ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste produse curăță organismul mai bine decît orice medicament

Problema acută a curățării organismului este adesea adusă pînă la punct de absurditate. Galoanele de ulei, sucul de lamîie și diferite preparate îi duc pe mulți pe patul de spital. Ar trebui să ne gîndim și să acordăm atenție produselor obișnuite care curăță organismul mult mai bine decît orice medicament și nu-i dăunează.

Ce să mănînci ca să obții o curățare mai puternică a organismului?

Varza albă

Varza conține o cantitate imensă de fibre vegetale care leagă metalele grele și toxinele și le elimină din intestine. De asemenea, varza are acizi organici care au un efect pozitiv asupra digestiei și stabilizează microflora. Totuși, aceasta nu este totul. Ea conține vitamina U întîlnită destul de rar, care "ucide" substanțele periculoase și participă la sinteza vitaminelor și chiar vindecă ulcere.

Utilizarea: poate fi consumată în formă proaspătă sau fermentată sau chiar sub formă de suc.

Sfecla roșie

Sfecla roșie este principalul "curățător" al organismului. În primul rînd, sfecla conține fibre, cupru, fosfor, vitamina C și un număr de acizi utili, care îmbunătățesc digestia și ucid bacteriile putrefactive din intestin. În al doilea rînd, ea conține substanța lipotropă "betaina", care face ca ficatul să scape mai bine de toxine. Și, în al treilea rînd, sfecla contribuie la întinerirea organismului datorită acidului folic (sînt create mai multe celule noi) și cuarțului (îmbunătățește starea pielii, a părului și a unghiilor).

Utilizarea: fiartă, poate fi folosită în ciorbe, sub formă de salată sau suc.

Usturoiul

Într-un singur cățel de usturoi există mai mult de 400 de componente utile. Aceste componente curăță vasele sangvine, reduc colesterolul din sînge și ucid cauza cancerului cerebral - celulele glioblastomului multiform! Componentele usturoiului distrug cauza ulcerului gastric - Helicobacterul! Ucide paraziții și bacilii difterici, tuberculi.

Utilizarea: cel mai bun în stare proaspătă sau zdrobit.

Ceapa

Cele mai importante în ceapă sînt phytoncides, care se păstrează în uleiurile esențiale. Phytoncidele ucid în cîteva secunde majoritatea bacteriilor și ciupercilor. Si, de asemenea, ceapa ajuta la îmbunătățirea digestiei și absorbția nutrienților, și chiar îmbunătățește apetitul. Ceapa conține, de asemenea, o cantitate imensă de sulf, care neutralizează și distruge "tot ce este dăunător".

Utilizarea: de obicei în stare proaspătă, în salată sau sub formă de tinctură pe bază de alcool și mască cosmetică (pentru acnee).

Merele

Merele stabilizează activitatea întregului sistem digestiv, datorită pectinei și a fibrelor, care "leagă" toxinele! Merele îmbunătățesc apetitul, ajută la crearea sucului gastric, elimină constipația. De asemenea, merele distrug agenții cauzali ai virusurilor gripale A, dizenteriei, Staphylococcus aureus.

Utilizarea: de obicei, acestea sînt consumate în stare proaspătă și numai cu coajă, de asemenea, ele pot fi consumate sub formă de suc și ”terci” ras, dar și sub formă de compot.

Avocado

Mulți, din păcate, nu cunosc proprietățile acestui fruct "sudic". Și păcat. Căci avocado conține substanța excelentă "glutation", care blochează multe substanțe cancerigene periculoase, între timp "descărcînd" ficatul. De asemenea, avocado stabilizează nivelul colesterolului din sînge, ajută la digestie, aprovizionează organismul cu oxigen.

Utilizarea: de obicei se consumă în stare proaspătă, uscat sau sub formă de "unt".

Răchițelele

Răchițelele probabil sînt una dintre cele mai puternice antibiotice și medicamente antivirale"naturale"! Ele curăță vezica urinară și căile de bacterii periculoase. Ceea ce este la fel de important este ca răchițelele ajuta la combaterea formării celulelor canceroase, precum și curăță vasele sangvine.

Utilizarea: afinele se consumă în stare proaspătă, cu zahăr, sub formă de băutură de fructe, suc sau gem.

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
53
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
161
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
63
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
77