Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.membrana.ru/images/articles/1235751113.jpeg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Alternative de energie: Otel stridii livrate la ţărm la energia valurilor.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Alternative de energie: Otel stridii livrate la ţărm la energia valurilor.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


fluctuaţiile cursului de aceste bucată uriaşă de fier trebuie să fie suficient de scăzut pentru a nu reprezenta o ameninţare la adresa de peşte bine, şi ştiu să înoate, pentru care contează (Figura Acvamarin Power). Proiectul cel mai ambiţios în domeniul energiei marine promisiunile de a furniza energie electrică pentru un milion de case. Mai presus de această sarcină va fi "de lucru" plante remarcabile, care sunt acum percepute de o majoritate de nimeni altul decât o curiozitate tehnică. Planuri - pentru un deceniu. Dar primele fructe ale tehnologiei va arăta capacitatea lor cât mai devreme în acest an.

Compania Acvamarin Putere (cu sediul la Edinburgh), cu asistenţa unor experţi de la Queen's University Belfast (Queen's University Belfast) este în curs de dezvoltare mai multe opţiuni alternative pentru centrale electrice. După cum s-ar putea ghici, toate proiectele sale se bazează pe consumul de energie de mare.

Şi, aparent, inerente în ele, nu numai boabe sănătoase, dar de asemenea, o Economic Outlook strălucitoare, aşa cum a devenit recent cunoscut faptul că dezvoltarea Acvamarin se vor concretiza în scară largă ".

02 23 Acvamarin Energetica a semnat un acord de parteneriat cu Airtricity irlandez (parte dintr-o companie mai mare scoţian scoţian şi energie de Sud).

Airtricity - unul din liderii mondiali in "energie verde", cu ferme eoliene semnificative în Republica Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Anglia, Ţara Galilor, Olanda, Portugalia, Germania şi planificarea să se înmulţească foarte mult. Şi acum, compania a decis să caute altul şi pentru elementul apa. Si chiar pregătiţi să facă investiţii în acest caz ennye.

apele de coastă din Marea Britanie - una din regiunile cele mai de succes din lume pentru dezvoltarea valurilor şi energia mareelor. <<br> / br> Acvamarin Energetica a confirmat încă o dată acest lucru by dezvolte programul său de calculator proprii pentru a evalua perspectivele de site-uri diferite pentru construcţia de plante marine. Sa constatat unele bune
Apele de coastă din Marea Britanie - una dintre cele mai de succes din lume pentru dezvoltarea energiei valurilor şi a mareelor.

Acvamarin Puterea a confirmat încă o dată acest lucru prin propriul program de computer în curs de dezvoltare de a evalua perspectivele diverse site-uri pentru construirea de plante marine. Sa constatat unele bune "puncte" care ar putea în viitor să pună într-o reţea de mai multe gigawati de energie electrică. Dar dezvoltarea lor va dura mulţi ani (ilustraţie Larry Wall).Conform acestui acord, partenerii până în 2020 ar trebui să fie construite în Marea Britanie şi Irlanda Placer curenţilor de apă şi staţii de energia valurilor, cu o capacitate totală de un gigawatt! Multe, sincer - aceasta este consumul de electricitate cu o medie de aproximativ un milion de case. Şi aceasta, potrivit unor surse, cea mai mare tranzactie din domeniul energiei oceanice.

Este de aşteptat ca acest proiect va utiliza două scară largă dezvoltare a companiei Edinburgh.

Primul, numit Oyster ("Oyster"), este un original staţie val de putere. Si lasa asemănarea acestui serviciu cu un stridii - bine, absolut nimic, dar in aceeasi locatie: moluşte soluţiona în principal, în apropierea coastei, în termen de câteva sute de metri de la marginea de plajă şi la adâncimi moderate într-o câţiva metri sau zeci de metri.

Asta e Oyster invitat sutădeschise pe jos în apropierea coastei (în cazul în care nu va interfera cu instanţele de judecată), la o adâncime de 12 metri.

Enorme pluteste fix la partea de jos pe pârghii pentru a pivota în domeniul de aplicare peste ele trece prin valuri. Acest lucru este foarte aminteşte de o buruiană elegant de fier ", dar există diferenţe semnificative.

Primul model pe scară largă
Pe scară largă primul model "Stridiile" este aproape gata (ilustraţie Acvamarin Power).


În proiectul generatorul electric situat la baza o pârghie - sub apă. Dar experţi din Edinburgh au decis că toate electrice ar trebui să fie lăsat pe malul - asa ca va rula înainte de lung, şi să menţină şi reparaţii va fi mult mai uşor.

Dar în partea de jos va superpoplavok numai şi reproduse le în mişcare două sensuri pompa cu piston. Acesta din urmă va conduce apa de mare la ţărm, în cazul în care se va transforma gidroelektrogeneratora rotorului.

Această idee de separare mecanism de colectare spaţiu de energia valurilor şi putere, îl converteşte în energie electrică, aparent în aer (sau plutitoare în apă?). Această staţie de val Alvin Smith, ca marea, a fost lăsată doar float-pompa (la fel se deschid larg în sus şi în jos).

Cu toate acestea, în instalaţia propusă de apă a fost injectat în rezervorul de munte, care serveşte o capacitate de tip clasic hidroelectrice, şi proiectul Acvamarin, se pare, presiunea apei direct în turbina.

Schema Oyster staţie. O copie a unei astfel de maşini va produce 300 - 600 kilowaţi, în funcţie de localizarea şi numărul de alte detalii. Dar autorii conceptului, desigur, a se vedea în seturi vise întregi de astfel de dispozitive, care dau suma deja megawaţi. Mai multe flotoare cu pompe pot lucra împreună pentru o turbine mari de apă de coastă, care va reduce costurile de complexe (Figura Acvamarin Power).
Cum Oyster staţie. Un exemplu de o astfel de maşină va produce 300 - 600 kilowaţi, în funcţie de localizarea şi numărul de alte detalii. Dar autorii conceptului, desigur, a se vedea în întregime seturi vise de astfel de dispozitive, care dau suma deja megawaţi. Mai multe flotoare cu pompe pot lucra împreună pe o coastă turbine mare de apă, care va reduce costurile de complexe (Figura Acvamarin Power).În vara acestui an, primul prototip de stridii să devină operaţional în Insulele Orkney, în marină Europene a Energiei Centrul de Cercetare (European marine de energie Centre - EMEC).

Al doilea interesant de dezvoltare Acvamarin Power - este o turbina maree Neptun.


"Neptun". Estimarea eficienţei acestui set ambiţios de 45% (Figura Acvamarin Power).Aici, de asemenea, are două turbine pe acelaşi sprijin, dar la scară a noii instalaţii - mai mult. Şi puterea de mai sus de două ori. Fiecare dintre cele două generatoare Neptun oferă până la 1,2 megawaţi, şi, împreună, prin urmare, - 2,4.

"Pinwheel" Această staţie bidirecţional. Asta este, acestea vor fi de filare şi la maree înaltă şi la reflux.

Şi, important, cu atât mai mare dimensiunea turbinei individuale - mai ieftin puterea aceasta energie. Aici este de lucru la scară (care este deja testat complet în energia eoliană).

Un prototip al "Neptun" Acvamarin intenţionează, de asemenea pentru a testa în curând un site de testare EMEC, dar ceva mai tîrziu "Stridiile". Şi în viitor şi ambele maşini trebuie să fie lăsată la punerea în aplicare a "Planului de 2020".

Pentru = 0> Orkney Islands sunt renumite pentru valuri decente (săgeţile albastre) şi curenţii de maree semnificative (săgeţi de culoare albă). Este pentru că nu se află Europene marine de energie Centrul de Cercetare, în care mai multe societăţi sunt de testare sau au deja, sau intenţionează să val de testare a acestora şi a plantelor mareelor (ilustraţie EMEC).
Orkney Islands sunt renumite pentru valuri decente (săgeţile albastre) şi maree curenti semnificative (săgeţi de culoare albă). Este pentru că nu se află Europene marine de energie Centrul de Cercetare, în care mai multe societăţi sunt de testare sau au deja, sau intenţionează să val de testare a acestora şi a plantelor mareelor (ilustraţie EMEC).Proiectul grandios Acvamarin şi Airtricity, desigur, nu numai în domeniul energiei alternative în regiune, deşi unul dintre cele mai mari (până în prezent, deşi, mingea apoi condus de morile de vânt, şi staţii supradimensionate valurilor şi turbine maree - doar prins cu "upstarts").

Dar dacă totul merge bine, zona maritimă de dezvoltare de energie vor primi un impuls puternic.

De asemenea, în 2020, potrivit unor estimări, în Marea Britanie ca un întreg volumul total al energiei marine ar putea atinge 10% sau astfel (şi acest lucru nu este de numărare a parcului eolian, inclusiv un foarte promiţătoare offshore), şi Scoţia, în special, intenţionează ca În acelaşi an, şi nu de jumătate din puterea sa pentru a se asigura, de vant, maree şi valuri!

Apoi, nimeni nu va spune că similare "Stridiile" instalaţie - o distracţie şi mai exotice.


"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( www.membrana.ru ) "

Vineri, 13 martie 2009
Vizualizări: 2912

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
24
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
24
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
102
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
48