ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Amelioratorii artificiali de gust
 

Compania biotehnologiсă Senomyx produce amelioratorii artificiali de gust, pe baza unei linii de celule HEK 293 (celulele copilului avortat, US Patent, nr. 5681932 , prețul 1 flacon - 534 de euro) și le oferă celor mai mari producatori de produse alimentare: alimente pentru atleții din categoria grea, Campbell Soup, Kraft Foods, PepsiCo, Coca Cola, Nestle, Solae, Cadbury Adams SRL.

Mișcarea pro-life din Statele Unite (îndreptată, în primul rând, împotriva avorturilor, până la interdicția legală și pentru a proteja dreptul la viață din momentul concepției – trad.), începând cu 2011, a lansat o campanie pe o scară largă împotriva utilizării de țesut avortat în producția alimentelor. Campbell Soup a reacționat la apelurile societății și a rupt relațiile cu Senomyx.

În ianuarie 2012 senatorul Oklahoma, Ralph Shortey a introdus în statul său interzicerea la produsele alimentare dezvoltate cu folosirea materialului fetal avortat, pentru ce a fost supus la un atac masiv din partea mass-media.

În Florida, băiatul de 12 ani care a aflat despre faptul că PepsiCo utilizează celulele copiilor uciș, a început propria sa campanie cu genericul" Scoala pentru viață", pentru a elimina din toate școlile din eparhie produsele Pepsi. PepsiCo a persistat, declarând că cooperarea cu Senomyx este o condiție necesară pentru crearea produselor gustoase cu un conținut scăzut de calorii pentru consumatori.

Publicul larg a boicotat serios produsele Pepsi – Cola și în 2013 a primit vestea că compania în cele din urmă a rupt contractul de 30 de milioane cu Senomyx.

Putem oare folosi celulele copiilor nenăscuți pentru a face mâncarea fast food delicioasă? Poate este începutul mutației noastre la canibalism? Și oare contează faptul că pentru prima dată o fată de opt săptămâni a fost descompusă în componentele constitutive, în scopul de a crea HEK 293, cu treizeci de ani în urmă?

Nu contează că în acest caz celulele nu merg direct în alimente, dar servesc pentru generarea proteinelor aromatizante și simulatoarelor gustative. Timpul nu diminuează importanța răului produs și nu micșorează vina celor care cu bună știință și de bună voie folosesc oseminte ale copiilor uciși pentru obținerea unui profit.

Pentru ce altceva pot fi utili copiii nenăscuți? Compania biotehnologică americană începe testări clinice cu celulele stem embrionare în cazul persoanelor care sufera de o formă progresiva de orbire.

Cuplul de tineri americani intenționa de a concepe un copil pentru a face un avort ulterior la o anumită perioadă, ca tatăl ar putea folosi rinichii copilului său pentru transplantare.

Aproape toate produsele cosmetice "fetale" sunt de origine animalieră și sunt etichetate cu următoarele inscripții "extracte Ovar" , "Placenta", "Cutis", "Hepar", "Anion", "Lichior amnii" (lichidul amniotic), "proteine placentare" , "proteine de piele fetală", etc.; produse de origine umană sunt etichetate "Human" sau "Fetal".

Embrionii umani pot face parte din componența loțiunilor de curățare, cremelor antialergice, cremelor pentru pleoape, cremelor anti-celulita, pastelor de dinți elvețiene, franceze, germane și producătorilor ruși.

Rezoluția Consiliului Europei nr. 327/88, punctul 36, afirmă că tranzacțiile comerciale și experimentele cu embrionii sunt interzise sub sancțiunea anchetei penale.

Din anumite motive, în Constituția Federației Ruse articolului 15, § 4 nu se acordă prioritate la dreptul internațional asupra dreptului național.

În Centrul Științific Rus de Obstetrie, Ginecologie și Perinatologie, sub conducerea lui G.T. Suhih, fondat la Moscova de omul de afaceri american Molnar, se fac injecții anti-imbatranire (500-2000 de dolari pentru injecție ) pe baza organelor de copiii avortați în lunile ulterioare ale sarcinii.

Astfel de clinici în Rusia sunt aproximativ treizeci la număr. Dezvoltarea terapiei fetale a determinat o creștere de avorturi în timpul sarcinii tarzii, cauzate de obligatorii în prezent avize ultrasunete privind  boala incurabilă a fătului.

Potrivit datelor oficiale, în prezent în Rusia  se fac șase milioane de avorturi pe an
(în SUA - 1,6 milioane ), din care 1,5% (nouazeci mii) - la etapele ulterioare de sarcină. Din sursele accesibile  putem afla de asemenea cum destul de utilitar sunt  folosiți în lume copiii nenăscuți.

De exemplu, colagen - țesutului conjunctiv de oase si cartilaje, care face parte din componența a 12 șampoane și cinci creme de mâini , grăsimea copiilor avortați în fabricarea de săpun în Anglia.

Experimentele pe copiii nenăscuți : în California embrionii de șase luni au fost plasați în borcane cu lichid, având un conținut ridicat de oxigen, pentru a stabili dacă acestea pot respira prin pielea lor - copiii nu au putut; au fost efedtuate cercetările științifice cu utilizarea membrilor corpului copiilor născuti prin cezariana; o companie medicală din Ohio a testat creierul și inima la 100 de fetuși în cadrul unui proiect de 300000 de dolari privind studierea impactului pesticidelor; în Finlanda în cadrul unui grant de 6 milioane de dolari a fost testat ficatul unui copil, medicul a negat necesitatea anestezicului, argumentând că copilul avortat este doar un gunoi.
Și chiar dincolo de orice închipuire: în unele provincii din China placenta în formă uscată poate fi achiziționată într- o farmacie convențională.
 

Искусственные усилители вкуса

Miercuri, 20 noiembrie 2013
Vizualizări: 10441

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
66
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
373
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
511
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
380