Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/health_water/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Apa — chintesenta Sănătăţii
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Apa — chintesenta SănătăţiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Înainte de utilizare, congela!

Apa serveşte ca natura destinate în mod special elixir al sănătăţii, care poate ajuta nu numai pierde greutate sau, dimpotrivă, masei musculare câştig, ci doar a scăpa de oboseală şi de a creşte ton organism global.

Având în vedere faptul că organismul uman este de 80% din apa devine evident că, fără un număr suficient de organele sale interne, pur şi simplu nu poate funcţiona corect. De exemplu, fără cantitatea necesară de apă rinichii nu sunt filtrate în mod corespunzător şi, prin urmare, nu pot lucra la "capacitate maxima". Acesta fiind cazul de substanţe care ar trebui să intre în rinichi, sunt trimise la ficat. Una dintre principalele funcţii ale corpului - de prelucrare a acumularea de grăsime în energie. În cazul în care ficatul are de a face loc de muncă ale rinichilor, procesul de digestie grăsime este suspendat. Ca urmare, faptul că mai multe grăsimi se acumulează în organism. Ce să spun despre rinichi, care au rămas "gunoi". Cu toate acestea, cu ajutorul apei curatate nu numai de rinichi: apa curata întregului organism. Foarte des, pentru a scăpa de răceală, pur şi simplu clătiţi corpul cu apă. Apropo, cauza racelilor poate fi tocmai lipsa. Dar lipsa de apă în organism nu este doar rece notorii: umflarea, picioare umflate, picioare şi mâini pot fi, de asemenea, o consecinţă. Ca urmare a acestei situaţii este de multe ori o persoană decide să reducă complet consumul de lichide în speranţa de a scăpa cumva a problemei. Această soluţie la prima vedere pare rezonabil, dar de fapt este că, fără a primi cantitatea necesară de lichid, corpul începe să se rezervelor sale, ceea ce conduce la consecinţe mai periculoase. În această situaţie cel mai bun - este de a oferi organismului necesare pentru viata lui cu apă curată, care ajută, de asemenea a scăpa de overabundance de sare (care este adesea cauza de edem). Este de remarcat că, potrivit unor studii, doar unul a consumului de apa deja arde calorii. O mai rece decat apa - mai multe calorii. Aceasta este, deoarece organismul consuma mai multa energie pentru a menţine temperatura corpului la timp, deoarece intră în lichid rece.

Consumul de cantităţi suficiente de apă curată, prevede mentinerea sanatatii pielii, menţinând în acelaşi timp fermitatea si elasticitatea. În plus, apa poate ajuta sa scape de durere la nivelul articulaţiilor. Aceasta se datorează faptului că una dintre cauzele majore de afectiuni ale articulatiilor - lipsa de lichid în organism. De asemenea, este clar cat de important este de a oferi corpului de apă, în vreme caldă, în special în sarcinile de sport. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care încearcă să câştige masei musculare: musculare, destul de ciudat, este format din aproximativ 70-75% din apă, care nu de proteine. În ceea ce priveşte substanţele nutritive, este apa ajută la sparge-le pe tot corpul. Nu are niciun sens să mănânci în funcţie de dietă şi utilizarea în continuare a-minerale complexe de vitamine, în cazul în care organismul nu primeşte ceva mai important, după oxigen - apa.

De apă va menţine nu numai sănătatea, ci şi bani: respingerea gazirovok sifon în favoarea apă curată, rece va ajuta pentru a salva. Cu toate acestea, ar trebui să sublinieze cuvântul "pură" nu: orice apă de băut. Calitate apar în organismul de procesele vitale depinde nu numai de cantitate, ci pe calitatea apei. De exemplu, în apă metropolitane, care curge de la robinet, este prezent în cantităţi semnificative de clor. Multi oameni prefera sa fiarba apa pentru a scăpa de substanţe nocive. O alta metoda populara - o purificare a apei prin utilizarea de filtre speciale.

Cu toate acestea, există mai puţin populare, dar culasno numărul de cercetători, o metodă mai sigură de purificare a apei. Conform acestor cercetători, decongelate, sau topi de apa este cea mai benefică pentru sănătate. Acest lucru se datorează faptului că structura a apei, cum ar compară favorabil cu obişnuite: spre deosebire de structura celulară de apă îmbuteliată, sau analogi, structura de celule de topire apa este mai ordonat şi are asemănări cu celulele din corpul uman. Proprietăţi utile ale topesc apa este de asemenea legată de faptul că acesta conţine mai puţine elemente numit deuteriu. O serie de studii au arătat că chiar şi o îndepărtarea parţială a acestui element în mod semnificativ stimuleaza procesele vitale. Nu întâmplător de oameni care trăiesc în munţi şi folosirea apei glaciare, celebru pentru longevitatii lor. Aceasta este apa miraculoasă cascadă din vârfurile de munte, numita "apa vie".

Există o serie de reţete pe care le puteţi utiliza la domiciliu pentru a găti apă topit. Mai jos ne vom concentra pe două metode principale. Primul dintre ele - metoda de om numit AD Labza. Este cunoscut faptul că în 1966 el a avut un rinichi scos, iar în 1984 el aproape nu se mişcă din cauza aterosclerozei a creierului şi a inimii. De respingere a apei de obicei, el a fost capabil să se trage literalmente din mormânt: Du-te la apa topita, Labza a reuşit să recupereze de la boli grave şi să-şi recapete mobilitatea. Metoda sa de preparare a topi apa este după cum urmează: cantitatea necesară de frig, de preferinţă, filtrate de apă ar trebui să fie turnat în borcan, apoi acoperiţi şi a pus în congelator pentru instalarea de carton. Apoi, de aşteptare pentru îngheţarea aproximativ jumătate din băncile nu ar trebui să fuzioneze parte congelate de apă, care va fi sub gheaţă. Apoi dezgheţa gheata la temperatura camerei (fără a folosi nici un dispozitiv de încălzire). Esenţa metodei este faptul că apa prima gheata pure, şi de cele mai multe săruri şi impurităţi rămân, şi fuzionează. Principalul lucru în această metodă - pentru a găsi un timp cand ingheata jumătate.

O altă metodă de ceva mai complicat ofera o savantul rus Alexei Malovichko. Potrivit ideea pentru prepararea de apa topita, se foloseşte o oală email, turnat în care cantitatea necesară de apă, de preferinţă, filtrate. Ghiveci este plasat în congelator şi după 4-5 ore din acesta. Nu sunt îngheţate de apă ar trebui să fie turnat într-un alt vas, iar restul de gheaţă - arunca. În acest gheaţă prima ejectate şi conţinea foarte acelaşi deuteriu elemente, descrise mai sus. Noul pan este congelat din nou, de data aceasta cu aproximativ două treimi. Acum, a fuzionat cu apă deja îngheţate. Ceea ce ramane, degivrarii, ca şi în primul caz, la temperatura camerei fără a utiliza orice instrumente. Se topeşte să bea apă în timpul zilei.

Cum este necesar pentru o persoana cantitatea de apă, această cifră depinde de stilul de viaţă. Experţii precauţie despre opt pahare de apa pe zi, echivalentul a aproximativ doi litri. Cu toate acestea, rata de puternic în timpul efortului fizic este crescut la trei şi patru litri de apa zilnic. Oricare ar fi fost, să bea prea multă apă este dificilă, deşi există mai multe decese supra-consumului de "elixir de sănătate." Pentru a calcula pahare ai băut apă, cel mai simplu mod de a pregăti în avans o sticlă de apă şi păstraţi-le gata. Noi nu ar trebui să vizeze doar pentru a pune o băutură de trei sau patru de litri de apă pe zi în cazul în care organismul nu este folosit la it - unul trebuie să înceapă cu portii mai mici. Bun timp pentru consumul de apă - după trezire. In timpul somnului, persoana pierde rezerve considerabile de lichid. Câteva pahare de apă după un vis, nu numai ca va ajuta la restabilirea acestor stocuri, dar, de asemenea, ajuta sa se trezeasca.

Omul modern nu auzi de multe ori corpul vostru si uita naturalex înseamnă sănătate şi de a recurge la medicamente scumpe şi nu întotdeauna eficiente, în timp ce majoritatea de boli şi boli legate de lipsa de elemente mai simple şi mai accesibile în mod general.
Sâmbătă, 28 februarie 2009
Vizualizări: 3740

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
52
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
153