Am găsit o capacitate de plastic pentru a degrada rapid în ocean

/ Vizionări: 2848

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Materiale plastice în Oceanul
Farmacişti din Japonia au descoperit ca de plastic, care este în mod tradiţional considerat a fi suficient de poluanţi de mediu stabil, pot degrada rapid în ocean. Rezultatele acestuia apar în raport, oamenii de ştiinţă de la conferinţa Societăţii Americane de Chimie, precum şi un rezumat al rezultatelor este prezentat în cadrul companiei de presă.

În cadrul studiului, cercetatorii au supus eşantioane de efecte de plastic de condiţii care sunt prezente în ocean. În special, acestea au fost schimbările frecvente de temperatură şi expunerea la apă. Ca rezultat, ei au reuşit să stabilească faptul că, de exemplu, polistiren începe să se descompună deja aproximativ un an.

În plus, cercetatorii au reusit sa identifice că descompunerea din material plastic în apă, o cantitate mare de substanţe nocive. Unele dintre ele pot conduce la cancer. Până acum se credea că din plastic este doar o mecanică pericol "" - în ocean, îşi are reşedinţa într-o stare de suspensie de particule fine, care pot pătrunde în corp prin peşte şi dăunător organelor interne ale acestora.

Oamenii de ştiinţă să reţineţi că modelele actuale de poluare ignoră în totalitate efectul de expansiune din plastic. În acest caz, doar pe coasta Japoniei într-un an devine 150 mii tone de deşeuri din plastic.

Recent, două nave americane direct de la oamenii de stiinta plutea la junk gigant pâlnie ", în Oceanul Pacific. Prima nava, New Horizon, cu 30 de cercetători de la bord stabilite navigheze pe 2 august 2009. A doua nava, Proiectul Kaisei, la mare pe 4 august 2009.


lenta.ru


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137