ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

A respins «plancton de birou» este combinat şi a trimis în satAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din Sankt-Petersburg a respins lucrătorii de birou trimise la câmp. -Guler lucrătorilor de lucru "alb murdar nu se tem. În vremuri de criză, spun ei, nici o alegere. numai ieri Dacă ar avea apartamente de lux rotund şi un cont bancar, dar acum au pierdut totul.

plancton de birou Fost "uniţi în asociere, iar guvernul cere un singur lucru: să le ofere cu terenuri. Orice. Chiar şi cele mai unpresentable. Există viaţă ... pe teren, sortate un corespondent al Channel Five, Oleg Pakshin:

Faptul că Max Vinogradov a trăit într-o casă de lux in centrul Sankt-Petersburg, acum memento doar sigiliul vechi în paşaport. Din cauza crizei de afaceri Maximus prăbuşit. Apartamente de lux a trebuit să plătească pentru datoriile. Acum, familia fostului om de afaceri sa mutat într-un comunale. La 15 de metri patrati înghesuiţi patru. Din zavoesh vieţii, cum ar. Vinogradov a decis să fugă din comuna comunale.

Este aproape uitat un cuvânt - "comuna" - pentru ei acum, ca un lifesaver. În fiecare seară în cafenea membrii asociaţiei concediat lucrători de birou sunt discuta modul în care va arăta de soluţionare a lor. De la criza cu gulere albe foştilor lucrători care doriţi să se ascundă în sens literal - în sat. Deja un ochi pe locul - în regiunea Leningrad. Aceasta, în funcţie de activişti, sunt acum gata să se mute la 150-off sau sărăcite managerii si directorii prevăzute cu familiile lor. În oraş, o fac acum nimic, dar aproape de natura în mediul rural, şi spiritul pot fi resuscitate.

Selectaţi 150 de hectare de teren lângă satul Morozov, membrii Asociaţiei au solicitat guvernator al regiunii Leningrad. Plătiţi gata, care se vor ridica. În plus, produsele lor agricole sunt gata să furnizeze la un cost scăzut în grădiniţe, spitale şi şcoli.

Scrisoare trimisă către guvernator cu o zi înainte, şi acum Maxim Vinogradov deja în vigoare. El a sosit pentru a afla, dar nu împotriva unui nou cartier rezidenţi.

Să creadă că managerii vor fugi de-gulerul alb lucrătorilor în cizme de cauciuc, localnicii greu. Maxim a spus, oamenii chiar nu stiu cum vor beneficia de aceasta va fi. Şi arată că terenul a fost întrebat de către autorităţi. În centrul site-ul acum - depozite de deşeuri plin, dar trebuie să fie o comună-grădină.

Maxim Vinogradov: "Asta e tot ce am curăţat, pe cont propriu ... Va elimina toate aceste gunoaie, aici, în mijloc, vom construi un fel de cazare pentru personalul nostru - birourile fostul persoanele care au lucrat la o apăsare de taste şi bârfă la telefon. "

Cum să transformi o rampă de gunoi întreg, Maxim şi tovarăşii săi ştiu. Cum de a merge în jos, nu cu unul, cel mai mare morman de gunoi - o problema ...

Ideea a fost respinsă atât de tare că a fost deja discutate în marjele de Duma de Stat. MP Zakhar'yashchev, concomitent şef al Uniunii Grădinarilor din Rusia, la iniţiativa entuziastă şi chiar a devenit publică lobbyist sale - sunat guvernator al regiunii Leningrad Serdiukov solicită ajutor pentru a rezolva.

Vladimir Zakhar'yashchev, Duma de Stat adjunct, preşedinte al Uniunii Grădinarilor din Rusia: Dat fiind entuziasmul lor şi având în vedere dorinţa lor de a contribui la dezvoltarea agriculturii, mai ales acum că natura pe care oamenii doresc nu doar pentru a construi vile, şi anume, pentru a produce produse agricole, este de aşteptare şi gata să le accepte.

Agricultura a avut o dată ajutat pe ruşi să supravieţuiască crizei. Când în optzeci rafturile magazinelor erau goale târziu, ţara a început prima cabana, apoi boom fermă. Desigur, daca totul merge la vile este de succes, au acum mai multe angajate în voie, aici este un fermier nu a primit. Cele mai multe ferme prăbuşit. Dar ideile au fost bune - "pentru a hranei pentru animale în ţară." Idei similare şi pe cei care doresc să organizeze o comuna din regiunea Leningrad. Asta e pur şi simplu nu sa dovedit a fi o soartă similară ...5-tv.ru

Marţi, 14 aprilie 2009
Vizualizări: 1946

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
31
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
55
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
154
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
140