ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Agrişă — luminos, frumos, modest.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Agrişă Tunberg astăzi şi clasa lui a devenit deosebit de populare. Şi nu e de mirare.

Judecător pentru tine - modest, secetă, îngheţ, aproape bolnav. Bine tolerat tunsoare. În plus, coroana compacte (1,5 metri), foarte decorativ tot anul. În primăvara anului ramuri cu frunze cazute îngrijite sunt acoperite cu aur flori frumoase, ca o monedă. Dar de arbuşti toamna festonat luminoase cu fructe roşii strălucitoare. În acest caz există o cantitate justă a soiurilor cu o paletă largă de frunze colorate, forma frumoasa de Bush si dimensiuni pitic.

Cel mai frapant, desigur - un fel de frunze de aur. De obicei, aceste frumuseti se poate lauda delicat frunze de lamaie schema de culori, ceea ce le face mai strălucite ornamentul din grădină. Ei - centrul de orice melodie, cel mai bun "shader" desiş întuneric, nu găsi. Nou in acest sezon: Maria, Golden covoarelor, Bonanza de aur, Golden Rocket, Tainui Aur.

forme Purpurnolistnye sunt foarte diverse - de la tufe pitice la atropurpurea Nana dimensiune normală atropurpurea. Frunze de ciocolata pot fi maro, roşu ca şef, cu un violet "bronzat" ca bagatelă, sau ca o clasă Admireyshn - rosiatic cu buza verde pe marginea foii.
Există soiuri cu foarte puţine au frunze roz. Aceasta este o Arlechin si Rose Glow. Printre pestriţ alocate de Aur Inel (frunze cu aur asieta), albe-colorate si Cornick Starbust.

În plus faţă de culori uimitoare de frunze agrişă Tunberg ne-a dat-o varietate de forma coroanei coloană, cum ar fi Pilonul Roşii, Rosy Rocket, Rocket Ruby, drepte. Există spaţii barberries Tunberg, cum ar fi verde covor. Acestea sunt, desigur, folosite ca plante de acoperire de sol.
Se pare barberries mare în grădini stancoase, combinate cu conifere şi chiar printre paturi de flori perene. Acestea pot fi plantate de-a lungul băncile din rezervoare, a crea o forma recoltate şi plantate în formă de graniţe.

agrişă utilizarea terapeutică a agrişă

1. Frunze, scoarţă şi rădăcini de agrişă conţin berberina alcaloid, scăderea tensiunii arteriale şi reduce rata de inima.

2. Frunzele tinere conţin acid malic, vitamina C, caroten şi de mâncat în salate şi murături antitsingotnym sunt un bun instrument.

3. Pentru hepatice şi ale căilor biliare, ca-inflamatorii şi anti coleretică înseamnă folosind infuzia din frunze de: 10 grame (1 lingura) de frunze uscate sub formă de pulbere se toarnă o cană de apă fierbinte, închideţi capacul şi se încălzeşte pe baie de apă timp de 15 minute. Apoi a permis să se răcească, se filtrează, stoarce, se toarnă apă fierbinte la volumul iniţial. Păstraţi dozator gătite într-un loc răcoros. Ia o lingura de 3-4 ori pe zi.

4. În gastrită cu aciditate scăzută, pentru a consolida peretii capilarelor poate fi pregătit de către un instrument excelent, sete potoleşte - extract din fructe de agrişă: 1 fruct este livrat în 10 părţi de apă clocotită şi când perfuzia sa racit, se strecoara prin cheesecloth şi se păstrează într-un loc răcoros. Este de 0,5 ceaşcă de 2-3 ori pe zi timp de 30 minute înainte de a mânca.

5. Fructe de agrişă sunt utilizate pentru a îmbunătăţi apetitului, sete stinge, se reduce temperatura la o stare febrilă, ca coleretică, diuretic, protivoponosnoe şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină mijloace.


folosind materiale AMF / http://www.aif.ru /

Luni, 19 noiembrie 2007
Vizualizări: 6379

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
56
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
140
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
55
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
91