ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

10 motive pentru a deveni un vegetarian



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

10 motive pentru a deveni un vegetarian Care grup s-ar simţi despre vegetarieni, fie Alchemycal sau veganii, sau laktovegetariantsy laktoovovegetariantsy, ele sunt complet excluse din dieta de carne şi peşte. De ce refuzul necesare care conţin proteine de calitate înaltă, care produc? Pe acest cont sunt vegetarieni 10 argumente:

1. Cu o dietă bogată de carne este o intoxicaţie dăunătoare produse constantă de defalcare a proteinelor, în special pentru oameni care conduc un stil de viaţă sedentar. Noi dezvoltam intestinului hipotensiune arterială, constipaţie funcţională, ducând la intensificarea proceselor de degradare, precum şi excremente aproape niciodată nu va fi scos complet, ele servesc ca o sursă constantă de intoxicare, ceea ce duce la o perturbare a proceselor metabolice si diverse boli.

2. Cererea de oameni de carne care le mănâncă încă din copilărie, datorită acţiunii excitant al sistemului nervos de extractibile azot - bazele purină şi pirimidină, care sunt bogate in special supe şi ciorbe de peşte şi carne. Această excitaţie da o falsa impresie de "putere". O persoană este folosit pentru hrana carne şi peşte, precum şi la consumul de stimulente, cum ar fi cafea tare sau ceai. Pentru a euforia nu a trecut, doresc să menţină acest statut, şi de carne de alimentare stimuleaza dorinta de a fuma şi consumă băuturi alcoolice.

3. produsele alimentare care conţin carne extractibile cu azot, schimbări în echilibrul acid-alcalin în organism "acru" secundare, care pot provoca o serie de modificări metabolice care duc la Diateză acid urină, gută şi alte boli.

4. Carne şi făină de peşte necesită un consum semnificativ de sare, care este, de asemenea, dăunătoare pentru organism.

5. Carne şi carne de pasăre sunt alimente bogate în DDT şi alte pesticide toxice (în 13 de ori mai mare decât în legume şi cereale).

6. Pentru a spori creşterea şi control al bolilor la animale introduse preparate hormonale şi antibiotice (în 1970 animale hrănite cu 1,3 mii de dolari, antibiotice). Animalele care au primit mai multe medicamente, deci nu sunt complet sănătoşi, unii au documentat faptul că tumorile canceroase sunt eliminate la abator înainte de a merge la vanzare de carne.

Iulie. În sânge de la animale sacrificate care conţin vaccinuri şi seruri, impuse pentru a preveni diverse boli, efectul lor asupra oamenilor, de obicei nu iau în considerare, deşi ar putea fi obiectul de studiu.
8. Sub influenţa frica de moarte în momentul sacrificării (animale anticipând momentul mortii), organismul produce un număr mare de hormoni şi substanţe bioactive că poate avea un efect negativ asupra suplimentare cu privire la procesele metabolice de om.

Septembrie. Aproximativ 30 de specii de diferite boli (privind invazia antihelmitice la boli virale) pot fi obţinute de alimente contaminate. transportatorilor lor sunt produse de origine animală din carne, carne de pasăre, ouă, lapte.

10. Consumul de carne şi produse din peşte, să încurajeze strămoşii noştri pentru a vâna, afectează răspunsurile comportamentale ale omului: el devine mai iritabil, agitat, agresiv.

Nutriţionişti-naturists susţin că obiceiul de carne şi peşte, datorită unui număr de substanţe conţinute în ele, creând un sentiment de saţietate şi, ca regulă, provocând un sentiment de euforie. Dar, după 1-2 luni de la trecerea la o dieta vegetariana este o nevoie urgentă pentru carne şi peşte dispar. Ea poate apărea după 3-4 luni, dar diminua treptat. Dacă în această perioadă o dieta vegetariana este respectat, cererea de carne şi produse din peşte în cele din urmă dispare. Dacă doriţi să: pierde în greutate, scapa de boala, de a prelungi longevitatea activă, pentru a obţine rezultate în sport, pentru a vă permite acestorprobleme eskie şi morale - atunci te-ai decis pentru a deveni un vegetarian.

contine hrana vegetariana mai puţine calorii, grăsimi, extractibile. Pentru a pregăti mâncăruri vegetariene nevoie de mai putina sare, asa ca apa este mai reţinut în organism, şi pentru că omul modern suferă de mănâncă prea mult, el mănâncă foarte mult, deoarece este atât de acceptat. Magazine de grasime in plus, oamenii devin obezi. Cu un organism dieta vegetariana descărcate de substanţe toxice. Prin reducerea de calorii, conţinut de grăsime de alimente, cantitatea de sare consumata la normalizarea proceselor metabolice activat de apărare a organismului. Potrivit statisticilor, oameni care mananca in dieta saraca in calorii reduce riscul de a dezvolta cardiovasculare, cancer şi alte boli.

Potrivit statisticilor, printre vegetarieni o mulţime de pe ficat.
Proceselor metabolice acestea făcută lent, deoarece nu este necesar pentru a absorbi cantităţi excesive de proteine. vegetarieni anduranţă fost mult timp cunoscute. Aceasta este cauzată de consumul de cantitati mari de carbohidrati, care sunt sursa de energie pentru organism.

Renunţarea la carne şi produse din peşte este numai primul, deşi un pas foarte important pe calea de recuperare. În plus, este necesar să se excludă de la putere, sare comună, zahăr rafinat, de coacere sifon, oţet, piper, cafea organică, cacao, ciocolata, ceai tare, toate tipurile de băuturi alcoolice.

nutriţionist Ivanchenko rus VA recomandă următoarea înlocuire:

1. Clorură de sodiu înlocuieşte pe mare a numărului de jumătate sau mai puţin pe condimentare, constând din usturoiul zdrobit, ridichi rase, sau hrean şi suc de lămâie şi ulei vegetal.
2. miere substitut de zahăr, stafide, caise uscate, smochine si alte fructe uscate.
3. Organice înlocuitor băuturi de cafea de cafea din cicoare, orz, secară şi ovăz.
4. În loc de ceai puternic folosind plante.

Noroc!

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 15 noiembrie 2009 11:04
Vizualizări: 3335

Citiţi de asemenea

Pe teritoriul planetei noastre au trăit numeroase civilizații și popoare antice, care au lăsat în urmă o mulțime de arte...
28
De aici a pornit legenda despre "reconstrucția sa recentă"....
143
Sfinxurile au jucat un rol important în lumea antică, dacă ne luăm după numeroasele lor sculpturi și reprezentări. Sfinx...
46
Stafida este unul dintre cele mai vechi produse dulci, care permitea conservarea și stocarea recoltei de struguri pentru...
170