mediu? Se pare foarte mult un lucru de tabere de pionieri trecut, iar în locul lor sunt noi abordari, noi perspective asupra conţinutului, stilul şi metodele de lucru cu copiii. Una din direcţiile noi în organizarea de recreere de vară pentru copii dezvoltat în momentul în care Departamentul de Mediu din Natura şi Moscova. Departamentul a sprijinit un proiect propus de Fondul de Dezvoltare Ecoturism "Dersu Uzala" privind organizarea de tabere pentru copii de mediu, pe baza ariilor protejate Rusă - rezerve şi parcurile naţionale.

Eco-turism şi de circulaţie pentru copii de mediu

17-10-2006 в 12:17 | Vizualizări:9862

Conceptul modern de turism ecologic a apărut la confluenţa dintre cele mai urgente, economice şi sociale problemele de mediu. Eco-turism urmăreşte, pe de o parte, pentru a satisface nevoia omului de comuniune cu natura, singurătate, de studiu şi de înţelegere a naturii şi a culturii, şi pe de altă parte - pentru a rezolva-economice şi de mediu probleme socio în zone îndepărtate.

Există multe definiţii ale ecoturismului, dar, în general, toate sunt acum redusă la cinci caracteristici de bază:

  1. Această călătorie în natură;
  2. Aceasta excursie care vizează obţinerea de noi cunoştinţe despre natura şi cultura locală (educatie de mediu);
  3. Această călătorie, care contribuie la conservarea şi păstrarea mediului cultural local;
  4. Această excursie, organizată în aşa fel încât toate posibilele efecte negative sunt reduse la minimum;
  5. Această călătorie, care contribuie la dezvoltarea socio-economică a regiunilor.

Ce este ecoturismul?

17-10-2006 в 12:16 | Vizualizări:40384

Menţionate cel mai frecvent în diferite contexte, câteva concepte pot fi comparate cu termenul "ecoturism definiţii." Diversitatea existente ilustra următoarele exemple:

  • "Ecoturism - aceasta este orientată spre natura turism, inclusiv programe de educaţie de mediu şi educaţie, şi puse în aplicare în conformitate cu principiile durabilităţii ecologice. Strategia Naţională pentru Ecoturism Australia, Departamentul de Turism, Canberra, 1992.
  • «Bazate pe natura turism care implică educaţie şi interpretare a mediului natural şi este gestionat să fie ecologic durabile (.» Commonwealth Departamentul de Turism (1992), Australian National Ecoturism Strategiei, Canberra.)

  • "Eco-turism - o călătorie în mod deliberat la zone naturale, în scopul de a înţelege mai bine cultura locală şi mediul natural şi care nu ar încălca integrităţii ecosistemelor, în acelaşi timp conservarea resurselor naturale benefice pentru localnici)." (Ecoturism Societate, Ecoturism Society, 1994.
  • Intenţionate de călătorie «la zone naturale pentru a înţelege cultura şi istoria naturală a mediului, ţinând nu sunt de a modifica integritatea ecosistemului, în timp ce produce oportunităţi, care fac de conservare a resurselor naturale benefice pentru populaţia locală 1994.» (Ecoturism Society,) .

Cum să înceapă o campanie

17-10-2006 в 12:15 | Vizualizări:6964

Campania - excursii organizate sau plimbări lungi, precum şi general, co-circulaţie a unui grup de persoane cu scop n.opredelennoy. Turistii în campanie. Schi PP la locurile de gloriei militare. (Dicţionar SIOzhegov).

În primul rând, pe cineva în cap trebuie să fie înlocuit cu ideea, să ia o rută, şi, de regulă, el este seful. Si el apare imediat taxelor - pentru a dezvolta o rută şi programul, pentru a identifica cele mai dificile sectiuni, subliniind modalităţi de a trece, pentru a dezvolta un traseu de rezervă, să adune un grup de turişti şi organizează activităţile de participanţi. Manager responsabil pentru siguranţa şi finalizarea cu succes a traseului.

Corpsmen biosferei

17-10-2006 в 11:45 | Vizualizări:6698

În fiecare zi, mai multe şi mai mulţi experţi cred că biotehnologia este de a deveni un simbol al puterii ştiinţei moderne, o întruchipare a realizărilor de civilizaţie. Doar în largul coastei din Pakistan sa scufundat cisternă cu zeci de mii de tone de petrol. Wildlife şi coasta Mării Arabiei suferit pagube importante. metode biotehnologice de combatere a poluării mediului înconjurător într-o poziţie pentru a preveni astfel de pierderi.

Petrol si produse petroliere chiar şi astăzi se colorează Antarctica. În Rusia, de producţie generale, transport si rafinare sunt percepute ca o ameninţare teribilă pentru a faunei sălbatice. Şi nu fără motiv - în Siberia de Vest, din care 40 ani în urmă au început să exploreze cele mai mari depozite din teritoriile de petrol a distrus toate lucrurile vii.

Benzina nu mai este relevantă

17-10-2006 в 11:43 | Vizualizări:6744

Ajungând la momentul în care ne oprim pentru a umple masina obiceiul de combustibil. În ultimele luni, preţurile petrolului lovit record vreodată ...

Pe baril pe piaţa internaţională a depăşit 60 dolari, chiar 80 dolari a fost selectat. Experţii estimează că benzina ar putea creşte în curând în preţ cu 20 la sută ...

Dacă se merge mai departe, oamenii vor fi doar dreptul de a stăpâni motociclete şi scutere ca. Sau caută o sursă de energie altceva - cum ar fi combustibilul, care poate fi ... crească. Nimic amuzant: oamenii de stiinta cred că schimbarea de sursa principală de energie - în cel mai apropiat 20-30 de ani.

Venind o revoluţie masina mare

17-10-2006 в 11:40 | Vizualizări:5026

În legătură cu preţurile în creştere ale combustibililor de hidrocarburi şi ameninţarea deficitului de energie şi industria automobilelor este, treptat, ghidat să se asigure că rezervoarele de "caii de fier" ar putea fi inundate, nu benzină, dar şi alcool etanol combustibil lichid - care este produs din culturi cu un conţinut ridicat de zahăr şi amidon (porumb, trestie de zahăr şi cereale). "Drive" acest alcool este mult mai simplă decât cea care este adecvat pentru utilizarea în interiorul omului. Şi, aşa cum sa menţionat, consumul de alcool masina absolut nici un efect asupra caracteristicilor de performanţă sale (maşina este avantajos diferă de la sofer). Şi dacă adăugaţi benzina regulate la 10% etanol, ne combustibil cu o cifră octanică de 95-98, dând de ardere de 30% a emisiilor nocive mai puţin. Experţii americani au calculat că, dacă etanol este "unitatea" din porumb, atunci când este ars, este alocată o energie mai treilea decât a fost cheltuită pe cultivare, recoltare şi prelucrare a acestei culturi. Benzina este înapoi la umanitate, doar 80% din energia cheltuită în sale de producţie. Cu slidere diesel - chiar şi mai simplu: motorina poate fi înlocuit ... ulei vegetal (în Europa, de exemplu, pentru aceste scopuri rapiţă).

Caracteristici de viol, ca o alternativă la motorina

17-10-2006 в 11:38 | Vizualizări:21772

Pentru a înlocui motorina poate fi utilizat ulei vegetal. În Germania, mari speranţe în această privinţă sunt atribuite la viol. Pentru a utiliza combustibil produs din materii prime vegetale, ia în considerare două opţiuni. Una dintre ele implică esterificarea uleiurilor vegetale de starea cu motorină, iar modificarea a doua a motorului diesel, astfel încât de ardere de ţiţei în el nu este format rău pentru prizat.

În domeniul transportului rutier, calea este primul realizat. Combustibil biodiesel, care este un ester de rapiţă de metil (RME), a fost deja lansat peste 800 de staţii în Germania. Deoarece RME este un lichid extrem de coroziv, rezervoarele de carburant, liniile de combustibil şi alte elemente în contact cu el, ar trebui să aibă design special, rezistent la RME.

no-title

16-10-2006 в 16:52 | Vizualizări:19414

Fotografii experimente cu lămpi cu filament ars.

Natura vid fizice şi consideră că cerinţele, în timp ce întâlnirea de vid fizice care pot fi atribuite fundamentale forma cea mai de realitatea fizică. Este demonstrat că obiect fizic, care pretinde că statutul fundamental, trebuie să aibă proprietatea de continuitate.

Cum de a accelera dezvoltarea copilului mentale

16-10-2006 в 16:50 | Vizualizări:7992

Cine sunt părinţii nu doresc să aibă un copil inteligent? coeficientul de inteligenta al copilului nu este întotdeauna, însă, şi, adesea, sunt genetic depinde de inteligenta al părinţilor. În plus faţă de ereditatea, este influenţată de mai mulţi factori: emoţionale mediul înconjurător, intensitatea de formare, sănătatea copilului şi altele. Sarcina de a părinţilor - de a ajuta pe copil într-o timpurie şi intensivă dezvoltarea inteligenţei.

V. Soloukhin Luch între cer şi pământ «(din eseul» iarba «)

16-10-2006 в 16:49 | Vizualizări:14636

Întinşi pe iarbă. Chiuveta, cădea peste pe spatele lui, răspândirea mâinile sale.. Nu există alte nici un fel, astfel încât ferm să se afunde şi se dizolvă în albastru cer, decât atunci când sunteţi în jos, pe iarbă Mergând şi îneca o singură dată, în aceeaşi clipă, cât mai curând oprokineshsya si deschideti ochii. Chiuvetă Deci, greutăţi de plumb, în cazul în care se pune pe suprafaţa mării merge. asa de strans ineaca balon (sa zicem, o sondă meteorologice), atunci când el a fost lăsat. Dar nu au rapiditatea, aceiasi usurinta, aceeaşi rată ca ochiul uman atunci când El s-au înecat în albastru nemărginită a cerului de vară. Pentru a face acest lucru, sta pe iarba si deschide ochii.

Posibil şi imposibil

16-10-2006 в 16:45 | Vizualizări:11724

În schimb prefaţă

Toate albinele zboară spre miere, şi unul,

atât de mici şi de rău, cu smoală.

Andrew Knyshev.

Acest articol este pentru cei care sunt nemulţumiţi de viaţa lor, care doresc să-l schimbe şi este dispus să le facă pentru acest efort.

Acest lucru - nu este uşor.

Dacă doriţi cu adevărat acest lucru, atunci acest lucru va avea de a privi lumea din jurul altă parte, un aspect neobişnuit şi vezi că lumea în mai multe moduri nu ca te gandesti la asta. Pentru a schimba viaţa ta, trebuie să vă, mai întâi de toate, să se schimbe. Puteţi schimba viziunea asupra vieţii, să renunţe la stereotipurile care deţin înveţi pentru a vedea in viata ceea ce majoritatea oamenilor nu se observa, învăţaţi cum să gândească şi să acţioneze ca nu.

Ce trebuie să cunoască şi să facă în cazul în care doriţi să face rost de copil

16-10-2006 в 16:43 | Vizualizări:5988

1. Fiind implicat în Dianetica, am clarificat problema pentru ei înşişi nerezonabile. A fost simplu şi beton: a face ceva, nu ne referim un rezultat sens, unele.

De fapt, rezonabil şi este garantat pentru a obţine un previzibil, unele, necesare pentru a îmbunătăţi viaţa a produsului. El, cel mai adesea. Şi cel mai adesea nu pentru că nu ne-am dat seama cum să-l, ci pentru că cineva nu a avut în vedere existenţa a cel puţin o parte din produs. Este uimitor, dar facem ceva, noi suntem foarte rar cred, ceea ce este obţinut ca un rezultat. Suntem pasionaţi de proces, nu ştie despre acest produs. Aceasta este esenta de eroare sau a prostiei.

Din nepoatele vechi Mosheva

nu a văzut nimic bun

Şi zi de zi centura lupila

Pentru a realiza ceva bun.

Există mecanisme care ne determina sa faca acelasi lucru obsesiv şi nu plătesc atenţia asupra lipsei invariabil de rezultatul dorit. Medicii trata si vindeca, iar pacienţii vin toate înapoi şi a reveni la ei, şi nimeni nu vede acest lucru ca pe absurd.

Ne desfăşurăm studii pentru cei mai buni ani 15, şi vine la viaţă, spre deosebire de absolut, capabil puternic pentru a rezolva toate problemele lor de oameni şi de specialişti, şi nimeni nu întreba de ce, în acest caz, vom merge la şcoală. Noi spunem copiilor despre bunătatea şi puterea, şi noi nu suntem confuzi că ele nu obţine acest bun ...

Serios despre fiziologia de naştere

16-10-2006 в 16:40 | Vizualizări:5488

Dacă ne uităm la naştere în termeni de fiziologie, singurul lucru pe nevoile femeilor care dau naştere - este condiţiile în care se va simţi în siguranţă şi să se poată uita everything ştiaţi înainte despre naşterea copilului. Doar uita despre asta, mama va fi capabil să se predea complet de la putere a naşterii unei vieţi noi.

Imaginaţi-vă că sunteţi într-o cald,, liniştită loc umbrit şi se simt în siguranţă absolută. Ce ai face tu acolo? De acord, un loc convenabil pentru relatie intima

Naşteri sunt, de asemenea, un eveniment de viata sexuala. Prin urmare, atmosfera intimă este perfect pentru a naşterii copilului. Fiziologic rezonabile pentru a da nastere singur, atunci când o femeie, nimeni nu este uitam, nimeni nu a fost în cauză, atunci când ea nu este distras de sunete străine şi de vorbire.

Oleg Yulan despre lumea de câmpuri de torsiune

16-10-2006 в 16:37 | Vizualizări:13746

Din cele mai vechi timpuri, a ajuns la noi cu privire la existenţa unei substanţe - eter, care umple totul în univers. In zilele noastre, termenul de "difuzare" a înlocuit termenul de "vid fizice", dar problema nu sa schimbat.

Începând cu Isaac Newton, oamenii de ştiinţă apoi "denunţat" existenţa de eter, apoi din nou să-l includă în argumentele lor. Newton a schimbat în mod repetat poziţia sa cu privire la existenţa de eter: de la recunoaşterea deplină la negarea completă de disponibilitate.

Dar dezvoltarea teoriei atracţiei universale, el a pornit de la faptul că există eter. Datorită prezenţei în eter-Gama de transmisii lung este forţa de gravitaţie instantanee pe distante mari. Ne place sau nu atât de încrezător să spun nu poate nimeni, deoarece nimeni nu a fost capabil să "se introduce" sau "dezactiva" forţa de gravitaţie.

Dar principalul lucru este că spaţiul lui Newton are o realitate fizica ceva. "Ideea ca un singur trup ... poate acţiona pe un alt gol prin spaţiu, la o distanţă fără implicarea ca transferurile de acţiune şi a forţei de la un corp la altul, - mi se pare atât de absurd că nu există, cred eu, un om capabil de a gândi filosofic, la care ea a ajuns la un cap "- a scris fizician mare,. Aici prezenţa de eter este nu numai de aşteptat, dar aşteaptă ca unele tenacitate şi corporalitate din această substanţă.

U. S. Casa de paie

16-10-2006 в 11:22 | Vizualizări:58442

Ce este IronStraw? Ce Fier (Iron) şi paie (paie)? Ce are de fier au de a face cu paie?

Dacă aţi văzut vreodată o casa construita din baloti de paie, v-ar intelege de ce am ales un astfel de nume neobişnuit pentru non-profit, compania noastra. De transport şi de stabilire apoi 80 baloturi de lire comprimat strâns paie pentru unul de altul, pentru a construi ziduri, necesită forţă, cu un fier de cereale. Aproape O privire la puterea de fibre produse chimice de către conţinutul şi structura tubulare oblice fiecare tulpină de orice, veţi observa că este atât de greu de distrus, acesta creează probleme semnificative pentru eliminarea anual de mii de tone de paie rămase după recoltă de grâu, orez şi alte cereale.

Vis

16-10-2006 в 11:20 | Vizualizări:5574

Undeva pe pământ trebuie să fie locul de care nici o naţiune are dreptul de a spune: "Ea aparţine pentru mine", unde fiecare persoană de bunăvoinţă, care are o aspiraţie sinceră putea trăi liber ca un cetăţean al lumii, si se supun numai o singură putere - cel mai mare Adevărul, un loc de pace, armonie, armonie, în cazul în care toate instinctele militante umane va servi doar pentru a combate cauzele de suferinţă şi de mizerie, de dragul victoriei asupra slăbiciunilor omeneşti şi ignoranţa a limitărilor şi rigiditatea, locul unde are nevoie de spirit şi de preocupare pentru progresul de triumf peste indulgenta dorinţa şi pasiunea peste setea de plăceri şi plăcerile materiale.

Selectarea o locaţie pentru construirea de case

16-10-2006 в 11:17 | Vizualizări:19684

Din cele mai vechi timpuri, a devenit obiceiul de a-şi alege un loc pentru a construi o casa mai aproape de apă şi pădure, dar că acesta a fost deschis in vant, bun pentru agricultura, precum şi pentru clasele, cum ar fi de pescuit şi vânătoare.

Casa este atât de organic încorporate în natură, care părea un produs natural al ei, atât dizolvat în ea şi în creştere din acesta. Acesta ar trebui să înveţe din înţelepciunea strămoşii noştri în alegerea unui site pentru fiecare clădire şi arta de a se asociate cu mediul natural, rezultând, uneori, imposibil de imaginat acest domeniu fără o biserică lumina ", laborors-moară de vânt, dulce, cald, casa confortabilă.

Zkoposelenie Nebo Ekovil. Obiective.

16-10-2006 в 11:16 | Vizualizări:15198

casă Asociaţia Obştească Centrul pentru Iniţiative de mediu Nebo EKOVIL "(rezumat).

Locaţia:>

Rusia, Republica Karelia, Sortavala, POS. Reuskula - coasta de nord-vest al Lacului Ladoga. 250 km nord de Sankt-Petersburg, 250 km vest de Petrozavodsk -. districtul cel mai apropiat centru-Sortavala 20 km, orasul Lahdenpohja - 20 km. Avem 26 de hectare de teren din partea organizaţiei şi 16 de hectare de proprietate privată pentru colonişti.

Băuturi răcoritoare «Arca»

16-10-2006 в 11:15 | Vizualizări:12208

Idee

Scopul nostru - crearea ecovillage, amenajarea de case ancestrale acum, pe baza unui cadru juridic modern. Cine suntem noi? Oamenii de diferite vârste, venituri diferite, aproape toate cu familiile şi copiii, toate au o profesie, sunt aranjate în oraş. Ce ne uneşte? Forţa de tracţiune la pământ, un sentiment de fluctuaţie, volatilitatea, mort la sfârşitul urbane stil de viaţă existente şi dorinţa de a construi o viaţă diferită, în armonie cu natura, care să conducă la copiii noştri bazată pe dragoste şi creativitatea. Noi nu intenţionează să utilizeze terenurile lor ca o resedinta de vara, şi intenţionează să se mute acolo pentru a trăi cât mai curând posibil în următorii ani, cât mai curând posibil şi va crea o bază materială.

Oamenii vor putea să crească casele lor

16-10-2006 в 11:13 | Vizualizări:21414

Nu este nici un secret faptul că lumea este avânt tot felul de mişcări de mediu. Oamenii se unesc în dorinţa de a păstra habitatul natural al omenirii. Mai multe persoane şi mai dau seama ca Pamantul este cel de la toate, şi, prin urmare, fiecare obligaţie doar să le pese de cum pentru a salva planeta cu toată diversitatea sa. Din păcate, astăzi tendinţa de dezvoltare a omenirii nu este impact foarte pozitiv asupra conservarea bogăţiilor naturale. Dar este văzut deja schimbări pozitive. privirea lor asupra unui stil de viaţă mai prietenos mediului a atras oameni de diverse profesii, şi mulţi dintre ei încearcă să contribuie.

Big Stone

16-10-2006 в 11:11 | Vizualizări:13016

Ecovillage Big Stone a primit numele său, în vara anului 2005, dar istoria dezvoltării sale datează de mai mult de 14 de ani. Iniţiativa de a crea ecovillage început în 1992, când familia Kulyasova (economist de educaţie şi medic), care locuieşte în St Petersburg în intruşi casa (Gangutskaya, 8), a vazut oportunitatea de a trai în zonele rurale în strămoşesc acasă, în satul districtul Shilykovo Sokolsky, Vologda zonă. În acest sens, ele au fost inspirate de ideile de ecologie si eticii de mediu, au trecut la o dieta vegetariana, au început să folosească mediul tehnologie prietenoasă, formalizat în 1950 hectar de teren în cadrul agriculturii ecologice şi de grădinărit şi au pariat pe 50 de hectare de fân Chelmo River, neoficial fiind de acord cu alţi localnici de utilizare generice. Shilykovsky pădure de pin, o mlaştină mare Lacul lebedelor, râul Kubena ajunge în mijloc şi o pajişte mare de apă dat în belşug de iarbă, fructe de padure si ciuperci.