ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Arhitectura noosphereAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Este important să se răspundă la întrebarea principală - de ce? De ce a construi volume de suprafete curbe,
Dacă mult timp în urmă ajustate pentru construcţia de planare, structuri cubi?

Da, acest lucru este atât, ci pe Dumnezeu, logo-uri, desene, şi aşa nu construi ...
VN Grebnev


CONCEPT Noosphere ARHITECTURAL

Arhitectura noosphere Principiile de bază ale construcţiei de locuinţe pentru omul modern nu au schimbat de dolmene şi megalitice. Leg şi durata - aceasta este esenţa cladirea fiind. Pereţi - sprijin, acoperite cu dale de pe partea de sus - tavan. Piatra, lemn, metal şi beton - materiale de bază. Deci, acum protejate spaţiu.

Totul Altele - arhitectura.

Omul însuşi oprit de la natura divină de ziduri solide, podelelor şi tavanelor, - respectiv, şi lumea se separate de la noi de aceste ziduri acelaşi. Trăim ca duşmani. Ne distruge natura - natura ne distruge.

Arhitectura din trecut şi prezent - o arhitectură de frica de lume, pentru noi înşine.

Construirea o arhitectură similară prohibitiv laborioasă, pe termen lung, costisitor şi de materiale. Cărămizi, beton, metal, lemn - toate grele, toate necesita puternice fundaţii, suporturi, mecanisme. Instrumente puternice necesită o mulţime de metal, motoare puternice, o multime de combustibil. Grea, greoaie, nerentabilă. Totul se face numai în scopul de a proteja o parte a spaţiului aerian. Scrie-l microenvironment, energie termică, apă, etc

Arhitectura noosphere Omul desfăşoară pe toate Dales şi sate - un monolit exprimate în monolit constiinta sa.

mediului Air este de dorit să se protejeze în plămâni, în armonie cu formele lumii inconjuratoare. Natura nu creează (în contrast cu clădirea noastră) complexe, non-mobil de design şi tehnologie.

În lumea divină, totul curge, totul se schimbă, natura a avut nici un unghi drept.

Forma ideală - bila.

natura Wise a pus fundamentul vieţii - în ou, în-ouă. Dar nu în cub. Craniu uman - sferoidul acelaşi. Toate corpurile cereşti sunt rotunde, nu pătrat. Lumea este umplut cu mingi de zbor, dar nu cuburi!

Ce fel de energie şi de sarcini trebuie să reziste la organismele cosmice! Nimeni nu a văzut nici un OZN în formă de cub sau dreptunghi. Poate de aceea străinii au descoperit noi forme de energie şi cunoştinţe care poate depăşi un "cub" de gândire? Sau poate l-au şi nu există?

Din punct de vedere eniologii - ştiinţa de schimb energoinformational in natura si societate - cupola şi bolţile au proprietatea de distribuţie a concentraţiilor energonapryazheny.

Formă rotundă câmp magnetic uniform inerente fără zone semnificative de stres si anomalii patogene, în contrast cu unghiurile, mai ales aproape de 90 de grade.

Înţelegerea universului a umanităţii a început cu o prezentare pe minge: mingea de aur, de ouă de aur, din care - ca un simbol al creativitatii - universul desfasurata.

"Varsta de aşteptare la naşterea unei lumi doar corelat cu forme sferice, cu tema Ou Mondiale.

"Varsta de formare activă şi dezvoltarea tradiţiilor se referă la forma parabolice, cu tema de germinare şi unitate."
Atunci omenirea a trăit şi sa dezvoltat în runda (în plan) refugii: cabane, corturi, corturi Tepee - sa înţeles natura şi intim cu ea în conştiinţa lui. Revenind la Cuba, avem de a lupta. "Noi nu putem aştepta pentru mila naturii, să le ia de la ea - problema noastră.

Revenind la câmp, conştiinţa umană într-o măsură mai mare va fi transformat într-un, generând un început de creatie.

Om în toate vârstele şi aşa mai departe subconstient legat cu energia divinăpe suprafeţe sferice, care să reflecte această conştientizare în edificii religioase: biserici, minarete, moschei, etc

Cauti rapid, în mod ideal - o clar, din plastic, şi să îngheţe în formă sferică ulterioare.

AVANTAJE SI FACILITATI BESSHOVNOVOZVODIMYH CONSTRUCŢIA, sfere BEZARMATURNYH

Forţa de domenii asigura o distribuţie uniformă a greutăţilor de toate punctele de suprafaţă. Acesta funcţionează în stralucit de compresie şi încovoiere. Este o axiomă.

Domeniul de aplicare - cea mai bună formă pentru casa în vânt, şi încarcă de zăpadă.
Sfera este cea mai mare suma la cel mai mic suprafaţă.
Consum minim de materiale, de muncă şi de timp şi domeniul de aplicare.
Având în vedere că sfera se face fără sudură, minimizând pierderile de caldura, sistem de incalzire este minima.
Tot ce aveti nevoie pentru a face sfere bazate pe 2-3 maşini.
Nu este nevoie de repararea unui acoperiş, acoperişul, deoarece nu scurgeri.
Întrebarea de ventilaţie - închidere ermetic gaura la partea de sus a sferei, şi, de asemenea - în conformitate cu documentaţia de proiect.
Casa de sfera este mai ieftin să funcţioneze, nu este nevoie de reparatii fatade, tavane, mansarde, fatade si acoperisuri pictura.
Având în vedere uşurinţa şi durabilitatea domeniile corespunzătoare de construcţia lor, în zone seismice.
Suprafaţa de minge aproximativ un sfert mai puţin decât suprafaţa de cub de acelaşi volum. Aceasta înseamnă că structurile sferice nevoie pentru a petrece un sfert de material este mai mică decât cubi. În structurile sferice există colţuri, de obicei, în cazul în care nu există aer stagnantă, acestea sunt mai uşor de a aerisi.
Nr blocuri speciale, fundaţii, fundaţii sunt exprimate de mai sus suprafaţa pământului pe o pernă de ASG (pentru diferite soluri - tehnologie diferite).
domeniul de aplicare Tselnovozvedennuyu este mult mai dificil să distrugă explozii, şi chiar lovit într-una sau mai multe locaţii, acesta nu îşi pierde capacitatea sa de structurale şi nu suma.
Este convenabil la zonele de construcţie în locuri îndepărtate: centre de recreere montane, baze de explorare, aşezari rezidenţiale în nord. În locuri inaccesibile toate echipamentele sunt livrate cu elicopterul.
Utilizarea compozitii sferice dă unei noi formaţiuni, în obiecte, cum ar fi piscine, sere, saune, sere, pavilioane, locuri de parcare, pavilioane, magazine, cafenele, camere video, centre de fitness, birouri, sali de gimnastica, statiuni, tabere pentru copii, etc
Puteţi crea un structuri sferice-tier urbane, folosind suprafaţa minimă sub fundaţie, în curs de dezvoltare dispunerea spatiala a liniilor de cale ferată;
Va integra cu succes în structurile sferice ansambluri cablu: tranziţii spaţiale, mari consola Mîtişci şi balcoane, includerea a peisajului din lume şi de apă de suprafaţă.

Arhitectura noosphere În ceea ce priveşte volumul spaţiale pot fi făcute de orice formă.

Într-una din zonele este de dorit să părăsească ţinuturile de iarbă şi flori de plante vii, care pot merge desculţ şi în timpul iernii, restaurarea puterii sale.

Debug sfere tehnologia de fabricare de dimensiuni diferite la locul constructiei, vom crea un ieftine - care este, este modul în care ar trebui să fie cu natura - întotdeauna constructii noi. În cazul în care un arhitect va fi cel care-şi construieşte o casă.

Astfel de constructii s-ar face din drepturile de locuinţe nu este atât de "preţioase" consumatoare de timp şi resurse, respectiv, va forma în el un grad mai mare de libertate, mobilitate şi independenţa în mintea lor.

ROLUL DE FORMA în Univers

Arhitectura noosphere Casa ca bază pentru viaţa umană trebuie să reflecteze asupra şi să înceapă cu centrul, cu un punct central.

Cum sa faci sentiment de providenţa divină, şi a fost începutul tuturor organismelor vii, structura atomică. Unde ai introduce aici un unghi drept, cu un pătrat? Totul se va prăbuşi.

Căse întâmplă să uman "cubi" civilizaţie.

Acesta va inevitabil se prăbuşeşte, trebuie să moară, pentru "dezvoltarea" în ciuda dezvoltarea în comun a universului. Şi nu se opreşte în cazul în care persoana nu se schimba matricea de dezvoltare. Nu a reveni la sistemul primordiale armonioase cu toate de dezvoltare în matricea primară. Aceasta, desigur, necesită o schimbare fundamentală în conştiinţă, o regândire a "legile" fizicii, ideologie, sociologie, etc

La centrul de dezvoltare la nivel mondial este Majestatea Sa formular!

Asta în cazul în care piatra de temelie. cosmice de energie creat în spaţiul de formulare corespunzătoare propriile dispozitive. Şi nici o altă cale. Şi invers: forma genera în spaţiul creat de energie.

Aşa cum bucată de metal, iradiate cu raze gamma şi luate arbitrar departe, el începe să emită aceste raze, că informaţiile primite.

Forma specifică parametrii de spaţiu şi timp. Îndoire, rafturi, eliberând-i de domeniile lor de forţă forma de construire. Forma, deoarece aceasta poate parea ciudat, este fundamentală pentru dezvoltarea conştiinţei umane.

În cazul în care baza de menţinere a păcii lui Dumnezeu este mingea, ca formă ideală, şi - în consecinţă - un tor, un cerc, spirala, a valurilor, elipsă, parabolă, apoi înlocuind-o pe cub, ca formă corectă, şi - în consecinţă - un pătrat, dreptunghi, unghi drept , direct - ne modifica, de a distruge create de dezvoltarea inteligentei lume.

Totul în lume bipolară. Există o lumină - nu mai este întuneric, bine - rău, particula - antiparticula, materie - antimaterie, omul - antichelovek, plus - minus, bărbat - femeie, etc În consecinţă, nu sunt forme şi coordonează, de viaţă poartă, şi există forme şi coordonează, eşecul poartă şi moartea. Ar fi naiv să creadă că acestea nu au creat începuturile sale formative. Forma sa mare, efecte diametral opuse. Aceste forme - bila si un cub!

Shar are un punct de echilibru, în orice punct al suprafeţei sale, şi încercaţi să instalaţi Kub pe marginea sau vârful ...

Omenirea are, din păcate, sau din fericire nu (pentru noi de a decide), sa mutat la calea cubi de dezvoltare, stabilirea, din Japonia in America derivate infinite pe un subiect dat. Pune el însuşi şi ruptă de lume, de viaţă al ambalajului, brutal, lipsit de viaţă a structurilor din caramida si beton, bolnav toate bolile şi furios la tot şi toate persoanele care se deplasează în mod inexorabil spre prăbuşirea acestuia.

Suntem combaterea acerbă cu toate formele de viata de pe Pamant: pădure, mări, râuri, fără milă cauterizeze aerian, maritim şi a florei şi faunei de pădure, cu noi înşine, totul se schimba, toate ura care a fost creat de catre Creator.

Arhitectura noosphere Încetat să înţeleagă lumea lui Dumnezeu, am început să-ţi fie frică de elemente, nu mai ne înţelege, trebuie să facem toate zidurile groase şi mai puternice, usi de fier, baruri, Lari, garduri de trei metri şi aparat de fotografiat a instala, de securitate, şi modul în care bufnite - cu capul - să uităm că care ne-au ucis în case cu pereţi groşi, precum şi pe străzi şi în intrare. De ce iti petreci? Este mai ieftin să trăiască cinstit.

Dar să-l construiască totul singur - ne va distruge Pamantul.

În cuvintele franceze regelui Louis al XIV - «de stat pot distruge sau de femei frumoase, sau arhitect. Şi acest lucru este aşa.

Noi, arhitecţii, folosească şi să promoveze aceste intensivă a forţei de muncă, resurse-tehnologie, care într-adevăr distrus statul nostru. În Rusia - 80% din locuinţe dărăpănată.

epoci Amintiţi-vă acasă mai devreme. Care sunt peretii au fost? Cu un cuţit poate strapunge. Dar aceste persoane sunt profund înţeles elementele de bază ale universului si le-a dat la noi, dar aceste cunoştinţe vedice că toate ştiinţa modernă este pragmatică clatina capul său în acordul de la aceste principii primul. Aceşti oameni şi ne rătăcire, a dat naştere.

Lumea minte - Marele Creator. Generaţi miliarde de forme. Şi toate acestea varietate dătătoare de viaţă a "turnat" fără un unghi drept, fără directe, fără blocuriATA, un dreptunghi sau un cub, fără armare de metal!

Metal obosit ... El a obosit în baraje, în panouri de beton armat, dale, poduri, console, structuri metalice - totul este distrus. Această oboseală metalice lume nu este un om care să deţină. Şi aici este necesar de a crea noi materiale de construcţie.

Arhitectura noosphere De ce nu tornade demolat orasului pătrat? Nu am nevoie pentru a explica. Ei au diferite de pornire formă de construire.

De ce val dreptunghiular distruge orasul? Deoarece planul este "in razboi" cu totul - nu se poate obtech, nu pot zbura - poate fi doar distrus!

Oamenii de stiinta au fotografiat un mare număr de galaxii, dar din anumite motive niciunul dintre ei au pus bazele unui dreptunghi sau pătrat. Acelaşi lucru este valabil şi în microcosmos: atomi, molecule ... Motivul universal ca concepe şi construieşte.

De ce oamenii construi mirosuschestvovanie lor pe planeta Pamant, a domiciliului său, unde va da nastere, de dragoste, suferă, Bucură-te, să moară, punând bazele unui dreptunghi, un pătrat?

Nu contează că o persoană care proiectează şi construieşte: gradinita, sau de maternitate acasă, spital, sau palat, facilitate de sport sau un restaurant, o casa sau un post de guvern, hambar sau o casa - el întotdeauna utilizările ca persoana principală de contact - unghi drept.

Unghi drept - o coordonează virtual, nu există în formă explicită sau în spaţiu sau pe Pamant.

Unghi drept - chintesenta de pragmatism, raţionalism, şi agresiune.

Unghi drept - motiv ascuns universal al tuturor lucrurilor vii, şi scoase din procesele de formare a vieţii.

CONCLUZIE

Ea poate fi încheiat.

Arhitectura noosphere Trăind într-o fatală virtuale, la toate paradigma de viaţă ale unghiului drept, suntem în mod inevitabil mai aproape de energiile care generează aceste forme.

Man "tesut" de la suprafete curbe, Dumnezeu a creat omul, nu a folosit un unghi drept, individual sau în celule sau în cadrul organelor - pe tot corpul. Ea nu impune dovada. Omul este patologic în imposibilitatea de a trăi într-o planare, volumele cubi, treptat, fără a distruge însăşi.

Notă: omul a timpului nostru subconstient începe să se îndepărteze de la unghiuri drepte, deşi încă în cantităţi mici: design de aparate de uz casnic, masini - nu există practic nici un unghi de un drept şi sunt foarte ergonomic, acestea incanta ochiul si sufletul în ele confortabil la fel ca în uter, ele sunt vag, acestea sunt ecologice. Interiorul a fost apar o mulţime de linii de plastic, şi persoanele care trăiesc în ele, devin mai naturale, armonioase. Este timpul pentru a construi case, pe baza de suprafete curbe, si poate ne vom opri lupta cu tot ceea ce a fost nu a fost creat de noi ...

Ei au început să utilizeze cadrul mesei rotunde pentru negocieri, am simţit că doar, chiar sub formă de lucrurile mici mici - tabel - depinde: dacă acordul, sau de război. La masa rotunda - lumea. Pentru pătrat - război.

Asta e ceea ce Majestatea Sa - FORMA.


Cum pură, suflet viu umane reflectă lumea, reflectat în el însuşi, şi locuinţele sale trebuie să fie curat, transparent şi interacţiunea cu mama natura.

Arhitectura ar trebui să fie în continuă schimbare, armonioase ca viaţa însăşi, emană din ea însăşi: o formă de formă, în funcţie de funcţie, ca o celula vie. Lumina, transparente, echitabile, ieftin, nu congelate forme concrete şi dogme - cum, cred eu, va fi viitorul arhitecturii. Scopul nostru - pentru a face această arhitectură.


"Este important că o persoană simte nevoia
cosmogonie reproduce în orice cladire,
că acest joc îl face un contemporan
momentul mistic lumea a început, şi că el
simte nevoia să se întoarcă cât mai des posibil
În acest moment transcendentale pentru renaşterea "
Jung

efera-grifona.com

Sâmbătă, 10 ianuarie 2009
Vizualizări: 4050

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
33
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
22
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
305
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
277