Aptera specificaţiile lanseaza electrice sale

/ Vizionări: 7810

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Compania Aptera Motors, a anunţat trei ani în urmă, o uimitoare electric Aptera (greacă pentru "aripi"), a permis în final publicul să se uite la specificaţiile detaliate pentru serii de automobile de producţie viitoare.

Aptera


Din octombrie 2007, care doreşte să cumpere o maşină (şi există găsit o mulţime) pot face o plată în avans de 500 de dolari. Şi, în sfârşit, viitorul cumparatori au putut pentru a afla ce vor în cele din urmă.

Coeficient de rezistenţă "Aptera" a adus la un incredibil 0.15 (o Toyota Prius în 2004, această valoare este de 0.26, GM EV1-0, 19). domeniul siguranţei pasagerilor, va asigura airbag. În timp ce Aptera este în multe privinţe poate fi considerată ca o motocicleta, mai degrabă decât un standard de siguranţă adoptate de către maşină masini ordinare - cu centurii de siguranţă, zone de deformare, etc Alte opţiuni a anunţat mai devreme includ camera retrovizoare, scaune din plastic reciclat, combinat cu un DVD-player, sistem de navigare.

Două lucruri importante pe care nu am ştiut înainte - preţul şi data de livrare. Când "Aptera" a fost dezvaluit pentru prima dată, costul estimat a fost raportat ca fiind "mai puţin de 20 de mii de dolari." Acum, preţurile de benzi crescut în mod semnificativ, şi-au ridicat la aproximativ 40 de mii de dolari. Data de livrare a fost extinsă la 10 luni înainte, spre dezamăgirea au făcut un avans. Potrivit rapoartelor recente Aptera Motors, primele vehicule vor ajunge la clienţi în octombrie 2009.

Aptera va fi produs in doua versiuni - Aptera 2e complet electrice şi hibride Aptera 2h.

Aptera


Caietul de sarcini-cheie Aptera 2e, prezentat la conferinta TED:

Dimensiuni:
134 cm înălţime, 230 cm lăţime şi 440 cm lungime.
Baza de 280 cm latime Ecartament faţă roti - 203 cm

Coeficient de rezistenţă - 0,15
Clearance-ul - 12 cm
Greutate - 680 de lire sterline.

Încărcarea de la sursa de 110, 15 A - 8:00.

Tip baterie - litiu-fosfat.
Tensiune -336 V.
Capacitatea de 10-13 de kilowaţi-oră.
Gama de progres - până la 160 de kilometri pe gratuit.

Aptera

Aptera

Aptera

ecogeek.ru