ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Americanii au învăţat să facă de combustibil din CO2Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Specialiştii în California de pornire Stiinte carbon susţin că au fost în măsură să dezvolte tehnologia pentru a produce combustibil din dioxid de carbon.

Conform revistei prin cablu, punerea în aplicare deciziile majore de carbon Ştiinţe şi alte companii care lucrează pe proiecte similare, nu numai că oferă o nouă sursă planeta a energiei regenerabile, dar, de asemenea, pentru a reduce emisiile de CO2.


Combustibilii fosili la nivel molecular sunt hidrocarburi. Atunci când sunt arse eliberarea dioxidului de carbon. Teoretic, CO2 poate fi re-utilizate pentru sinteza de hidrocarburi. Cu toate acestea, descompunerea acesteia este un proces complex şi costisitor. Compania de carbon Stiinte susţine că ea dalos rezolva această problemă.

Tehnologie ", C02-la-Combustibil" pot fi obţinute de dioxid de carbon metan, etan şi propan - comune în producţia de alcani combustibil. Tehnologia este procesul de biocataliză, implicând utilizarea de catalizatori naturale. Biocataliză face posibilă pentru a evita costul ridicat al energiei în timpul divizare de CO2, ceea ce face această metodă rentabilă.

În planurile de Ştiinţe de carbon pentru a instala facilităţi speciale pentru rafinării şi centrale electrice pe bază de cărbune pentru a surprinde şi reciclare a deşeurilor.

Alti experti sunt de asemenea de lucru pe problema de reciclare de CO2. Oamenii de stiinta de la U. S. Sandia National Laboratory folosind lumina soarelui pentru a produce combustibil din CO2. Cercetatorii de la Universitatea Newcastle utilizate de dioxid de carbon în sinteza de carbonaţi ciclice - compuşi care contribuie la arderea mai eficiente de benzină.

Profesor, Universitatea din Newcastle, Michael Nord constată că sursele regenerabile de hidrocarburi sunt de mare importanţă nu numai pentru energie. Epuizare a combustibililor fosili ar putea duce la o stagnare în întreaga industrie chimică, precum şi produsele petroliere sunt importante nu numai pentru a produce combustibil.

Carbon Ştiinţe Derek CEO McLeish a spus că societatea va prezenta primul prototip de instalare, capabil de manipulare de CO2 direct în combustibil, de câteva luni.

compulenta.ru

Joi, 19 februarie 2009
Vizualizări: 3150

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
64
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
370
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
509
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
378