ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acesta este un sentiment plăcut de foameAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Alegeţi dintr-o varietate de retete dieta pentru fiecare gust şi de buget nu este greu, dar ca aceasta "stea"?


Eu nu intenţionează să descrie orice ultramoderne de peste mări dieta deosebit de dificil şi chiar ruşi bunica maternă, de asemenea, popular inseamna ca nu va promova. Vreau doar să spun despre experienţa lor proprie, atunci când am fost în stare să într-adevăr rapid şi semnificativ pierde in greutate.

I va începe de la distanţă. În copilăria mea a fost o fata foarte subtire, dar in adolescenta, nu de ură şi se întinde rapid "hering". Nu ma credeti, fiind elev, îngrijorat de faptul că "preoţii nu sunt. Totul părea la maturitate lipseşte este rotunjire. Va puteti imagina cat amar mai târziu am râs tineresc visurile lui de kilograme in plus!

Apoi, la douăzeci de ani, toţi au început să se stabilească în forma lor proprie. Şi armonie cu mine, şi toate formularele necesare la faţa locului: 90-60-90 plus sau minus un centimetru sau doi. Si cel mai important, ceea ce este cel mai placut, nimic nu să aibă de a. Ei bine, nimic de la toate: nu dieta, nici exercitarea debilitante sau jogging în dimineaţa. Jela ea a vrut atunci când ea a vrut şi ce a vrut. Şi tainic râs la prietenii ei, întotdeauna ritmul foame tine.
Au fost elegant 90-e, care din amintiri plăcute îi pasă doar de fiica cea mica. Timp de complicate, nervos, cash-tari. Şi în viaţa mea personală draci continuă. Toţi aceşti factori externi au contribuit la achiziţionarea de total subcutanat Zhirkov. Şi pe cântar evidenţia în mod consecvent, incanta ochii, aceeaşi figură.

Dar cumva brusc, aproape totul a fost construit în viaţa mea. Fiica mea are succes intrat într-o şcoală bună, în acelaşi timp, un al doilea job, neobişnuite, noi şi destul de bani. Şi în viaţa personală sine cumva ustakanilos.

Au fost bani pentru o schimbare completă de garderobă. Se bazează, de asemenea, faptul că într-un fel neobservat, în timpul unei jumătate sau două luni, am scăpat de toate hainele vechi şi nu era capabil de a urmări modificările în forma sa, precum şi achiziţionarea unuia nou, nu a fost surprins cu o dimensiune a sa, deoarece apoi toate aceste noi S, M şi L erau încă neclare. Şi ei sunt atât de diferite că nu sorientirueshsya.

Şi, cumva, în seara târziu, atunci când întreaga familie a fost mult timp adormit, am iesit din baie în dormitor complet goi. Trecand prin oglinda, am scurt se uită la reflecţia lui ... Continuarea pe scena nu a fost destul de prost, ea mi-a amintit de scene din filmele cu Louis de Funes. Ştii, când a fost un erou, nu a suspecta trădare, plimbari calm la şi placid faţa senină, care într-o clipă se înlocuieşte cu o grimasă de surpriză, furie şi neîncredere în ochii lor, cu o cotitură bruscă a capului, plangi, mîini şi contorsiuni alte salturi. În oglindă am observat aceeasi scena. După câteva minute de şoc şi holbezi la mine din toate părţile s-au grabit la cântar. Şi acolo prima dată în ultimii 10-12 ani (cu excepţia sarcinii), am văzut o figură nouă, care au variat de la 5-6 de obicei de lire sterline.
Ei bine, după începerea vieţii normale de femeie în chinuri medie constantă, atunci când, ca Kalyagin erou al "sclavii of Love" şi mi-e foame, şi doriţi să piardă în greutate. " Se omite această perioadă neinteresant (cu excepţia să spun că a durat aproximativ 10 de ani) şi a trece direct la episodul de bucurie, atunci când visul a devenit realitate preţuite. Şi aşa sa întâmplat.

După ce în perioada poslenovogodny atunci când majoritatea cetăţenilor ruşi nu există stare depresivă postprazdnichnoe cand iti dai seama ca sarbatorile in spatele nostru, recrutat de greutate regulat şi în faţa unui iarnă-primăvară perioadă îndelungată de timp, un murdar-gri pe fereastră şi în inima mea, am avut o criza de identitate relaţii. După unele crezut, ca întotdeauna, în modul în care aceasta ar fi mai uşor, fără a compromite sănătatea şi psihicul să le recupereze, brusc amdat seama că absolut nu doresc să restauraţi. A venit de la nici un caz o dorinta de a schimba în viaţa mea, ei bine, totul: şi cerc social, şi modul de viaţă, şi ea în interiorul şi exteriorul.

Si-atunci am suferit: nu pe reţete şi sfaturi oricui, dar numai sub influenţa motivaţiei sale interne proprii, am inceput sa incredibil de un stil de viata activ. Doar fac o rezervare, este pentru mine activ, pentru cineva, probabil, cele mai comune. Şi nu a fost că mi-am schimbat parul meu şi culoarea părului, începând cu frecvenţă fără precedent şi regularitatea de a vizita un salon de frumusete, cu toate procedurile tradiţionale, cum ar fi manichiura, pedichiura, tăbăcirea, curăţarea persoana, precum si inot, lectii in limba engleza si italiana. De fapt, că am devenit o bază de zi cu zi, în permanenţă şi să depăşească sistematic lenea lor în toate manifestările sale. Am fugit toate aceste proceduri şi îndrumătorilor în 30 de grade la rece, fara ca macar sa observe.

Ei bine, desigur, dieta, meu personal, pur intuitiv şi foarte simplu. Ea am descriu pe scurt mai jos, dar acum voi spune că cea mai importantă - pentru a găsi interesele şi problemele truc de înlocuire: absorbţia de alimente, mai ales seara. În caz contrar, orice probleme, sau doar o stare proasta, vom începe cu ardere tradiţionale stick ceva yum-yum, repetându-se ca "o femeie dulce," cântate GUNDAREVA: "Ce sunt eu acum, o reducă nutriţionale acest drept?"

Pentru mine personal, ca astfel de substituire nu se potrivi cu vizionarea TV şi lectură, deoarece acestea sunt foarte bine combinate cu manca ceva subtil tucked sub braţ.

Găsirea o alternativă la lăcomie, este esenţial să mă conving că produsele alimentare nu a fost foarte placuta de divertisment. alternativele mele au fost întâlniri regulate cu prietenii diferite, niciodată n-ai vedea, drumetii cu ei în filme, cluburi, cafenele preferate. Da, da, "nu poate fi prea". În orice cafenea sau restaurant, există întotdeauna ceva să scadă în conformitate cu dieta, eu sunt aici, de exemplu, nu stinted în porţiuni de rulouri (sase lucruri, nu mai mult). Da, şi nu un pic de whisky cu cola si am intervenit. Pur şi simplu am fost sigur că beau încuraja şi nu va adăuga calorii in plus, asa ca el a fost vesel şi se adaugă. Un fel de mâncare preferat de beneficii şi nu transforma într-un program suplimentar, deoarece constă în întregime de ingrediente alimentare, precum şi a adus şi nu rândul său.

Pentru a începe, am cumparat blender pentru a fi capabil să pregătească rapid legume diverse şi amestec de fructe. Şi apoi morcov, care transportă miracolul de uz casnic, a dobândit, de mere şi varză ... Acest varză moderne, care este pe o consistenţă similară cu aliaj de carton cu polietilena. Aceasta este exact varza, verde, forma rotundă, cu venele de lemn, este vândut în ultimii cincisprezece ani la Moscova. Un alt din păcate, nu s-au întâlnit. Aparent, acest tip de magazin mai uşor. Mi-aduc aminte de bază de legume din timpurile sovietice, care au fost trimise la locul de muncă studenţi, elevi şi personalul de la Institutul. Cei puţini care în mod miraculos kochanchiki a reuşit să evite astfel de putrezire pe baze au fost aproape alb ca zăpada, semăna cu forma o farfurie zburătoare, are o aromă delicată, uşor de mestecat şi digerat. Şi cât de dulce a fost o varza tulpină ei!

Astfel, în prima noapte am inceput o dieta salată preparată nu este de varză nostalgic, şi de la modern. Grind câteva frunze, în acelaşi timp pierdut complet rigiditate fără precedent, a adăugat înapoi mărunţită morcovi, vărsat un potpuriu ciudat de iaurt fara grasimi si absorbi eroică. Antena este activ rezistat şi nu a vrut să urce în gîtlej. Mai târziu am dat seama că foarte corect a începe o dietă. Lăsând în dimineaţa rămâne de o salata, apoi a mers la culcare cu toată convingerea că eu nu va avea niciodată nu a vrut să. Sincer vorbind, nu am fost departe de adevar. În dimineaţa următoare, abia cu o lingura de umplutura alt aliment minune, am realizat că foamei pentru a experienta mult mai placuta decat absorbi teribilst salata. Şi apoi m-am cu adevărat îndrăgostit de acest sentiment foarte mici de foame, a fuzionat cu un sentiment de mândrie în sine şi un sentiment de victorie asupra propriilor slăbiciuni. Păstrarea această condiţie în sine, consolidând-l cu un număr foarte frumos pe cântar, nu pot face faţă cu uşurinţă cu o dieta destul de rigidă. Care să ateste că trebuie să fie cântărită, dar, în opinia mea, noi nu ar trebui să facă în fiecare zi, de altfel, nu văd schimbări vizibile pot fi dezamăgit şi val la toate de mână. Dar, o dată în 5-6 zile, chiar foarte frumos pentru a vedea o reducere treptată a greutăţii proprii şi cu entuziasm mai mare de a continua să stea pe o dieta.

Asta e ceea ce, de fapt, a fost dieta.
Am regulă complet de patiserie şi de desert, precum şi cereale şi cartofi. salata Holding înapoi pe legume, în special şi salata de castraveti cu un sos de invenţie proprie. Reteta este surprinzator de simpla: felie ca ca un castravete si o rosie si adaugati un borcan de grăsimi libere naturale (fara fructe), iaurt, lingura de desert de ulei de măsline prima presare la rece şi incomplete sos linguri de soia, dar dacă doriţi, puteţi adăuga chiar şi mărar şi pătrunjel.

În dimineaţa, bea ceai solduri cu o lingura de miere (reteta a băuturii este descrisă aici) si mananca branza, orice grăsime. Ziua descrise mai sus nu salata, grăsime de pui fiert sau aburit de peşte de orice grăsime. În seara, ca regulă, sfeclă roşie pentru salată, ulei de măsline sau salata de morcov, plus fierţi în apă nesărat, amestec de fructe de mare, uşor aromat cu suc de lamaie si sos de soia. Ei bine, s-au fiert conopida sau dovlecel, aburita fără sare, şi maturate în acelaşi ulei de măsline. În plus, în timpul zilei să mănânce fructe şi bea ceai verde cu incompletă lingurita de miere în cupă. Dar cel mai important, fiecare masa nu a fost prea voluminoase. Şi, în curând, senzaţie de arsură de foame, lăsându-mă destul de un timp, aproape că am încetat să observaţi.

Descrise mai sus produsele şi combinarea lor, pe care am reuşit astfel să-şi piardă în greutate, dieta nu este recomandat de mine pentru toate. Vreau doar să convingă toată lumea să-şi piardă în greutate, ca la orice metode şi reţete, este cel mai bun mod de a veni dumneavoastră bazându-se pe intuiţie, bun simţ şi fapte bine-cunoscute. La ultima conta este cu un anumit grad de neîncredere.

Este uşor să vezi că-mi "dieta" este abaterea de la normele general acceptate. De exemplu, în general, nutritionistii nu recomanda utilizarea de miere pentru oamenii care sunt supraponderali şi doriţi să piardă în greutate. Şi am fost absolut sigur că acest produs minunat de bine, nu asa cum ar putea deteriora sau pot interfera cu planurile mele pentru pierderea în greutate, dar va da puterea şi curajul şi va furniza toate microelemente necesare. Iar el nu a fost prejudiciate, nu împiedică, ataşat şi hrănite.

Ascultati-va corpul, nu încerca doar în măsură să determine, dar simt că este puteţi avea absolut nici o teama de creştere în greutate, dar din ceea ce ar trebui să refuze categoric.

În concluzie, am reuşit să-şi piardă 7 kg în şase săptămâni, şi apoi cu o relaxare foarte mici de dietă, greutate a rămas neschimbată pentru încă şase luni. Pentru a fi corect să spun că apoi a început să câştige în greutate din nou în legătură cu noile modificări în viaţa sa personală, de data aceasta placuta. Dar asta e altă poveste.

chaskor.ru

Luni, 27 iulie 2009
Vizualizări: 2574

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
881
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
394
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
317