ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Argumente în favoarea cosmeticelor naturale
 

Astăzi, cuvântul "natural" este ca niciodată sinonimul sintagmei  "de calitate", ceea ce permite utilizatorului să creeze o listă de preferințe bazate pe reputația produsului și compoziția sa. Compoziția în acest context este esențială și trebuie să respecte standardele înalte de natural și ecologic. La produsele cosmetice acest lucru se referă în primul rând, pentru că știm că pielea noastră se hrănește cu ceea ce aplicăm pe ea.

Între timp, experții independenți susțin că presupusa folosire a 100% de produse cosmetice ecologice este mai degrabă un factor psihologic. Cel mai adesea astfel de produse aleg oamenii care preferă un stil de viață sănătos. Pentru ei este important tot ceea ce reprezintă un standard ecologic - și produse alimentare, și obiecte de uz casnic, și desigur produse cosmetice. În special produsele cosmetice care intră în contact direct cu corpul.

Pentru a scrie pe cremă "natural", producătorul nu are nevoie de certificate speciale. Orice produs cosmetic, compus din ingrediente naturale, poate fi considerat ca atare. Iar la marcajul "organic" au dreptul numai acele produse care sunt compuse din cel puțin 95% de componente de plante și minerale. Totodată materialul vegetal este cultivat fără îngrășăminte chimice și pesticide în zonele ecologice controlate din cadrul mediului sălbatic sau la eco ferme. Plantele nu pot fi modificate genetic. Compoziția nu trebuie să conțină substanțe derivate din produse petroliere sau din animale sacrificate.

Astfel de produse sunt fabricate după o tehnologie ecologică care are grijă maxima de mediul înconjurător. În timpul prelucrării materiilor prime sunt folosite metode tradiționale: uscare, măcinare, distilare. Conservanții sunt utilizați numai de origine naturală (vitamina E, etc.). Produse Eco niciodată nu sunt testate pe animale, iar borcane și ambalaje la sigur pot fi reciclate din nou.

A obține un certificat cu eticheta "bio" este destul de dificil. Pentru a face acest lucru, trebuie să se prezinte toate documentele relevante pentru produs care arată că nici unul dintre componentele sale  nu a fost în contact cu substanțe chimice și toate materiile prime au fost cultivate și prelucrate în conformitate cu principiile stricte de utilizare rațională a resurselor naturale ale lumii.

Cât privește machiajul, apoi machiajul eco are avantaje fata de produse cosmetice convenționale. Mijloacele biologice naturale sunt mai bine tolerate de persoane cu pielea sensibilă. Cu toate acestea, persoanele alergice, înainte de a utiliza noua crema,mai bine să efectueze un test de piele, pentru a evita o reacție adversă la orice component vegetal. După câteva proceduri cosmetice (cojirea, micro-dermoabraziune, etc.), nu se poate utiliza produse cosmetice convenționale. Substanțe eco pot fi aplicate imediat după procedură: ele nu vor provoca iritare și vor ajuta la vindecarea și regenerarea pielii,vor corecta tenul feții. Cum ar fi cosmetice minerale care dau pielii ceea de ce ea are nevoie: pielea grasă va deveni mai opacă, pielea uscată - nu va pierde mai multă umiditate. Puteți aplica pudra minerală pe piele, chiar dacă aveți erupții cutanate purulente: ea are proprietăți antibacteriene.
 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 29 iunie 2014 10:48
Vizualizări: 1662

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
518
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
504
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
530
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
248