ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ancient peruanii — rude SiberiansAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

antropolog japoneză în studiul resturilor de peruani vechi descoperit similitudine genetică între acestea şi poporului japonez, ainu. În plus faţă de aceste peruanii vechi sunt genetic legate de popoarele din Ecuador, Columbia, Taiwan şi Siberia.

Japoneză antropolog Ken-ishi Shinoda găsit rudenie între peruanii vechi şi oamenii din Ecuador, Columbia, Taiwan, Japonia şi Siberia, ziarul El Comercio. El a efectuat cercetări cu privire la ADN-ul rămâne găsite în mormintele de Est şi de Vest în istoric rezervă Bosco de sâmburi de măsline din Peru. Acest studiu a fost realizat în cadrul proiectului arheologic "cultura Sican", finanţat de Guvernul Japoniei.

Directorul Sican Muzeul Naţional de Carlos Ehler a spus că Shinoda a învăţat că oamenii care au trait 1000 ani în urmă într-o zonă de Lambayeque este de km nord 800 din Lima, sunt genetic legate de popoarele conlocuitoare, Venezuela, Columbia, Taiwan, Siberia, şi poporul ainu, care trăiesc în nordul Japoniei.

Studiile au continuat cu materialul genetic al descendenţilor culturii Mochica, care trăiesc pe acelaşi teritoriu, şi colaborarea cu proiectul, precum şi oameni care trăiesc la Bosco rezervă de Pomak.

Arheologul peruvian Luis Chero a spus că "în prezent, rezultatele cercetărilor DNA au o valoare extraordinară, deoarece acestea ajuta să înţelegem modul în care aceste zone s-au de oameni din Asia şi cum au reuşit să transforme aceste zone în centrele marilor culturi ale Lumii Noi."

Rezultatele cercetării vor fi prezentate la expozitia cultura Sican în Tokyo Muzeul Naturii şi Ştiinţă. Expoziţia va fi prezentat, de asemenea, aur, argint şi podoabe de cupru găsite în morminte Sican.

cultura Sican precedat incaşilor în coasta de nord a Peru în perioada actuală de aproximativ 750-1375 ani Dl. Oe. cultura Sican este, de asemenea, uneori identificat cu cultura Lambayeque, numit cu numele din regiunea Lambayeque în Peru. Până în prezent, nu există dezbatere pentru a stabili dacă şi aceeaşi cultură lambayekskaya Sican cultura.

Mochica cultură, sau urină - cultura pre-columbiană în America de Sud, care a existat de la I la VIII-lea de pe coasta din Peru. Ca si cultura Chimu, este succesorul Mochica, centrul său a fost localizat în apropierea oraşului Trujillo, mai târziu Pampa Grande. La sud de urină trăit medii de cultură Nazca.


Öko-planet.su o condiţie prealabilă pentru Maria Maximov / Infox.ru
Miercuri, 22 aprilie 2009
Vizualizări: 3089

Citiţi de asemenea

Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
27
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
61
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
77
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
155