ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Agroturismul ecologic pe ”Poieniţe forestiere”
Aşezarea ”Blagodati” (Belşug) şi proiectul ”Poieniţe forestiere”vă invită să petreceţi vacanţa dvs. într-un loc curat, situat la 170 km de Moscova, pe autostrada Iaroslavl, printre pădurile şi cîmpiile din zona centrală a Rusiei.

 

 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

 

Oferim clienţilor diferite opţiuni de recreare, în funcţie de preferinţe. De exemplu, iubitorii de linişte pot fi cazaţi în "Hotelul Forestier", cu wigwam-uri stilizate, instalate pe o poiană în mijlocului unei dumbrăvi tinere din pini şi mesteceni, ce creează o atmosferă de unire cu natura. Iar celor, ce preferă să fie în mijlocul evenimentelor şi vor să se alăture vieţii din "aşezare", îi aşteaptă căsuţele din centrul satului.

 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

 

Copiii şi adulţii nu vor rămîne indiferenţi la lumea patrupezilor. Ne vom duce în vizită la oi, păsări de curte şi la căluţ. Cei care doresc, pot merge călare sau învăţa această măiestrie.

 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

 

Daca vă veţi plictisi de inactivitate plăcută cu cartea în mîină şi chiar de pescuitul sau volei, atunci puteţi merge în pădure, singuri sau cu ghidul nostru. Pentru iubitorii de odihnă activă, le oferim mai multe excursii, atît prin aşezare, cît şi prin pădurile din jur, iar în drum puteţi colecta darurile naturii, care sunt atît de generoase.

 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

 

Toate cele spuse mai sus sugerează că ”Poieniţe forestiere” sunt un loc perfect pentru o odihna de familie şi reabilitare a sănătăţii. Pentru a face acest lucru există toate condiţiile: aerul curat şi călătoriile pietonale, care asigură un somn sănătos şi puternic, precum şi o baie cu un masaj şi ceaiuri din plante, proceduri speciale pentru întremarea sănătăţii.

 

Экологический агротуризм на «Лесных полянках» 

 

Desigur, oaspeţii noştri întotdeauna pot cumpăra produsele ecologice sezoniere crescute în aşezare.
Şi dacă veţi simţi nevoia să aflaţi mai multe, vă invităm să frecventaţi atelierele tematice!
Toate informaţiile detaliate pot fi găsite pe site-ul: http://www.polyanki.com
Din 25 mai, "Poieniţele forestiere" vă aşteaptă! Telefonaţi, veniţi şi odihniţi-vă.

Liubov: 8-905-546-19-02, Elena: 8-905-759-93-89, Serghei: 8-906-092-30-18

 

 

Sursa: eco-digest.livejournal.com

 

Duminică, 08 iulie 2012
Vizualizări: 2423

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
47
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
118
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
203
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
184