Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/sahar/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Acesta este un cuvânt de zahăr teribil
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acesta este un cuvânt de zahăr teribilAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ori atunci când au baut ceai vpriglyadochku suspendată de la o bucată de zahăr pe masă, a trecut mult timp în urmă. Chifle dulci sau tort, prăjituri, bomboane, bauturi dulci - abundenta de o astfel de frumos şi de crocante frumos în mâinile a pachetului este supus la fiecare ispita să cumpere şi să mănânce. experienţei umane sugerează că nu este alimente, dar se auto-indulgenta. Cât de mult mai sigur va fi?

Una dintre cele mai comune concepţii greşite în legătură cu zahăr (sau mai exact - produse din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr), ar fi că este necesar să susţină organismului. În literatura de specialitate asupra acestui subiect este uşor de a detecta astfel de "informaţii": un zahăr natural - o valoroasă sursă de energie vitală.

Sau: valoarea principală de zahăr, în sensul că livrările de glucoză corpul nostru. Ea este, de asemenea, principala sursă de energie, oferă funcţia de organe interne, muschi si creier. O mică parte din ea se duce la reconstituirea de glicogen din ficat - un fel de OE de energie, pe care organismul poate folosi în caz de lipsa de "combustibil dulce.

Când se spune că zahărul joacă un rol cheie în metabolismul atât plante şi animale, implică în principal glucoza. Un anumit nivel de conţinut în sânge (într-un interval foarte îngust) - este o condiţie indispensabilă pentru viaţa normală a întregului organism. Numărul total de concentraţia acesteia în sângele uman este de aproximativ 5 grame (o lingurita fara un top).

glucoză Natura însăşi condiţia ca persoana să primească zaharuri necesare de la alimente, după prelungite digestie. Doar în acest caz, pare posibil să se întindă procesul de glucoză în organism a lungul timpului, fără a se compromite menţionate mai sus Shift echilibrul. Situaţia se schimbă drastic atunci când mănâncă dulce, deoarece acesta este supus clivaj rapidă, şi sângele devine o doză de şoc de zahăr. Pentru cea mai mare a corpului uman în această situaţie este schimbarea priorităţilor, şi principalele sale sarcini este păstrarea acest echilibru delicat în sânge. Acorduri implicat în sistemele de protecţie ale organismului apar disonanţă completă cu privire la armonia generală a proceselor biochimice sale (faktor1).

Deoarece consumul de zahăr (zaharoză S12N22O11) este un produs chimic în forma sa pură, dar pentru rassschepleniya său şi urmeze alte procese metabolice necesită diferite enzime, vitamine, minerale - toate acestea sunt scoase din magazin a corpului (faktor2).

Aplicată în produsele alimentare trebuie să menţină activitatea sa normală, în general, şi compară masina persoana, care se varsă de combustibil va fi ignoranţă completă.

În plus faţă de denaturarea cursul normal al transformărilor biochimice ale organismului în sine, schimbările au loc procese în tractul digestiv. Compoziţia corectă a microflorei intestinale a omului este o condiţie necesară de a fi bun, şi este dulce produselor alimentare deplasează această compoziţie într-o direcţie nedorită în întregime (faktor3).

Investigaţiile au arătat, - de zahăr creşte timpul de deplasare de produse alimentare prin intermediul ~ tractul digestiv de două ori că, în chiar mai străin de natura umană permite procese de fermentare a exercita efectul său de inhibare (faktor4).

În zahăr de anunţuri se concentrează adesea pe unele dintre natural şi realitatea care pot intra consumatorului simple. Aranjaţi aceeaşi pentru toate locurile .-

Da, suc de sfeclă sau de trestie de zahăr este un produs natural care
Da, poate fi utilizat în nutriţia umană.

Da, zahărul este, de asemenea, un produs natural, deoarece nu conţine nici aditivi sintetici.
Nu folosi în nutriţia umană este inacceptabil!

Terdoe "nu" din cauza zahărului suc de sfeclă de zahăr (trestie de zahăr) este parte a unei necesare complexe pentru a menţine funcţionarea normală a organismului uman de elemente nutritive,. mare La concentraţii şi fără aceste organism substanţe importante, zaharoză este dăunătoare, deoarece organismul uman nu este conceput pentru consumul .

Iată un exemplu:
Aerul este prea natural şi naturale, şi de la ea am absorbi doar oxigen naturale. Cu toate acestea, este imposibil să ne imaginăm posibilitatea de a respira oxigen pur, izolat de a compoziţiei globale de gaze a aerului atmosferic.

Potrivit înţelepciunea veşnică est, mintea şi corpul fizic nu sunt doi, ci unul întreaga substanţă şi indivizibil. Neglijare a principiilor de alimentaţie sănătoasă în mod natural duce la drepturi diferite indispositions, inclusiv gândirea slăbit activităţile sale şi percepţia schimbare a lumii.

Consumul de zaharoză alimentare traduce treacherously corp / minte într-o denaturată, mult diferite de destinul condiţiei sale. O civilizaţie dulce sigiliu bolnăvicios pe an oamenii de an, suficient pentru a deveni familiar şi a devenit imposibil de distins om al lumii de azi. Cu toate acestea, scutirea sale benzii de rulare mod clar lipsite de ambiguitate pentru neimevshih fericit să aibă o astfel de distractie in dieta lui.

Documentarea toate diferenţa enormă la adresa sănătăţii "sălbaticii" cu puterea lor primitivă şi drepturi "civilizate" cu alimente său rafinat a fost genial cercetător Weston A. Price (1870-48).

Lasand la dentist lor practică în Cleveland, Ohio, a studiat viaţa multor popoare şi triburi, în întreaga lume, a cărui viaţă şi tradiţiile au fost izolate de lumea exterioară. Dinţi sănătoşi este primul martor al stării de sănătate a proprietarului, şi că orice care nu a ştiut de zahăr au fost în "sălbatic". Potrivit mărturiei sale, ataşat la produsele alimentare de omul civilizat, el plăteşte un greu preţ foarte - câştigă până în prezent, boala lui necunoştinţă de cauză. (Preţ, Weston, A., DDS Nutriţie şi fizică Degenerarea Monica. Santa, CA: Pret-Pottenger Nutritional Fundaţiei, 1945.)

alimentare om simplu a fost legat la un sistem imunitar mai puternic, dinţi puternici, şi faptul că aproape că nu am nevoie de un doctor. Aderarea la ei, oamenii au fost mai puţin sensibile la diferentele de temperatura au fost constatate de rezistenta, au răspuns excelent, atât în mişcare şi în activitatea sa intelectuală.

zaharoză Natura umană a fost slabă, înainte de zaharoză, din moment ce un astfel de gust dulce sunt mai importante pentru corpul său de materie. dependenţa de droguri de la ei (de cercetare dovedite) de persoane, combinate cu profituri uriaşe de la întreprinderi bazate pe el - prestabilite cum sa răspândit în lume, şi el însuşi de creştere a consumului său.

otrava dulce a fost cauza căderii multe culturi mare de invazie nu este încă cunoscută la barbari, care ulterior s-au au fost supuse la ravagiile sale. Similară cu aceasta istorie duce la munca sa strălucitoare, "Sugar Blues" - William Dufty (William Dufty) (1916 - 2002).

În memoriile sale, în vara anului 1965 sa întâlnit cu un filozof japonez, care a petrecut mai multe săptămâni în Vietnam. El a zis: "Dacă chiar vrei să cucereşti severovetnamtsev, tu ar trebui să aducă în jos pe-le pe toate de zahăr, bomboane şi Coca-Cola de la serviciul de securitate militar. Acest lucru îi va distruge mai repede decât o bombă ".

După cum sa dovedit, de zahăr şi de adevăr - o armă teribilă.

Sau. Este fascinant să fie dovezi de declin al puterii Imperiului Arabe de la utilizarea pe scară largă de alimente dulci în armată. Astfel, botanist german Rauwolf Leonhard (1535-1596), care a dat numele său deschis pentru plante rauwolfa serpentine - a petrecut mai mulţi ani în ţările arabe (Siria, Libia ,...). El nu a studiat doar plante, dar a servit, de asemenea, ordinele de informaţii militare la momentul respectiv. În expedieri săuCare au fost publicat pentru prima dată în 1573, el a observat - turcii şi maurii taie o bucată cu bucată de zahăr şi mestecate şi a mâncat-l deschis pe stradă, fără nici o jenă ... si din aceasta cauza a pierdut calitatea sa insatiabila de luptători neînfricaţi de altădată. Şi "Lost măsura în puterea sa turcii - la un grad mult mai mică, a fost uşor de ridicare şi nu atât de curajos pentru a merge împotriva duşmanilor lor, aşa cum sa întâmplat în secolele anterioare."

Foarte interesant fapte arată prin istoria mai moderna a omenirii.

Japonia, aşa cum am văzut în istoria sa, până la începutul secolului 20-lea păzit cu atenţie tradiţiile şi cultura de influenţa lumea înconjurătoare, este o ţară relativ închisă. După cum sa menţionat de William Dufty, - "trestie de zahăr este acolo şi 1906 a ocupat o suprafaţă de 45.000 de acri (nimic în comparaţie cu 7mln acri cu orez), precum şi produse de zahăr au fost folosite pentru scopuri medicale soldaţi. Până în momentul în care războiul cu Rusia din 1905. Fiecare din transportă o zi de aprovizionare trei de orez uscat. În plus, el a asigurat de peşte sărate, uscate varza mare, fermentate şi prune uscate (ameboshi) În mod similar. ", a furnizat legiuni de împăratul roman Iulius Cezar (100 î.Hr. - 44 î.Hr.) . Este că în loc de orez a fost boabe uscate, în loc de peşte sărat a fost fermentate, pasta de peşte, şi în loc de alge marine - un simplu fermentate.

Acest alimentar este soldaţi real nu a mers la orice comparaţie cu zahăr şi drojdie de panificaţie soldat rus în momentul în care se reflectă în rezultatele pe întreaga campanie de la acel moment.

În a doua jumătate din 1929 U. S. Marea Depresie sa întâmplat. Ea interzicerea predshevstvoval în ţară pentru a vinde băuturi alcoolice (1920 - 1933.). S-ar părea - cu o scădere a consumului şi indicatorii economici au de a merge ascendent, dar sa întâmplat contrariul. Găsirea este greu să bea, oamenii au început să consume băuturi dulci şi alte dulciuri în cantităţi mult mai mari, iar acest lucru se reflectă în lor de bunăstare generală. Apoi a lovit nu numai economiei, ci oamenii înşişi, în primul rând. Până în prezent, nu nivelul consumului de zahăr în această ţară, precum şi peste tot în lume - a scăzut. Nu este o schimbare negativă în sănătate nu doar de planul fizic (număr tot mai mare de boli cu diabet zaharat, excesul de greutate şi aşa mai departe - care va transfera o placere mici). În deplină conformitate cu declaraţia de mai sus pe indivizibilitatea corpul vechi / minte a fost afectată de substanţă şi a doua parte, foarte aptly marcat articol Susan Jacoby - "America duller" ziarului The Washington Post. Amuţire Ale Americii de Susan Jacoby duminică 17/02/2008; Sinteza B01 de continutul prezentat (în rusă) aici.
Citeste articolul complet aici

Doar cu ceea ce poate concura cu este titlul acestui articol. Problemele ridicate vor fi relevante în multe alte ţări, de asemenea, un nivel ridicat al consumului de zahăr.

Utilizarea de zaharoză (egală şi alte glucide rafinate) în dietă şi există o greşeală tragică a omenirii, ceea ce duce la degradarea acesteia. Dulceaţa de plante, cum ar fi Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) pare a fi mai sigur îndulcitor şi acesta poate servi ca o alternativă demnă să-l. În exemplul ar putea duce ţara de răsăritul soarelui, în cazul în care aceasta este o plantă ramburseze cel puţin jumătate din toţi îndulcitorii consumate.

Un copil cu bomboane in mana - este o tragedie şi durere a Pamantului întreaga planetă, fără nici o diferenţă în ceea ce o parte din el sa născut!

Până în prezent
Nu există niciun motiv pentru producţia juridice şi consumul de zaharoză (zahăr) în alimentaţie. Omenirea trebuie să dovedească că este dăunătoare, deoarece în esenţă este o substanţă chimică artificial selectat separat (C12H22O11)! Toate studiusiguranţa utilizării acestuia în nutriţia umană (precum şi de a face efectul său benefic asupra sănătăţii lui ...) furnizate de către producătorii de zahăr, precum şi alte întreprinderi bazate pe el.

Stare bună de sănătate pentru tine!

Alexander Soldatov
skazka.nsk.ru
Luni, 07 aprilie 2008
Vizualizări: 3001

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
54
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
225
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
45
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
142