ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Această pâine acru — cea care dă sensAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/6dec07_hleb/p1.jpg V-aţi întrebat vreodată de ce pâinea înainte de a fi ataşată o semnificaţie specială? Nu lapte sau brânză ea? Când eram mică, am crezut că oamenii nu aveau nimic de a mânca, dar ce fel de pâine, cea mai uşoară modalitate de a creşte şi se coace. Apoi mi-am dat seama de ce Paine - tot capul. În plus faţă de bovine hrănite de cereale, inclusiv trage bara de tractare - pâine ar putea să se pregătească, astfel încât într-adevăr a fost delicios, utile şi de dorit produs. pâine aromatic întâmpinat oaspeţii. Paine, ca cele mai necesare, au luat cu ei un drum lung. Numai pregătite corespunzător se poate satisface foamea ta cu adevărat şi să dea sănătate. Astăzi putem să-l coc, pâine - care dau putere!

Numai pâine acru în jurul capului.

cele mai vechi timpuri de pâine a fost acru. Aluat pentru el a constat bacteriilor din acidul lactic şi drojdie sine. În procesul de maturizare acid lactic aluat limiteze creşterea de celule de drojdie, care rezultă în aluat ţinut pasul, şi acru, şi de a urca. brutarilor Wise, pentru a accelera procesul "- tocmai a şters de acid lactic bacterii, iar aluatul a fost abordat mai distractiv. Şi drojdie este selectat astfel încât să reziste la temperaturi ridicate, deoarece la temperaturi mai mari de aluat se transformă luxuriantly şi este potrivit chiar mai repede.

1. Pâinea se dovedeşte frumos, dar pur si simplu nu pot mânca. Toate cereale şi leguminoase conţin substanţe chimice specifice - conservanţi care păstrează cereale de la daune şi pentru a preveni digestie (de înţeles - este - vrea să intre în teren şi să crească!). Astfel, acidul fitic se leagă şi împiedică absorbţia de calciu, magneziu, cupru, fier şi zinc, în special în tractul gastro-intestinal. Rezultatul aici - deficit de minerale. Există substanţe care blochează enzima de lucru, ceea ce conduce la mai mult stres pe pancreasului. Există, de asemenea, dăunătoare taninuri, zaharuri complexe de digerat, precum şi legate de indigest proteinele de gluten poate provoca reacţii alergice, indigestie, şi chiar şi tulburări mintale. Neutralizarea de protectie chimice de cereale este de a crea condiţii adecvate pentru germinare, adică pentru a umfla de cereale în apă caldă. Un alt mod de a se sustrage de protecţie a unei fermentare lung fierte deja aluat cu drojdie.

2. În procesul de fermentare bacterii, pe de o parte - substanţe complexe împărţite pentru a mai gustoase, dar pe de altă parte - formularul alte elemente nutritive esenţiale. fibre de drojdie tratate din cochilii de cereale contribuie la restabilirea microflorei interne corespunzătoare a omului.

3. pâine acră face pe oameni hrănite. Drojdie nedospite este doar un sentiment de greutate, şi a foametei nu sete. Acum devine clar de la o dorinţă specială pentru pâine acră din acei oameni care sa mutat de a trăi în străinătate. În ţările europene pot fi găsite încă pâine acru, şi cele două Americi este foarte dificil. Primii colonisti din America sunt coapte dupa retete vechi, dar acum se pare ca pâinea, lână, totuşi, un avans tehnologic.
Nu există încă un plus foarte important. Aluatul trebuie să fie bine-copt pentru a opri procesul de fermentaţie şi nu este acide în timpul depozitării. După consumul de activitate drojdie de pâine îşi va continua lucrările deja în corpul uman, şi asta e problema. Aici devine evident faptul că cei noi, mai tenace la temperaturi ridicate, culturi de drojdie sunt mult mai probabil să ne rău decât de obicei.
Şi acum, ....

Sour Paine? - Foarte simplu! Pentru aceasta trebuie să avem de făină, de secară sau de grâu (desigur, puteţi, şi cereale integrale), îl puteţi amesteca. Aici trebuie să ne amintim întotdeauna că atunci când se adaugă făină de secară acidificarea proces este accelerat. apă caldă, de preferat din zer, WT legumeAluat de sare şi acru.

Toate retetele sunt scrise, care este folosit pentru aluat aluatul din ultimul lot. Ei bine, dacă nu a fost? În America sau în ţări europene, poate fi uşor de comandat prin e-mail pentru US $ 30-40. Deduse la care, de exemplu, pentru pâine Evenki acru, ia aluatul în panificaţie.

Stimate cititor De acum înainte va fi întotdeauna cu uşurinţă să aibă cele mai bune şi cele mai corecte pentru pâine aluatul acru! Pur şi simplu se toarna intr-un borcan de sticlă cu apă caldă fiartă cu lapte Aluat ordinare - smântână, kislushkoy, iaurt, etc Adaugati faina, grâu, secară, sau un amestec, sare, zahăr. Amestecarea unui must grosime. Pentru consecvenţă, ar trebui să fie ca aluatul, dar că era încă posibil să promeshat lingura. Am pus într-un loc cald timp de 8-12 ore la oxidat. Ar putea fi necesar şi mai mult timp şi totul depinde de temperatura, cantitatea şi calitatea de iaurt, gradul de aciditate dorit. Totul. Acru de pornire este gata.

Parte din ea poate fi pur şi simplu a pune în frigider timp de două săptămâni sub capac. O cantitate mică de drojdie poate salva cu uşurinţă până la 1 an dacă este congelat. Înainte de congelare trebuie să adăugăm de 10% glicerol.
Aluat, care bunicile noastre folosite pentru a coace, compusă în principal de bacterii de acid lactic şi celule de drojdie. Ei, desigur, nu ştiu, doar în natura acestor bacterii forma o relaţie simbiotică, promovarea reciproc, precum şi crearea unei comune de apărare împotriva altor microorganisme.

Bacteriilor lactice de acid pentru a ne trage în jos de apărare chimice de cereale şi de a face mai multi nutrienti disponibile. Acesta este primul nostru prieteni. Ele aparţin unei clase de bacterii care sunt absolut sigure pentru consumul uman într-o formă de viaţă, fără nici un tratament termic. Drojdii care produc gaze de CO2 pentru a ridica aluatul să fie tratate termic. Deşi ele sunt prezente şi microflorei de om, sunt prezente în mod natural în unele fructe şi legume, dar consumul de cantitati mari poate fi periculos pentru sănătate.

Acum avem totul sub control - acide fermentate şi drojdie naştere! Simplă atunci când ştii. Acum este pur şi simplu nu adăugarea de drojdie, acesta va fi uşor pentru a coace pâine nedospită acru. Pentru a face acest lucru doar pentru a aluat fermentat cald menţionate mai sus se adaugă ulei vegetal, făină, şi ori aluat de pâine este, de fapt. Spread dimpotrivă, dă să stea în cuptor.

În cazul în care secundar de amestecare se adaugă drojdie de bere, acestea vor creşte aluat acru în vystoyke, şi să facă pâine de obicei, ne vom uita doar pâine şi acru.

Aşa cum vom vedea, pâine acră poate fi la fel de alb şi negru. Acesta ar trebui să ia în considerare faptul că numai făină de secară accelereaza procesul de acidificare.
Deţinerea această metodă de separare de fermentare, poti sa faci orice acru, şi chiar şi pastă pentru prăjituri pâine şi plăcinte, şi de a reglementa gradul de acidificare! Aici, de asemenea, primul lapte fermentat a avut loc la nivelul dorit, apoi adăugaţi drojdie. Se pare foarte gustoase, dar cel mai important, ar fi foarte hrănitoare, sănătoase, sănătos produs.

Pentru a oferi mai mult timp pentru bacterii de acid lactic pentru a lucra la testul innobileaza cu adevărat Pâinea noastră. Numai o astfel de respectat de către strămoşii noştri. La fel ca pâinea şi demnă de tine!

PS
Azi am primit pâinea foarte real acru din faina alba amestecata cu faina din cereale integrale. Cumva, el a amintit o lecţie brutar vechi. Panificaţie a fost în tabăra turistice în munţii din Caucazul de Nord şi cu condiţia pâine, atât de bază şi casele învecinate. În acel moment am fost un copil, dar povestea lui memorabile. El dragoste mi-a spus ceva despre istoria şi despre pâine. Aici este metoda sa de stabilire a calităţii de pâine. Ia coajă de pâine şi puternic comprimat în jumătate. Dacă lăsaţi-o să plece, iar ea se îndreptă, astfel încât nu a vazut, chiar locul de a fiereloma ceva este calitatea pâinii. Din nou, pâine se coace în satul de panificatie gospodăriei colective din Novo-Ivanovka, în apropierea oraşului Nalchik. Asta e doar gust acru, şi textura, şi scoarţa sa dovedit! Mirosul minunat! Aceasta este pâinea care dau aceeaşi putere!


Autor: Alexandru Soldatov
-mail la: Lactobac@mail.ru
Sursa: http://skazka.nsk.ru

Joi, 06 decembrie 2007
Vizualizări: 3261

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
228
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
204
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
223
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
575