ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aceste sucuri vor înlocui medicamentele pentru hipertensiune

Se știe că sucurile din legume ameliorează starea sănătății, reduc tensiunea, calmează sistemul nervos, restabilesc somnul.

1. Sucul din cartof. Un cartof mediu se spală bine cu peria. Se rade mărunt cu tot cu coajă, se scurge sucul și se bea pe stomacul gol.

2. Un pahar de suc de morcov, ½ pahar de suc de țelină, 3 pahare de suc de pătrunjel și 1 lingură de spanac se amestecă bine. Se bea de 3-4 ori pe zi.

3. 1 pahar de suc de morcov, 2/3 de suc de sfeclă și 2/3 de suc de castravete. Se bea de 3 ori pe zi, cu 25-30 de minute înainte de masă.

4. 1 pahar de suc de morcov se amestecă cu 2/3 pahare de suc de spanac. Se bea de 3 ori pe zi.

5. 2 pahare de suc de sfeclă se amestecă cu 1 pahar de miere. Se nea cîte 2 linguri de 3 ori pe zi înainte de masă.

6. 4 cartofi și 1 sfeclă se spală bine și se rad mărunt. Se scurge sucul. Se bea cîte 1 pahar dimineața, înainte de masă.

7. 1 pahar de suc de sfeclă sau de morcov, se adaugă 1 linguriță de suc de usturoi, se amestecă. Se bea cîte o linguriță de 3 ori pe zi înainte de masă.

8. 2 tulpini de țelină și 1 legătură de pătrunjel, se mărunțesc în blende sau mașina de tocat, sucul se scurge. 4 morcovi și 1 cățel de usturoi, se rad mărunt. Totul se amestecă și se bea cîte o lingură de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă.

9. Sucul de roșii, pregătit în condiții casnice, se bea cîte 1 pahar de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

10. Se curăță o ceapă mare, se rade mărunt, se scurge sucul. Se bea cîte o linguriță de 3 ori pe zi, cu 20 de minute înainte de masă, amestecată cu puțină miere. Acest remediu este contraindicat pentru cei care suferă de maladii ale ficatului sau pancreasului.

Se știe că sucurile din legume ameliorează starea sănătății, reduc tensiunea, calmează sistemul nervos, restabilesc somnul.

Se știe că sucurile din legume ameliorează starea sănătății, reduc tensiunea, calmează sistemul nervos, restabilesc somnul.

 

Sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
113
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
64
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
210
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
181