Arabii construit eco-oraş!

/ Vizionări: 6072

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

eco-oraş Arabii construit de eco-oras proiect de Norman Foster

Guvernul din Abu Dhabi intenţionează să construiască eco-oras care nu va fi eliberat în atmosferă de substanţe nocive. Aceasta este raportată de către portalul de ştiri de mediu News Network. Constructia va fi efectuat în conformitate cu principiile incluse în programul "One Planet Living" World Wildlife Fund (WWF).

Proiect numit Masdar City completat biroului din Londra al lui Norman Foster Foster + Partners si va ocupa o suprafaţă de 600 hectare. Clădirile din oraş va fi construit într-un stil tradiţional arabă.

De energie pentru activităţile urbane vor primi integral din surse naturale de energie - solară şi eoliană. În cadrul oraşului Masdar să interdicţii de călătorie cu maşina - va trebui să utilizeze biciclete şi alte vehicule ecologice. Potrivit directorului tehnic al programului "One Planet Living" Purana Desai (Pooran Desai), Masdar City va deveni cel mai mare şi cel mai tehnic echipate cu eco-oras din lume.

Aspect Masdar City va fi prezentat la Conferinţa Mondială Future Energy Summit-ul de pe 21 ianuarie.

www.lenta.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.