ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

animale preistorice au fost vegetarieni, au facut trecerea la climaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cercetările arată rămâne de animale preistorice: ei au avut de multe ori pentru a comuta diete, nu din proprie voinţă lor. Oamenii de ştiinţă cred că, în plus faţă de comutare între diferitele tipuri de alimente vegetale, acestea vor fi în măsură să detecteze istoric punct cheie în cazul în care animalele au refuzat să vegetarianismul în favoarea ruinare şi vice-versa.

Florida Muzeul de Istorie Naturala a început să studieze în continuare a diferitelor tipuri de mamifere găsite în cele două săpături pe teritoriul statului american. Am gasit schelete aparţin unor perioade glaciare (aproximativ 1,9 milioane de ani) şi a perioadelor interglaciare sunt relativ încălzire (1,3 milioane de ani în urmă).

O echipă de cercetători condusă de profesorul de Paleontologie Larissa De Santis a constatat că, în vremile calde ale regimului alimentar al animalelor antice a suferit modificări semnificative.

Principalul obiect de studiu au fost dinţii de mamifere primitive. Structura şi forma lor şi dispunerea de dinţi toate punctele la dieta de proprietarul lor. Joacă un rol vital şi conţinutul în izotopi smaltului dintilor din carbon şi oxigen, care sunt, de asemenea, direct legate de faptul că creatura mâncat.

Climatice în diferite perioade dominate de plante diferite, iar fiecare dintre ele a avut loc procesul de fotosinteza, în felul lor propriu şi cu diverse intensităţi. Astfel, studiul a resturilor de mamut au arătat că în timpul acestor giganţi glazură de mâncat în primul rând, frunzele de arbori şi arbuşti cu un conţinut slab de izotopi de carbon, în timp ce perioadele calde, au preferat iarba, si a fost elaborat intensivnee.Eto de dioxid de carbon ar putea, dar nu metabolismul lor, sistemul imunitar şi alte mulţi factori de evoluţie.

Aceste date au fost confirmate în studiul omului care aparţin altor rămâne la porci, peccaries, tapir, cerb şi strămoşii de cai. Desigur, baza de faună în sezonul rece au fost copaci, şi atunci când îngheţ retragere a început creşterea rapidă a ierburi. Oamenii de stiinta vor avea în curând pentru a stabili perioade de timp exact atunci când animalele au refuzat să vegetarianismul în favoarea ruinare şi vice-versa.

O analiză a smaltului dintilor în spectrograf de masă poate "extras" din resturile nu numai astfel de date, dar chiar şi pentru a determina cantitatea de apă care au băut individuale, în medie, pe zi.

"Când oamenii de ştiinţă studiază animalele moderne, acestea sugerează că strămoşii lor au ocupat aceeaşi nişă ecologică. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat ", - Larissa De Santis.

Ei co-autor Robert Feranek, curator al paleontologiei vertebrate al statului New York, muzeu, continuă: "Studiul nostru a arătat modul în care schimbările climatice afectează ecosistemului şi la locul de mamifere în el. Acest efect a fost mai complicat şi mai complex decât ne-am gândit înainte. "

Metoda de studiu şi de analiză a smaltului dentar poate explora toate schimbările climatice pe Pamant de milioane de ani. Reconstituirea proceselor evolutive ale perioadei preistorice, putem prezice - ce modificări sunt supuse animalele moderne în continuare a dezvoltării lor.

vegetarian.ru

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 30 august 2009 10:52
Vizualizări: 3791

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
486
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
479
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
645
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
286