ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste hit-uri nu au mai răsunat astfel ©

Al doilea proiect, după "Hit-urile moldovenești ale anilor 70-80", care este implementat de DAAC Hermes în colaborare cu Constantin Moscovici.

Vă invităm la un concert unic – "Hiturile moldovenești ale anilor 70-90!”.

Să dăm timpul înapoi cu hiturile moldovenești ale anilor '70 - '90!

Hiturile moldovenești ale anilor 70-90 vor fi interpretate în cadrul concertului de Anul Nou, care va avea loc pe 21 decembrie, la ora 18:00, la Palatul Național Nicolae Sulac, pe strada Pușkin 21.


În URSS aceste cîntece erau cele mai populare după cîntecele în limba rusă și au răsunat în întreaga lume. Din păcate, în 30 de ani de independență de un asemenea nivel, arta apare doar în exemplare unice, iar aceste opere de artă remarcabile au început să fie uitate.

Însoțit de o orchestră simfonică-de estradă, dirijor Denis Ceausov, cîntecele de altădată vor fi interpretate de vedetele noastre:

Cristofor Aldea-Teodorovici

Nelly Ciobanu

Vitalie Dani

Brio Sonores

Lidia Botezatu și Radu Dolgan

Natalia Proca

Ian Raiburg

Cristina Scarlat

Aliona Triboi

Silvia Grigore

Costi Burlacu și Corina Țepeș

Vladimir Fotescu

Gheorghe Țopa

Lidia Isac

Ricu Vodă

Simona

Cristina Pintilie

Aurel Chirtoacă

Prezentator: Andrei Porubin

Producător general: Constantin Moscovici

Doar pe 21 decembrie, la ora 18:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, vom da timpul înapoi cu hiturile moldovenești ai anilor 70-90!

Concertul este organizat de maestrul Constantin Moscovici, sub egida brandului auto Dacia, Viorica Cosmetic, Agrotehcomert, DAAC System Integrator și compania Daac-Hermes.

Prețul biletelor: de la 150 la 600 lei

Biletele pot fi procurate prin rețeaua iTicket.

Pentru a participa la eveniment, conform deciziei CNESP, este necesar un certificat COVID*.

*Notă

Prin certificat COVID-19 se înțelege oricare din următoarele documente:

* Certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

* Concluzia medicală care confirmă că persoana a suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni) sau un act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19. Actul confirmativ de prezență a anticorpilor este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.

* Rezultatul unui test diagnostic la COVID-19. E vorba de test rapid de diagnostic AgSarsC-oV-2 efectuat cu cel mult 48 de ore înainte sau test PCR la COVID-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Mai multe informații la tel. 022 845 500

De menționat, că spectatorii vor putea să își facă un test rapid COVID-19 la intrate în Palatul Național (costul testării este de 200 de lei).


ABONAȚI-VĂ
Vineri, 10 decembrie 2021 13:54
Vizualizări: 437

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
24
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5807
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38245
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7014