ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Am gasit dovezi de fraudă din istoria RusieiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateAA Tyunyaev, presedintele AFS, Academia de Ştiinţe Naturale, mai 2009

- În timp ce lucrează la cartea "Istoria civilizaţiei mondiale am fost capabili de a colecta date detaliate despre arheologie şi istorie antică din Câmpia Rusă - care este, terenul, care a invitat Rus. Pentru a forma o imagine reală a originii de civilizaţie al Pământului a avut de a studia timp de aproximativ trei mii de surse, deşi lucra la o carte încă în curs.

Odată cu aprofundarea surse s-au deschis fapte uimitoare. În primul rând, Rusia a fost locuită de oameni moderne pentru prima dată. Şi a luat 50.000 de ani. În acelaşi timp, în toate celelalte domenii s-au paleoanthropes numai. În Africa - archanthropines (anterior paleanthropines vedere). În sud-estul Asiei - archanthropines şi, uneori, hominids chiar archanthropines anterioare vedere al omului vechi, care a vorbit primitiv limba cel mai mult este haobinskoy nativ şi arheologice culturi bashkonskoy tip de prundis (culturile în cauză în partea europeană a poporului învins 2 - 1 milion de ani în urmă) .

Acesta este simplu rus într-un ritm mult mai rapid antropogenezei indicatori aceeaşi în alte regiuni. Astfel, teoria originii umane pe cele mai recente date de Arheologie şi Antropologie are o altă specie complet confirmat de genetica de sange.

Ca o consecinţă, acest fapt complet anuleaza aşa-numita "teorie africană" se bazează, în plus, privind metoda de determinare a greşit moştenirea ADN-ul mitocondrial.

- Dar cele mai importante senzaţie pentru mine, oamenii de ştiinţă şi cititori este că, pentru date complexe, Câmpia Rusă cu mileniul II-50 î.Hr. prezent a fost dens populate, cu numai unul din rasă, naţionalitate şi limbă a poporului. Acest Rusa persoane (în limba rusă). O colecţie amendă de date antropologice. Cel mai mare antropolog MM Gherasimov a restaurat aspectul fizic Rus 40-lea, 30, 13-lea, al 8-lea, 6-lea mileniu î.Hr., precum şi acei oameni care sunt direct în formă de naţiuni moderne ruse.


Fig. 1. Evoluţia umană din Câmpia Rusă.

Datele arheologice, care sunt în posesia mea şi care sunt reprezentate de către Institutul de Arheologie RAS, spune istoria absolut diferite din regiunea Câmpiei Ruse. Ei sugerează că acest domeniu este întotdeauna foc mic. În plus, mai activ decât în alte centre ale civilizaţiei antice.

Numărul de monumente arheologice deschise vorbeşte elocvent al civilizaţiei cele mai puternice. Judecător pentru tine. În mezolitic (13 - 8000 ani î.Hr.), de exemplu, Câmpia Rusă a fost aceeaşi ca şi în sate secolul al 17-lea o nouă eră! Şi acelaşi sat din Rusia a fost la începutul epocii fierului (1 î.Hr. - prima jumătate a mileniului I î.Hr. 1).

- În luna aprilie a acestui an, am făcut un raport privind ştiinţific Conferinta Internationala "Rumianţev lecturi". Tema raportului meu - "mai multe aspecte ale asemănările şi diferenţele de Novgorod şi limba slavonă, în Biserica izvoarele scrise din data de 11 lea.

În raport, am subliniat îndoielile lor cu privire la autenticitatea istoria Rusiei şi a furnizat şi alte dovezi arheologice. Dar, în funcţie de accent am facut la faptul că în secolul al 11-lea, intreaga populatie din Novgorod şi din oraşele şi satele din jur (chiar şi la distanţă) ar putea scrie. În plus, calitatea a fost scris astfel încât filologi moderne spun că acesta a fost fără o greşeală unică! În plus, au scris, şi femei şi chiar şase ani copiilor în vârstă. Si, poate cel mai important, scris, realizat în limba rusă. Nu in slavona, şi anume limba rusă! Aproape la acea, pe care le scrie acum. Şi acest lucru sa întâmplat fără participarea CErkvi.
Ca raportul sunat în public, umplute cu specialisti in acest domeniu, toate aceste fapte au fost bine cunoscute, şi oamenii de ştiinţă în avizul conform Nods aprobator. Astfel, recunoscând că există o problemă de inconsecvenţe istoria reală a Rusiei pre-creştine şi începutul perioadei creştine, pe de o parte, şi istoria care este descrisă în analele bisericii - pe de altă parte.

- La aceeasi conferinta, am întâlnit o studii celebru savant-sursă, doctor în ştiinţe istorice, preşedinte al comisiei de talmudism Stiinte Naturale "în cultura din Rusia," Ram Simonov, care a fost mai mult de 3 decenii de lucru cu suluri de mesteacan-coaja şi alte surse în scris, inclusiv printre ei 10 la 11 secolele.


Bark scrisoare
Fig. 2. Scoarţă numărul scrisoarea 342.

In opera sa, o scrisoare de coaja N 342 clarifică-un loc întunecos, la Kirik din Novgorod ", publicat în revista" sovietic Arheologie "(1973, № 2), A. Ram a subliniat că semnul scrise, care în saisprezecelea-saptesprezecea vârstele reflecta pe numărul litera "300" în secolul al 11-lea a avut o valoare de "3000".

Motivul pentru această concluzie a fost studiu de ştiinţă din numărul birchbark 342: "fără a deschide scrisorile numărul 342 ar fi mult interpretarea mai dificilă a cauzelor dintre menţiunile considerat numerică în" Doctrina "Kirik (1136 - aut.) Ca reminiscenţe ale formă antică de exprimare 3000, ulterior identificat cu "firma" (300) ... În cazul în care textul "Invataturile" scrib a manuscrisului în XV - XVI. abordare bazată pe datele referitoare la starea unui sistem digital, în timpul său, în cazul în care Kirik din Novgorod în 1136, sau cărturari de liste intermediare consumate "verbul" cu forme vechi miime de marca, creând o marcă similară cu "fermitate" exprimă 3000, un copist mai târziu a văzut doar "ferm" = 300 ".

Astfel, în opinia noastră, RA Simonov a descoperit metoda prin care în mod conştient sau inconştient a avut avantajul de a bisericii, şi au scurtat povestiri rus direct la 2700 ani.

- În contextul de mai sus, ne amintim doar un "gunoi", care este întruchipat în cronicile antice - "Legenda Slovenia şi oraşul Ruse şi Slovenske" (Cronica a ajuns la noi în Chrono 1679).

Această cronică, în special, descrie evenimentele din Rusia, din data de 24 sec. Î.Hr.. Conform datelor istorice, de această dată pentru cuvintele şi frontierele ruse de bunurile lor, inclusiv în zona munţilor Urali, - "Dar cuvântul şi ing. zhivyahu între ele, în dragostea Ta mare şi knyazhisha vamale, precum şi zavladesha multe ţări margini de acolo. Obladasha aceeaşi şi în ţările nordice, şi în jurul Pomorie, chiar şi pentru a limita Oceanul Arctic, şi apele cartier Zheltovidnyh, şi mare râuri Pechora, Vym, precum şi pentru munti inalti si de netrecut de piatră din ţară, recomandarea Skeer, în conformitate cu retse Ta mare Obve şi la ustiya Belovodnyya râului, ea, apa este de culoare albă, ca o mamifere.

În plus, slavii vechi circulaţie cronica şi Rus în Egipt sub conducerea Word şi Roos: "Ei bine Hozhdahu şi voevahu Egipetskiya ţară, şi pokazuyusche hrabrstvo multe dintre greci şi ţări barbare vely teama de acum, când nalezhashe.

Distribuţia culturi neolitice din Câmpia Rusă
Fig. 3.
Distribuţia culturi neolitice din Câmpia Rusă: Verhnevolzhskaya, Volosovsky, Fatyanovo.


Interesant, menţionate în cronici de fapte sunt pe deplin confirmate în surse arheologice. În special, celebrul antropolog arheologice TI Alexeyev la timp Volosovsky (6 - 2 î.Hr.) a spus: "A fost o perioadă de protogorodov mare. Dar arheologul VA Gorodtsov prezinta: "Poporul care a creat tipul de cultura Volosovsky, a trăit o lungă perioadă de timp, sa mutat în această ţară într-o perioadă de metal", care este, practic, în timpurile moderne. Cum sa nu vă amintiţi numele de Rus celebrul vechi - Gardariki?

- În cazul adoptăriiL cont găsit RA denaturarea Simonov de dating evenimente şi pentru a restabili cronologia lor corespunzătoare, istoria Rusiei în conformitate cu versiunea de istorici uimitoare va coincide cu istoria Rusiei în conformitate cu versiunea de arheologi şi paleoantropologia. Şi va deveni mai profund pentru câteva mii de ani.

organizmica.org

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 24 iulie 2009 11:22
Vizualizări: 4069

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
523
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
950
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531