ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aflați dacă organismul este intoxicat: un simplu test de la Marva Oganean

Un test simplu pentru a verifica cît de multe deșeuri sunt în intestinul Dvs. din cauza consumului alimentelor nenaturale.

Beți ½ de pahar de suc proaspăt de sfeclă. Dacă după aceasta urina va deveni de culoarea sfeclei, înseamnă că suprafețele mucoase nu-și îndeplinesc calitativ funcțiile lor. Dacă sucul de sfeclă colorează urina, înseamnă că toxinele pătrund foarte ușor, circulînd prin tot organismul.

Un moment important este că grosimea pereților intestinului gros este de 1-2 milimetri. De aceea, prin acest perete mic în cavitatea abdominală pot pătrunde reziduuri toxice, intoxicînd organele din apropiere: ficatul, rinichii, organele genitale etc.

În procesul alimentației incorecte, în special cu alimente fierte și ce conțin amidon, lipsite de vitamine și minerale (cartofi, produse făinoase din făină procesată, suplimentate generos cu unt și zahăr), împreună cu produse din proteine (carne, salamuri, ouă, cașcaval, lapte), fiecare dintre aceste alimente trec prin intestinul gros și lasă o peliculă pe pereții acestuia. Depozitîndu-se în diverticulele intestinului gros, iar din aceste deșeuri ulterior, în cazul deshidratării (acolo se îmbibă pînă la 95%), se formează pietre fecale.

Și în primul, și în al doilea caz, în intestinul gros au loc procese de putrezire și fermentare. Produsele toxice ale acestor procese împreună cu apa ajung în sînge și provoacă „autointoxicarea”.

Autointoxicarea se poate dezvolta în prezența a trei condiții:

• Modul sedentar de viață;

• Alimentarea cu produse rafinate, preponderent uleioase cu un deficit de legume, verdeață și fructe;

• Supra-sarcini psiho-emoționale, stresul

De obicei, la patruzeci de ani, intestinul este deja plin cu pietre fecale. El se întinde, se deformează, apasă și dislocă alte organe din cavitatea abdominală. Aceste organe ajung prinse într-un sa cu fecale și nu poate fi vorba despre o funcționare normală a acestora.

 

Sursa: econet.ru

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
170
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
142
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
140
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
146