ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

A devenit cunoscut numele unui alt candidat la funcția de primar de Bălți

Bine-cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc a decis să participe la alegerile primarului municipiului Bălți, de pe 21 noiembrie, în calitate de candidat independent, transmite Noi.md.

El a menționat că a luat această decizie după numeroase întîlniri cu diferiți locuitori ai orașului, conaționali, după ce a studiat situația din oraș.

"Vreau ca împreună cu voi, dragi conaționali, să ridicăm orașul nostru din ruine, să-l reînviem din starea în care se află astăzi. Vreau să spun: ajunge de furat și de distrus orașului și de transformat în trambuline și cariere ale viitorilor politicieni! Ne-am săturat de toate promisiunile politice, am obosit cu toții să ascultăm partidele care spun că vor ridica orașul nostru . Vom putea să-l ridicăm și să-l reînviem doar împreună cu dvs.", a spus Nicolae Chirilciuc în mesajul său video către bălțeni.

El și-a exprimat speranța că va primi ajutor și sprijin din partea tuturor cetățenilor care nu sînt indiferenți față de soarta orașului, menționînd că echipa sa nu va fi formată conform listelor de partid.

"Voi candida la funcția de primar al municipiului Bălți în calitate de candidat independent, iar toți membrii echipei mele sunt locuitori ai orașului. Astfel, toată lumea se poate alătura echipei noastre pentru a reînvia orașul. Noi știm cum și ce să facem, cum să ridicăm orașul și împreună cu voi vom ridica, reînvia și construi un nou oraș al viitorului, un oraș de vis frumos și modern! Trebuie să creăm condiții pentru întoarcerea concetățenilor în orașul nostru natal, frumos și minunat!", a subliniat Nicolae Chirilciuc.

Potrivit lui, pentru a se înregistra în calitate de candidat pentru participarea la alegerile pentru funcția de primar de Bălți, este necesară colectarea a 10 mii de semnături ale cetățenilor.

Nicolae Chirilciuc a spus că va fi recunoscător tuturor celor care îl vor susține sau se vor alătura echipei.

Luni, 27 septembrie 2021
Vizualizări: 72

Citiţi de asemenea

25 de specii de păsări care sunt întâlnite în Republica Moldova au fost incluse în raportul „Lista Roșie Europeană a Păs...
11
La începutul iernii, un voluntar din Anapa a găsit în pădure șase cățeluși abandonați. Lîngă ei era o pisică, care înc...
156
Găsirea unui job în condiții de pandemie nu este o misiune ușoară. Criza care a debutat în 2020 a afectat în egală măsur...
55
    Un an fără pantaloni: anul de minuni și experiențe noi!   Un an în urmă am aruncat ultimii...
8742