ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

A devenit cunoscut numele unui alt candidat la funcția de primar de Bălți

Bine-cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc a decis să participe la alegerile primarului municipiului Bălți, de pe 21 noiembrie, în calitate de candidat independent, transmite Noi.md.

El a menționat că a luat această decizie după numeroase întîlniri cu diferiți locuitori ai orașului, conaționali, după ce a studiat situația din oraș.

"Vreau ca împreună cu voi, dragi conaționali, să ridicăm orașul nostru din ruine, să-l reînviem din starea în care se află astăzi. Vreau să spun: ajunge de furat și de distrus orașului și de transformat în trambuline și cariere ale viitorilor politicieni! Ne-am săturat de toate promisiunile politice, am obosit cu toții să ascultăm partidele care spun că vor ridica orașul nostru . Vom putea să-l ridicăm și să-l reînviem doar împreună cu dvs.", a spus Nicolae Chirilciuc în mesajul său video către bălțeni.

El și-a exprimat speranța că va primi ajutor și sprijin din partea tuturor cetățenilor care nu sînt indiferenți față de soarta orașului, menționînd că echipa sa nu va fi formată conform listelor de partid.

"Voi candida la funcția de primar al municipiului Bălți în calitate de candidat independent, iar toți membrii echipei mele sunt locuitori ai orașului. Astfel, toată lumea se poate alătura echipei noastre pentru a reînvia orașul. Noi știm cum și ce să facem, cum să ridicăm orașul și împreună cu voi vom ridica, reînvia și construi un nou oraș al viitorului, un oraș de vis frumos și modern! Trebuie să creăm condiții pentru întoarcerea concetățenilor în orașul nostru natal, frumos și minunat!", a subliniat Nicolae Chirilciuc.

Potrivit lui, pentru a se înregistra în calitate de candidat pentru participarea la alegerile pentru funcția de primar de Bălți, este necesară colectarea a 10 mii de semnături ale cetățenilor.

Nicolae Chirilciuc a spus că va fi recunoscător tuturor celor care îl vor susține sau se vor alătura echipei.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 27 septembrie 2021 12:41
Vizualizări: 624

Citiţi de asemenea

Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
80
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
100
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
87
Se înalță în mijlocul pădurilor mlăștinoase nesfârșite ale tundrei din nordul Iakutiei.Pe lanțul muntos se află coloane ...
235