Agricultura ecologică
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
Agricultura ecologică Agricultura ecologică este activ în curs de dezvoltare în lume şi începe să se dezvolte şi Republica Moldova. Volum de pe piaţa mondială a produselor ecologice sunt evaluate astăzi, la ani mlrd.v 25 de dolari. Până în 2020 ar putea atinge cifra de afaceri de 200-250 miliarde $ pe anRecent, consumatorii sunt din ce în ce atrage atenţia asupra calităţii produselor, conţinutul în producţia de substanţe nocive. De producţie de înaltă calitate în ceea ce priveşte fiziologia de nutritie, este principala sarcină a agriculturii agricultura ecologica. Ponderea conţinutul de substanţe valoroase depinde de mai mulţi parametri: caracteristici soiuri de plante, sol, amplasarea, condiţiile meteorologice, timp de însămânţare, recoltare timp. produsele ecologice au un conţinut de nitrat de mici şi conţinut ridicat de vitamine şi minerale pentru elemente de caroserie. Astfel, agricultura ecologică nu polueaza apa, sol şi aer.
Iată 5 motive pentru producţia de agricultura ecologica:
1. Utilizare - a dovedit că Ecoproduct conţin 50% mai multe vitamine, minerale şi alţi nutrienţi.
2 -. Curăţenie în ekoproizvodstve împiedicat utilizarea substanţelor chimice, îngrăşăminte, arome interzise modificarea genetică
3. Gust - produse alimentare cultivate prin aderarea la principiile producţiei agricole ecologice au un gust natural, structura internă nu este distrus de aditivi chimici şi metodele de prelucrare
4 -. Economii de a utiliza un Ecoproduct ne petrecem mai putini bani pe medicamente.
5 Protecţia mediului. - Ekoproizvodstvo păstrează armonia naturii şi a omului.
Malaezian Ella