Alb Vorona sau Curly arici

/ Vizionări: 3802

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

familie "Mama, Mama, uite, cu părul creţ arici" - a strigat copilul, arătând spre ecranul televizorului. Pe de familie ezhinaya întreg - mama, tata şi alte două spinoase arici comune copii - au încercat să indrepta buclele "fratele mai mic". Lucrurile pe care le au: scoate buclele, le legat de copaci, ca un Clothesline, unse cu rasina, să stea, de forfecare off dreaptă - este inutil: cresc nou şi din nou buclat. Probabil, părinţilor şi nu ar aventura toate astea (pentru că în ciuda lipsei de spini iubit fiul său), dacă nu o cioară. Flying trecut, ea a considerat de datoria mea pentru a corecta situaţia. Este inventând noi şi noi metode pentru combaterea bucle. Iar atunci când nici unul dintre ei a ajutat sa transformat alb.

Este greu atunci când copilul dumneavoastră nu este ca toată lumea.

In viata am folosit pentru a apela aceste persoane de culoare albă ciori. Care este problema lor? Cum acestea sunt diferite de la alţii? Este uşor pentru ei să trăiască? Îi poate ajuta în jurul? Ce se întâmplă dacă un fiu sau o fiică - o cioară albă? Dar dacă adolescenti sunt de culoare albă ciorile?

Sunt multe întrebări. Incearca sa intelegi.

Alb ciorile începe să apară cât mai devreme 7-8 ani, cel mai mare număr se află în adolescenţă, unele sunt găsite după 20.
În plus, nu toate ciorile albe sunt la fel. Printre acestea se disting în mod clar mai multe tipuri.

Luptători pentru Justiţie. Fără îndoială că aţi întâlnit cele. Ei tind să aibă, în orice clasă de orice şcoală publică, în orice grup de orice universitate. Ei au un sentiment sporit de justiţie, având toate acestea: în mod eronat set doi, unu, la distanţă, fără vina pentru uşă, un coleg de clasa, "îngropat" în examenul pentru eliberarea de spaţiu pentru "lor" distribuţia inechitabilă de burse. Unul dintre factorii care este suficient ca ele au început să se revolte. Ei nu se tem să pun o întrebare în ochii profesori sau alţi adulţi şi se aşteaptă nu mai puţin un răspuns direct. Acest tip de oi negre nu se va compromite, ei nu cred despre ei înşişi şi implicaţiile pentru ei înşişi - este important să se restabilească dreptatea. Amintiţi-vă kaverinskih "două de căpetenii? Sasha Grigoryev - un exemplu viu de acest tip. Pentru a găsi urme de expeditie de căpitan Tatarinov devine un scop şi sensul vieţii sale. Si de cate ori se revoltă împotriva nedreptăţii, în timp ce încă un băiat: protejeaza profesorului tau preferat de la concediere, se execută în Turkistan, constatând că a fost trădat ...

Filmul N. Mihalkov "Barbierul din Siberia" este un astfel de erou. De ani, băiat 18 elaborat în armata, atârnă în cortul său în timpul verii exerciţii portret al lui Mozart. Obligă numit comandant Mozart rahat (scuze!) El nu reuşeşte să respecte, cu încăpăţânare insistând că Mozart - un mare compozitor. Pedepsei (Nu scoateţi masca) nu ajută: el se execută în jurul într-o mască de gaze, in somn, o mască de gaze, el suferă de acest lucru, dar Mozart rămâne o marelui compozitor.

"Free-gândire sau restante. Aceste prea sunt destul de comune. Ravens aparţinând acest tip, implicat în studierea ceva. Ei au citit, studiu, compara, experimentul. (Atenţie: A nu se confunda cu SWOT obişnuite şi onoruri!) Ei sunt liberi să intre în controverse şi dezbateri. Ei au ceva de spus, ei au propriile lor opinii, ei ştiu cum să gândească. Intr-o zona preferata (dacă literatura, istorie sau botanica), ei ştiu mai mult decât ceea ce de multe ori, profesorul decât este adus de multe ori nemulţumirea. Alb ciorile acest tip de interes procesul de învăţare. Ei pot face constatări uimitoare, şi, uneori, deschise. Uneori, ele cresc genii.

Einstein, de exemplu, ca un copil a fost citind cărţi şi în ultimul an de formare la şcoală ştia despre fizica decât profesorii lui. El a citit lucrări de naturalisti si a ajuns la concluzii independent care mai târziu l-au dus la henylnym descoperiri. Cunoştinţe, având în vedere în liceu, şi de predare, bazate pe teamă, violenţă şi creat în mod artificial de autoritate, nu mai sunt satisfăcute cu Einstein, si a renuntat la un an înainte de absolvirea liceului. Nici o conversaţie de fond cu tatăl său, nici lacrimi mama nu s-au oprit pe baiat. El a început să lucreze şi educa pe noi înşine.
Următorul exemplu de multe pot fi surprins, dar el este perfect adaptat pentru subiect. Acest lucru este din cartea de Jonathan Pescarusul de Richard Bach. Într-un stol de pescarusi nu este una care nu zbura cu toată lumea obtinerea hrana lor, şi experimentarea cu o viteză de zbor. "Ce poate dezvolta o viteza de pescăruş?" - Griji el. El a crescut din nou şi din nou ridicat în cer, care se încadrează ca o piatră, care se întinde aripile sale numai la suprafaţa apei. Obosit, cu aripile rupte, el sa întors seara târziu să împacheteze. Dispreţ şi neînţelegere salutat rudele sale. Dar asta nu se opreşte nişte ceai. Nu este un obiectiv - şi tinde să Jonathan.

Există corbii de culoare albă, care au caracteristici şi, în primul şi al doilea tip.
Recent a apărut în filmul magazin video "Giant", spune un baiat olog cu dificultate mers cu cârje. Dar cat de puternica lui spiritul, cât de frumos şi nobil în gândurile, faptele şi acţiunile! Descoperirea lui mintea craves, el a inventat de fier care arborează păsări. În ciuda lipsei de forţa fizică, el nu se teme de nimic, vine în lupta împotriva răului de câte ori el se confruntă. Ingeniozitatea lui salveaza viata de el şi prietenul său: nu e de glumă - pentru a neutraliza puternic, Ducesa de ură şi de mânie adulţi două fluxuri de acid sulfuric de la un pistol cu apă. Sau, mai degrabă, el a spus cu multă încredere de acid sulfuric, şi presărat în ochii cu apa si piper. Alături de el este omul asuprit, fricoşi, baiat lipsit de valoare.

Dar există şi alte "alb".

"Corect". Majoritatea sunt copii obişnuiţi, dar cu criteriile elaborate. De la masa sunt doar când vin în nu este oportun pentru condiţii. Se întâmplă că copilul este transferat la altă clasă sau o altă şcoală. Se pare că noul grup este bine de a fuma, bea, sa injure, şi nu poate noua, nu este utilizat, nu vrea. Este de altă parte. "Cea mai corecta, sau ce?" - A cerut lui colegi.
Acest tip de film este Lena R. Bykov "Scarecrow". Clasa fuge cu lecţia, şi ea rămâne. Dar "stabili" profesor de copii, nu ei, ci un mic, Petty, ascunde sub birou coleg de clasa. Care nu poate fi cinstit şi principială, văzând vina lui, ea nu se poate lupta cu colegii folosind aceleaşi metode pe care le au cu ea. Acesta este ghidat de criteriile sale.

Prin "dreptul" sunt numeroase copii-muzicieni (mai ales violonisti), care sunt adesea obiectul de ridicol de la colegii de clasă pentru că în loc de a asculta la pop Wagner şi Beethoven, jucat de Strauss, Mozart cântând.

***

Lista soiurilor de ciori albe ar putea continua, dar va oferi această oportunitate pentru a cititorului de a face o rezervare mici. Criterii pentru societate în ultimul deceniu, se schimbă frecvent, şi nu există riscul ca o oaie neagră sau nu la fel ca toate "a face graba de a boteza golani, skinheads, rockeri, neo-fascisti (adăuga la gust). Ei nu le place totul, dar suntem interesaţi în "alb" caracteristici. Pot avea aceste categorii pentru a găsi similare? Putin probabil. Deci, le numim ceea ce vrei: gri, pete negre, dar nu "alb".

Şi primul, al doilea, şi al treilea tip de ciori albe vii uşor. (Apropo, care grupul este copilul dumneavoastră dacă el este o cioară albă, sau la ceea ce Grupul a aparţinut unui copil?) Locuieşte de uşor, pentru că, în primul rând, ei cad de multe ori în situaţii ambigue, dificil şi pentru a găsi ei înşişi în monoterapie sau în minoritare. În al doilea rând, alb ciorile sunt prea independenţi să aştepte, sau să ceară ajutor. Uneori se termină în lacrimi pentru ei. În TPETIH, ei nu înţeleg. Aceasta este probabil cel mai rău. Ei nu înţeleg, nu doar colegii şi prietenii, şi, adesea, cel mai apropiat de oameni - părinţi. În loc de înţelegere, răzvrătiţi împotriva a ceea ce copilul lor, părinţi, arici nostru din desene animate, încercaţi să îndreptaţi buclele sau spini buna. Din nou şi din nou, acestea se lipesc de copil cu întrebarea: "Dar de ce nu vă place tot ceea ce" Live ca toţi ceilalţi?, Si vei avea nici o problema. " Pe care le predau în mod activ copilul să se adapteze la realitate, compromisuri, etc

Este timpul să se amintească încă o dată filmul "Giant". Mama mea a pomenit eroul nostru - o femeie minunată, fin, puternic. Ea a fost un umăr pentru fiul ei. Ea îngrijorat, frică de el, dar nu a învăţat să se întoarcă de la adevărul, pentru a trage de partea într-un moment dificil, dar uneori său de viaţă foarte fost ameninţată. El nu a spus-o de mult, dar ea stia totul pentru că am vrut să ştiu.

Mulţi părinţi nu cunosc problemele de copilul lor decât în trimestrul doi câte doi. Şi dacă aceste probleme să nu devină un conflict global, care este în curs de dezvoltare la nivel de scoala, parintii pot sa nu ştie că lor copil - o cioară albă.

Alb ciorile nu sunt obişnuiţi să se retragă. Dacă ne-am urmărit în continuare de viaţă personajelor menţionate în acest articol, veţi vedea că din ele cresc nu doar bine, oameni buni, şi persoanele cu standarde morale, etice şi spirituale. Nu că am lipsit pentru noi astăzi?

Alb cioara poate fi spart. Ce se va întâmpla în continuare cu viaţa ei, dacă se întâmplă? Nu ar dezvolta intr-un scenariu diferit? Nu schimbaţi dacă această schimbare destinul omului? realizatori de film moderne sunt adesea folosite în filme Bine ati venit la întoarcerea eroului în copilărie. Când sa întors, el schimbă unul (!) Eveniment sau de acţiune, şi publicul ceasuri în Uimirea ca schimbările din viaţa acestui om.

Şi, în concluzie, aş dori să reamintească desen animat cioara, narat la inceput. Ea a luptat cu un arici bucle şi, în disperare de cauza, sa transformat alb. Alb, şi doar apoi a dat seama că poţi trăi cu penaj alb, şi cu buclele în loc de spini, şi că nimeni nu prada.

Probabil, niciodată nu ne vom intelege cioara alb, până când este pobeleem. Poate că aceasta este viaţa noastră va fi mai puţin plictisitoare, mai lumesc, mai puţin gri?

Tatiana Kurbatova

mwb.newacropol.ru