ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Apa nu a fost suficientAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Potrivit oamenilor de ştiinţă, după 25 de ani, cele mai dezvoltate şi bogate ţări, chiar ar putea confrunta cu o penurie de apă proaspătă. stoc ei nu pot fi suficiente pentru a satisface nevoile unei populaţii în creştere. Aceste date recent publicate în raportul său International Water Management Institute (International Water Management Institute).

Realizarea de produse alimentare pe persoană, care a utilizat în mod tradiţional de către ţările industrializate în dietă, consumă zilnic 2500 - trei mii de litri de apă. În acest caz, potrivit previziunilor ONU, populaţia mondială va creşte până în 2030 la 8,5 miliarde de oameni.

Trebuie să spun că acum nu este suficientă apă pentru toţi. Potrivit Universitatea Cornell, o penurie de apă curată au mai mult de un miliard de oameni. Acesta se transmite prin apa mai mult de 80 la sută din toate bolile infecţioase. În plus, poluarea apei conduce la multiplicarea ţânţari malarie, din cauza care ucide aproximativ două milioane de oameni.

Cu grăbire de urbanizare şi creşterea nivelului de trai, cerinţele privind calitatea apei este, de asemenea treptat în creştere. Si din moment de apă potabilă şi apă pentru agricultură provine din aceleaşi surse, lucrătorii câmp va fi chiar mai dificil să se obţină umiditate necesare.

International Water Management Institute precizează că, pentru a rezolva problema apei, aveţi nevoie pentru a lua unele măsuri imediate. În special, acesta impune la scară largă de facilităţi de construcţie de stocare a apei, utilizarea sporită a apei de ploaie pentru irigarea câmpuri, livezi şi grădini, precum şi o scară de tranziţie la o umiditate mare iubitoare de culturi mai puţin.

În acest context, uimitoare poveste specială a celulozei Baikal şi fabrica de hârtie, care este contrar bunului simţ şi a legii continuă să polueze încet dar sigur Lacul Baikal - cea mai mare din acest rezervor de apă proaspătă.

Nu lucruri foarte bune cu apă proaspătă din Sankt Petersburg. Neva - singura sursă de apă potabilă pentru milioane de oraş şi regiune. Şi în timp ce Neva, fără compensare industria apelor reziduale fac obiectul unui dumping, precum şi de canalizare menajeră. Oraşul a fost paradoxal să dumping a apelor uzate contaminate. Afacerile cu mult mai avantajoase, nu să se angajeze în curăţarea acestora, precum şi un cost redus de dumping a deşeurilor în canale "Vodokanal Sankt-Petersburg. În loc de a avea pentru a motiva companiile să se implice locale de curăţare a apelor uzate, autorităţile municipale şi utilităţi publice de apă, de fapt, să le vândă indulgenţe pentru dreptul la groapa de gunoi lor, direct în râul Neva - a spus http://ecoportal.ru .

Duminică, 10 august 2008
Vizualizări: 1758

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
258
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
260
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
599
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
228