ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Academia de ManagementAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cuvântul "globalizare" nu sunt pagini de ziare şi reviste sunt constant auzit la radio şi televiziune de la gura de cărturari, politicieni, şefi de state. Cu toate acestea, adânci, şi completă înţelegere deplină a globalizării şi a impactului acesteia asupra proceselor sociale, nici Rusia, nici în întreaga lume încă.

Până în prezent, nici o universitate nu este pregătit specialişti în domeniul economic şi a proceselor sociale, atât la nivel global şi la nivel regional. Lipsa de specialişti calificaţi în aceste domenii de guvernare a condus Rusia la criza economică şi socială şi nu să îi permită să depăşite. Academia de Management este conceput pentru a pregăti doar calificat astfel de manageri.

Întregul proces de învăţământ se bazează pe o teorie destul de generale de management. Această teorie este superior de Vest "gestionare", care, prin ele însele au recunoscut de Vest aceiaşi experţi nu oferă controlul de calitate necesare.

Studenţii Academiei de Management vor beneficia de cunoştinţe avansate, formând o viziune holistică umane care permite administratorilor sa informat în totalitate deciziilor.

Studiul procesului istoric mondial permite managerilor să stabilească o legătură de cauzalitate de o problema (sarcina) a creat el în opera sa, care să conducă la o înţelegere a supremaţiei politicii globale cu privire la politica internă şi politica externă.

Înţelegerea rezultatele unei analize comparative a scrierilor sacre "şi feţe conţinutul religioase diferite credinţe şi ideologii seculare oferă o buna orientare în impactul acestora asupra proceselor sociale care au loc, care se confruntă în mod inevitabil, orice manager.

Influenţa factorilor psihologici care determina comportamentul şi acţiunile de oameni, permite capului construi în mod corespunzător politica de personal în guvernarea economică şi procesele sociale la orice nivel de semnificaţie.

Studiat în detaliu procesele de guvernanţă economică la nivel global şi la nivel regional ("macroeconomie" şi "micro"). Extinde rolul financiare şi monetare sistem global în managementul de ţări şi popoare, şi mult mai mult legate de procesul, care se numeşte "economiile".

Ca urmare a stăpâni toate materialele oferite de Academia de Management, este format de către un manager-lider - un expert in "a evoluţiei generale a lucrurilor", care poate naviga în întregul spectru de situaţii de viaţă, ia deciziile corecte şi în mod corespunzător să efectueze previziunile de evenimente. Acelaşi lucru se aplică de formare analisti, politologi, jurnalişti şi toţi cei care pretind a fi înţelegere globală a întregului ansamblu de procese care au loc în societate.

Elevii care au luat cursuri de perfecţionare sau de instruire avansată la Academia de Management, va permite managementului superior al ţării pentru a elimina lipsă de personal în stat şi municipale guvern, va ajuta la îmbunătăţirea calităţii guvernării în toate sferele societăţii noastre. Cunoaşterea principiilor de bază, tehnicile şi metodele de gestionare a persoanelor, echipe, societăţi, sistemele sociale şi de procese vor fi utile pentru rezolvarea problemelor în toate domeniile de management.

Academia de Management este gata:

1. Pentru a efectua pregătirea rapidă a specialiştilor de înaltă calificare, cursuri de manageri.

2. Creşterea în scurt timp angajat personal calificat de conducere la toate nivelurile de activitate, precum şi în diferite ramuri ale ştiinţei şi industriei, agriculturii, mari, mijlocii şi întreprinderile mici. Acest lucru, în special, vor contribui la stabilirea unui proces de auto-guvernare într-un mod acceptabil pe oricare dintre societăţile holding sau de îngrijorare.

3.Asiguraţi-vă că diverse agenţii şi întreprinderile consultanţă necesare cu privire la multe probleme de management.

4. Furnizaţi operaţionale (prin email) o informaţii analitice periodice cu privire la situaţia din lume şi a ţării aspecte politice, economice, sociale, militare, religioase, ştiinţifice şi multe altele, pentru a reflecta impactul lor asupra mediului în orice regiune din Rusia, şi în lume, în general.

5. Stabilirea ştiinţifice ştiinţifice şi cooperarea de afaceri, educaţionale, sociale şi organizaţiile de afaceri în regiunea dumneavoastră cu Academia de Management.

Presedintele Academiei de Management, Academiei Internaţionale de Informatizare al ONU
Doctorat, general-maior al Petrov KP forţelor spaţiale
http://www.koba.ru/

Vineri, 27 iunie 2008
Vizualizări: 2598

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
224
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
192
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
128
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194