Alternative la substanţe chimice toxice

/ Vizionări: 11704

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Alternative la substanţe chimice toxice Dacă vrem să trăim un stil de viaţă sănătos - la serviciile noastre o multime de literatură.
Din ziare, calendare şi o varietate de cărţi pe care le invata mai multe sfaturi utile cu privire la ce să mănânce, cum să se mute şi cum să respire, cum să fie tratată fără droguri. Şi este foarte bun.
Dar, sincer recunosc că, chiar şi cel mai sănătos de viaţă în timpul nostru, nu ne salva de la efecte negative asupra mediului.
Şi nu numai starea de sănătate a oamenilor înşişi, în special copiii, îngrijorătoare.
Am oftat: "ecologie ...», cu care se confruntă sărăcirea forestiere şi a râurilor, amintindu-şi că am reuşit încă să prindă.
Desigur, faptul că doar o singură persoană începe să nu numai sănătos, dar, dacă este posibil, stil de viaţă eco-friendly, marile schimbari nu se va întâmpla.
Aerul devine mult mai curat râului nu este plin de peşte ...
Ce spun! Pentru a câştiga doar o parcare, bazându-se pe site-ul peste micul parc, avem nevoie de eforturile unite de oameni, respectarea drepturilor omului în faţa instanţei, care deţine evenimente publice ...
Pe de altă parte, dacă, să spunem, un gradinar opreşte gunoi din plastic de ardere, şi tratează, în general de deşeuri în mod corect, aceasta - contribuţia sa la protecţia mediului (şi pe dumneavoastră!) De la un poluanţi foarte periculos.
Dacă toate a parteneriatului, în districtul va urmeze exemplul, contribuţia va fi prea grave.
A început dieta - imediat luat pentru a îmbunătăţi sănătatea.
Dar, cu mediul imediat cadouri, cum ar aştepta de obicei, nu este necesar.
Ai trecut la produse mai ecologice de curăţenie -, dar a apelor uzate citywide sunt curate la o cotă de microscopică a ...
Astfel, jocul este în valoare de lumanare?
Ei bine, probabil, alţii vor urma exemplul. Şi totuşi, chiar şi în aerul din camera de baie va fi substanţe chimice mai puţin nocive şi, prin urmare sănătoase - te şi copiii dumneavoastră.

Spălaţi-vă, coji de
O avalanşă de spoturi TV, cu care se confruntă milioane de dolari, care are scopul de a - să se lipească de cumpărător "Doshu" şi "Asya", "Fairey" şi "Comet" şi, mai important, pentru a forţa cumpărător să creadă că tot ce este necesar pentru el, ca de aer. Ce zici de el da doar moare, dacă nu spele vasele "Fairey" sau alte mijloace similare. Şi apoi, aceeaşi "Fairey" mânca în interiorul ... sub formă de ridichi de gradina, mărar, ciuperci de la cel mai apropiat de lemn puţin, şi apa din fântâni proprii. senzaţie de nedescris apare atunci când vedeţi o casetă de prezentare speciale umplute de spălat Gear păstra Dachno-sat. În oraş, după toate epurare provenite din tratarea apelor reziduale ... Şi în ţara în care nu deşeuri toxice lichide? Asta-i drept, în cel mai apropiat Bush ... În plus, microparticule detergent lichid rămâne pe feluri de mâncare. Corpul uman, mai ales un copil sau un pacient, acestea sunt complet inutile. Dar, pentru a le elimina, trebuie să vă spălaţi vasele extrem de bine. Între timp, în majoritatea cazurilor, toate aceste facilităţi poluante nu este necesar. În mod special - avem nevoie doar de la cei care le castiga bani. Şi astfel, în ţară este în cazul în care nu există toate instalaţiile de tratare şi cade în pământ, dar în apele subterane, chimie detergent utilizare este pur şi simplu inacceptabilă. Întâmplător! borcane multi-colorate si cutii de la reclame ne par mult mai prestigioase şi mai modern decât unele acolo sifon, fulgi de sapun, mustar, etc Dar ecologiştii canadian ofera o special eliberat planeta pamflet Reţetă curate "bune remedii vechi de start - pulberi de casă şi lichide de la cele mai simple substanţe inofensive - ca parte a unui super-modern - stil de viata ecologic! Există multe alternative de a agenţilor chimici toxici păstra calendarele vechi, carti de economie de start, reviste ... Nu e nimic mai usor decat sa spele vase - şi în oraş, şi în ţară, deoarece:
- Minunat praf uşor de spălat este un sifon regulate;
- În cazul în care rămâne mLA, scăldat în apă fierbinte, se adaugă bicarbonat de sodiu, vom ajunge multi-scop lichid de curăţare, nu numai pentru spălat vase. Chimist NP Konopleva: "la dispoziţia dumneavoastră a fost un bun instrument de care nu conţine substanţe abrazive sau substanţe chimice nocive." Pentru a spori efectul, puteţi adăuga o cantitate mică de oţet. Este folosit in toate cazurile, ca "Detergentul normale";
- Pentru curăţarea vase de aluminiu din ţară, există două mijloace remarcabile abrazive: coada-calului de vara (secret de proprietăţile sale de curăţare - prezenţa de acid silicic în tulpini, acestea alb-spălate, chiar şi podele din lemn), in iarna - cenuşă de lemn;
- Poate fi utilizat pentru a elimina sluga grăsime adsorbant, cum ar fi ceai sparte. Vara, la cabana poate fi dizolvat în funingine gras comprimat buchet soc mână. Degresa si curata feluri de mâncare preparată şi absint - are de mai mulţi ani sa bucurat de un ekolagere sub Koktebel ...

Spălat
Acest detergent de rufe (din cartea "Reţetă pentru o planetă mai curată") pot fi folosite nu doar pentru mâna de spălat, dar şi cele mai scumpe şi moderne, masina de spalat! Dă-i o bază de prescripţie medicală care suferă de alergie, părinţii copiilor mici, toate într-un mod negativ afectată de fabrica de spălat pulberi. Şi, de asemenea cei care nu doresc să polueze natura, mai ales atunci când vine vorba de vila de lângă grădina de rufe sau pe un râu. Deci, pentru a asigura o tranziţie de succes de la detergenţi comerciale (reactivi) să asigure alternativă, trebuie să obţineţi prima scăpa de resturile lor în hainele tale. spală rufe în apă fierbinte în care este posibil, care poate rezista la o tesatura, adăugând 50 ml de suc de spalare pentru fiecare descărcare. Acest lucru ar trebui făcut pentru a preveni îngălbenirea. Pentru a pregăti însuşi ecologice detergent, săpun ras se amestecă 250 ml, 125 ml de suc de spălat, 125 ml de borax. Păstraţi toate într-o cutie speciala. Înainte de spălare, se adaugă în apa in masina de spalat 125 ml din acest amestec. Adăugarea de oţet (125_250 ml) cu clătire, puteţi scăpa de toate de reziduuri şi săpun inmoaie tesatura. Din publicitate tesatura alba face ca problema centrală a vieţii. În paranteze, observăm că tesatura după aplicarea de albire conţin clor, desigur, pare foarte alb, dar este puţin probabil rămâne de albire in tesatura, lasati-i si nu vad acest semn de puritate. În general, puteţi inalbitor fara clor. La 10 litri de apă caldă poate adauga 2 linguri de peroxid de hidrogen si 1 lingura de amoniac. Sau prin utilizarea eficientă fără albire de clor, produsă în regiunea noastră - "Persol". Vă rugăm să verificaţi şi acest sfat: "şosete albe, ciorapi mai bine spălaţi, în cazul în care scufunda în 1_2 ore în apă, care a adăugat 1_2 linguri de acid boric. Spălate în apă moale este mai uşor. Puteţi moleşi apă dură prin adăugarea de praf de copt sau amoniac.
- Cum sa faci o procedură mai eficientă pentru înmuierea? Asigurarea unui spumă minime şi maxime de lichid. De exemplu, pune inmuiate in apa fierbinte si sapun lucru într-o pungă de plastic, cu aproape nici apă.
- Cum să scapi de pete? Puteţi lua reactivi de la raft bucătărie sau chiar direct de la masa de cină. Solvenţi, acizi sunt otet, suc de lamaie, saramura varza; adsorbanţi absorbit murdăria şi eliminate odată cu aceasta - sare, amidon, ceai rupt ... Pentru petele proaspete din fructe de padure, vin, cafea, ceai, gem dens presara cu adsorbant, care este intotdeauna la indemana, sare comună. Sare începe imediat pentru a absorbi lichidul, reducând concentraţia de poluare din fibre de tesatura. Puteţi schimba de sare, se toarna o parte nouă. Şi odată ce masa a fost de peste - se spală o pată de apă caldă. Consecinţele sunt reduse la minimum. Dar petele de sânge proaspăt cu apă fierbinte, nu spălaţi - proteine coaguleaza contactarea ferm ţesutul. Cele mai bune materiale şi proaspătă, şi cu un spot de lungă durată de sânge (nu doar sânge orice contaminare proteine,! De exemplu,Akao, precum şi batiste folosite), scufunda în soluţia elementar - pe litru de apa rece lingura de sare. Proteinele sunt substanţe dizolvate într-o apa sarata. Si apoi se spală cu uşurinţă cârpă în apă caldă şi săpun obişnuit.
- Pentru a elimina pete de grăsime, puteţi folosi cretă sau pulbere uscată, talc uscat. O pata proaspete presara pudra de talc pe fata si spatele, acoperite cu hârtie curată şi presat de sarcină, lucru pe zi knock out cu atenţie şi curăţate.
- Chiar şi curatatorie nu va avea un lucru ", guma de mestecat rău. Aici vrem să se aplice la fizica, nu chimie. Ataşaţi un post colorate şi să deţină o bucată de gheaţă. călit urme de gumă de mestecat din plămâni.
- Nu avem nevoie de "echipamente speciale" care ar halate, prosoape s-au pufos? După spălare pot ţineţi-l din nou, apa sarata si fier.

Curăţenie
Windows este uşor să se spele cu amoniac sau otet diluat cu apă la un raport de 1:5. Lichid poate stropi pe sticla, apoi curăţaţi sticla cu ziare vechi. Fereastra de spălat nu este în lumina directă a soarelui.
- Curăţaţi covor şi-l perie
vopseaua va tealeaf. (În primul rând, vid covor bine eliminate). Doar se presara ceai umede de pe suprafaţa de covor, şi apoi estimarea-l cu o bucată de cauciuc. Şi după curăţare pad covor şi varză acră gramada sale devine o stralucire proaspata si moliciune.
- Pentru a curăţa filmate de culoare albă
suprafeţe email de sobe cu gaz, frigidere, precum şi elemente din
oţel inoxidabil este perfectă bicarbonat de sodiu. Doar trebuie să curăţaţi suprafaţa uscată cu o cârpă uscată.
- Deseori zidurile coajă
sau baie format gri sau
pete gălbui. Această depunere de săruri minerale conţinute în apă. Ele sunt foarte solide - nu fragmentat. Dar ele sunt uşor de manevrat cu solvent, care este cu siguranta acolo, pe raft. Pune privind poluarea loc longitudinală o cârpă înmuiată în oţet, şi o jumătate de oră depozite uşor spălaţi.
- Pete ruginii pe zidurile coajă cutreiera amestec densa încasa de sare cu terebentină.
- Dacă se adaugă la soluţia de amoniac de reziduuri de săpun, veţi obţine un instrument excelent pentru curatarea podelei pictate, uşi, ferestre şi alte suprafeţe vopsite cu vopsea de ulei.
- O pată mică de un pix pe muşama, ototrite din material plastic uşor umezită cu apă-cap de meciuri.
- Toate tipurile de "Lustruit", "muschii", "Cenusareasa" Să le rămân pe ferestre. Supărat tine pe un loc umed pe mobilier sticla slefuita? Frecaţi-una din aceste pete nucleoli unei nuci. plenochke Dove unt de arahide să se usuce, se freaca suprafata de pânză. Picături de ceară de lumânări, congelate pe un mobilier de lustruit, îndepărtaţi cu grijă vârful încălzite în fierbere tabel cuţit de apă. Următorul poate fi frecat departe.
- Tapiterie din piele, curele de piele, mănuşi de reîmprospătare biciuit albuşul de ou, în cazul în care cauza sa din stofa de lana si frecati.
- Ai cumpara insecticide? Pentru a controla gândacii nu se aplică neapărat toxice otrăvuri, după care va reabilita bine mediului de la apartament sau casa. Mulţi oameni ştiu despre eficientă şi sigură înseamnă: Se amestecă 1 gălbenuş de ou cu un ou hardboiled, o cantitate egală de cartofi fierţi şi 20 g de acid boric uscat. Asiguraţi-bile mici, le aranja in bucatarie, aragaz, etc şi nu mai curate posibil. Mai târziu, în săptămâna alt matura de gândaci morţi. Si apoi - uita despre existenţa lor. Whew! Pentru a fi continuat.


Jan Koreush.