ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Arkaim mare mister.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Tu nu spun un oraş - un templu păgân:
Culori, toate decorate cu brocart acolo ...
Oraşul sa întins înainte de el, ca un paradis,
Captivant fără precedent stralucirea lor ...
Comorile pretutindeni: există - o comoara de aur,
Aici Lala si perle straluceasca in frumusete ...


"-Nameh" Shah, Ferdowsi. Nu la fel de faimos ca Stonehenge, dar nu mai puţin unic şi chiar mai dificil-cetate de decontare a arcului a fost deschis în 1987 în apropierea oraşului Chelyabinsk. Studiul atent al acestei structuri în formă de inel IV - III î.Hr. mileniu Arheologii şi astronomii au constatat că acesta prigorizontnaya Observatorul limitarea clasă de precizie, având vârsta de 4800 ani. Astronomii au fost surprinşi moderne versatilitate, complexitatea şi precizia punerii în aplicare a proiectului ", mai ales că nu există urme de simplă şi structurile anterioare au fost găsite.

Mai mult decât demn de remarcat că, deşi astfel de obiecte izolate în spaţiu, sunt aceeaşi funcţie construită pe principii similare. Investigaţiile au arătat că o civilizaţie a fost creat de dezvoltare Arkaim din metal şi fierărie (cuptoare găsit şi instrumente de forjare); rudimente de scris şi de viaţă urban şi arhitectura monumentala. În special, o nouă piramidă cu baza de 72m şi o înălţime de aproximativ 10 metri, acoperit cu o cupola si "pomul vietii".

Din setul de modele identificate este demn de remarcat utilizarea cercul interior din 27 normelor de construcţie de perete din gama radiale de sectiunea de aur şi a părţilor sale şi zodiacale divizia doisprezece. Cercul interior, a fost dedicata Soarelui, şi externe - Luna. Unghiul de pe orbita Lunii cu planul ecliptic (5 ° 09 ') este definit foarte precis. Când aparatul de perete circulară de cercul interior a fost folosit un cerc cu raza de lungime 52.65 măsură arkaimskoy (80,0 cm), care corespunde la 52 ° 39 '- latitudine Arkaim! Latitude Arkaim fel, este aproape de latitudine de Arjan Altai movilă (52 ° 00 ') şi Stonehenge (51 ° 17'), şi, probabil, această bandă "de pe suprafaţa Pământului, ca data de paralela de 30, a fost ceva remarcabil pentru astronomii antice şi preoţi.

dovezile găsite de conştientizare a fenomenului de precesie yuzhnouraltsev Pamantului axa, exprimată în raport de inelul interior. Frecvenţa acestui fenomen este foarte mare - 25786 ani, dar a se vedea arkaimtsy parametrii adecvaţi să-l destul de bine şi foarte corect. Cercetatorii au observat ca pentru a crea un astfel de observator ar fi trebuit să ştie că Pământul este o sferă, şi împreună cu alte planete se învârt în jurul soarelui ... De altfel, arkaimskoy ceramică descoperit un simbol sacru al soarelui - zvastica. De asemenea, surprinzător este faptul că oraşul şi facilităţile de înmormântare în plan sunt o combinaţie de cerc şi pătrat.

© Prin VY Konelesu.

PS Azi, la vârsta Arkaim definite în 4800 ani. Cu toate acestea, în The Times de la 1.12.1994 a publicat un articol de profesorul David Bowen Ueylskogo Universitatea descrie principiile unei noi metode de dating roci, clor-36. Această metodă permite de a determina durata de contact de roci cu atmosfera. În următorul articol sale in Times din 5 decembrie Bowen a raportat rezultatele de determinare a vârstei pentru 123 megalitice. Varsta de la Stonehenge în această listă a fost 14000 ani, adică elementele sale componente au fost sculptate din piatra in jurul 12000 ani î.Hr.! În acelaşi timp, datarea astronomice a altor structuri de acest fel (megaliti alte piramide din Giza, oraş din America de Sud) oferă o vârstă similară: 20000 la 8000 de ani. Deci, în ceea ce priveşte vârsta Arkaim putem aştepta o surpriză.

***
Continuând tema de Michael Zyablova articol:

Soare galben de iluminatem ultimele raze de imense întinderi, ondulate, din stepele maiestuoase. Foarte curând s-ar fi ascuns în spatele unui deal scăzut, şi predomină pretutindeni asfinţit. aer fixe mulţumit aroma condensat de pelin şi ierburi. Cerul va efectua număr inimaginabil de stele şi totul va îngheţa în numai maiestuoase ...

In acelasi timp, razele piezişe mai contrastante evidenţia suprafaţa vechi de stepa orice neobişnuit era pe jumatate iarba cercuri uriaşe de lut de forma corecta.

Mare mister - sentimentul ia imediat posesia a minţii noastre ...

În fiecare vară începând cu anul 1995, echipa de televiziune Volga, de la Nijni Novgorod a lucrat in Urali de sud - săpăturile de la unul dintre cele mai mari descoperiri arheologice ale secolului trecut - Old City arian Arch.

Când am fost cu echipa de prima călătorit în Arch, se suspectează că soarta vor dori să ne aducă mai aproape de una dintre cele mai mari mistere ale Pamantului. Această excursie ne va forţa să-şi reconsidere şi să revizuiască în istoria mai veche din Rusia şi trecut, oamenii de multe, surprins de ciudăţenia din această poveste. Ceea ce am văzut şi am învăţat, literalmente transformat peste lumea noastră şi-a schimbat viaţa întregii noastre.
"Mare mister Arkaim" - aşa-numitul două părţi imagini documentare. Pentru acest mister vom atinge în povestea noastră.

Sud Urali. Stepa cu insule bijuterii verde din lemn de mesteacan, munti da stancoase, care, sub presiunea de milioane de ani transformat într-o dealuri joase, fier.

Deci, a fost, şi aşa va dura timp de secole.

Din 1952, sateliţi trimis pe Pamant cateva fotografii de interese neobişnuite, distinge în mod clar pe suprafaţa de stepa. origine artificială din aceste cercuri, nimeni nu se îndoia. Apoi, nimeni nu putea spune exact ce este. Valurile a rămas un mister.

Până în acel moment, cercurile ştiinţifice şi oculte s-ar putea şi principalul argument încălzit despre unde să caute pentru patria indo-europene, în cazul în care este sursa din care au fost mai multe popoare din Eurasia. Pentru o lungă perioadă de timp, a devenit clar că multe natiuni europene, precum şi a popoarelor din India, Persia şi o mare parte din Asia a fost o dată o singură sursă - oamenii misterios - praindoevropeytsy. Am investigat sursele antice, legende, poveşti, expediţii montate afară la Ural, Tibet, în Altai, etc Multe visat de a găsi rămâne a ţării, unde a trăit rasa ariană legendarul alb. Sufletele şi minţile oamenilor de a căuta înţelegere adevărată, adâncă de originile sale. În plus, a pierdut parţial cunoştinţe vechi secrete, pentru care proprietatea arienilor antice.

Ca întotdeauna, totul mare vine pe neaşteptate, şi, de regulă, de unde şi nu aşteptaţi. În valea arkaimskaya 1987 în Urali de sud a fost de a fi inundate de a crea rezervoare pentru a iriga stepa aride. Aici, în inima văii şi au fost cele mai misterioase cercuri. Arheologii au dat un an pentru a Scout zona pentru valorile minerale. La scurt timp după arheologul zbaturi a descoperit câteva detalii cercuri obscure, a devenit clar că aceasta este o senzatie de real! Imediat a început lupta pentru salvarea Arkaim - resturile aşa-numita de un oraş magnific, la care au fost aceste cercuri misterioase. Şi - nici mai mult nici mai puţin - acestea au fost rămăşiţe ale orasului, unde a trăit o dată cursa foarte acelaşi legendare arian. Sa constatat că vârsta Arkaim aproape 40 secole ...

La mântuirea Arkaim până întreg publicul. Şeful Urali arheologice Expediţia, candidat de ştiinţe istorice, şef al Departamentului de Istorie şi Etnografie al statului Chelyabinsk. Universitatea, Gennady B. Zdanovich merge la Moscova. Risca carierei lor, şi oameni de ştiinţă a numit-o urmăreşte de a construi barajul aproape finalizată la data de Mare râul Karaganka a fost întrerupt. Se spune Ghenadi Borisovich - sa întâmplat un lucru aproape imposibil - a oprit construcţia unei multimillion pentru arheologicelea găseşte! A fost o intervenţie real de soarta. Deci, a fost necesar.

Cercurile de pe Pamant "

Arkaim ... Zbor deasupra unui elicopter Arkaim tine respiratia! Două cercuri concentrice imense sunt clar vizibile pe câmpie plană. Uimire amestecată cu admiraţie şi anticiparea de iniţiere în misterul. Patruzeci de secole, 4000 de ani ... leagănul civilizaţiei. Poate că, în timp ce zeii încă trăit printre oameni, ca şi vechile legende ...

Să aruncăm o privire mai atentă la oraşul vechi Arch.

Prin Gennady B. Zdanowicz: "Arhitectura Arkaim nu mai puţin complicată decât arhitectura din Creta. Arcul - acest 18-lea î.Hr., data este 20 î.Hr.. Oe. Dar să luăm acum o mai prudent - 18-17-lea î.Hr. Acest contemporanii civilizaţiei miceniene-Creta, această împărăţie medie din Egipt, în general, acesta este un moment foarte vechi.

Şi, desigur, este indo-europeni, unul din cele mai vechi civilizaţii Indo-Europene. Poate, mai exact, este una dintre legăturile din indo-iranieni. Şi desigur, aceasta este mediu, un moment care se vorbea despre cum cultura ariană. Aceasta arie, cu rădăcinile lor, cultura. Şi aceasta este, cu siguranţă lumea Avesta, Vede lume, adică este lumea mai vechi straturi de surse indiene şi iraniene. Şi acestea sunt straturi foarte profunde, mai-rădăcinile cele mai vechi, adică Acesta este inceputul, este de origine a filosofiei şi a culturii europene. "

Arkaim Arkaim a fost nu numai în oraş, dar, de asemenea, un templu şi un observator astronomic! Ea a avut o forma circulara, cu diametrul exterior de aproximativ 160 de metri. Înconjurat de şanţ sa by-pass de 2 metri umplut cu apă. Peretele exterior este foarte masive. La o înălţime de 5,5 m, a fost o lăţime de cinci metri. Pe perete s-au identificat patru intrari. Cel mai mare - sud-vest, celelalte trei - o mai mici, amplasate pe părţi opuse.

Intrând în oraş, ajungem la stradă circulară unică, de aproximativ 5 metri de separare largă adiacente la peretele exterior al casei de inelul interior a pereţilor.

Strada a avut o podea de lemn, în care, pe toată lungimea sa a fost săpat şanţ de 2 metri, comunicarea externă cu şanţ de by-pass. Astfel, oraşul a avut Colector apa de ploaie - excesul de apă curgând prin drumul pantaloni de catifea cord, a căzut într-o groapă şi apoi în şanţ bypass exterior.

Toate, case adiacente la peretele exterior, ca pene de lamaie, au avut randamente de strada principala. cerc de locuinţe Total exterior a fost descoperit 35.

Apoi, vom vedea un inel misterios peretele interior. Ea a fost chiar mai masive decât exterior. Cu o lăţime de 3 metri a ajuns la o înălţime de 7 metri.

Acest perete, în funcţie de săpătură nu se trece, cu excepţia pentru o mică pauză în sud-est. Astfel, 25 de locuinţe pe piaţa internă, identice locuinţe din afara cercului, devenit, practic, izolate de toate zidurile înalte şi groase. Pentru a merge la uşa puţin din inelul interior, noi a trebuit să merg prin toata lungimea soselei de centura. Acest lucru este urmărit nu doar un scop defensiv, dar a avut de asemenea o semnificaţie ascunsă. Inbound în oraş a trebuit să ia calea care trece soare. Aparent, un cerc bine protejate interior au fost cei care poseda ceva ce nu ar trebui să arate chiar locuiesc ei în cercul exterior, să nu mai vorbim de observatori din afara.

Arkaim Şi, în sfârşit, la încoronarea zona centrala Arkaim este aproape pătrată, aproximativ 25 la 27 de metri.

Judecând din resturile de incendii, situat într-o anumită ordine, a fost zona de comiterea anumitor sacramente.

Astfel, schematic vedem Mandala - un pătrat înscris într-un cerc. În cercul vechi texte cosmogonic simbolizează universul, un pătrat - Pamantul, lumea noastră materială. Omul vechi înţelept, ştiind spaţiul dispozitiv, văzută ca o dezvoltare armonioasă şi natural este organizat. Şi construcţia poetomupri a oraşului cade a re-crea universul in miniatura.

Minunat şi geniul de inginerie a constructorilor antice. Arkaim construit în prealabil să efectueze planul lor, ca un set complex unic, cu un accent pe obiecte astronomice cu mare precizie!
Figura format din cele patru intrari in peretele exterior Arkaim, este o svastica. Şi zvasticii "corect", adică vizează soare.

Arkaim fapte interesante: zvastica (sanaskr. - asociat cu "bun", cel mai mare noroc ") - unul din simbolurile cele mai sacre arhaice, care au apărut încă din paleoliticul superior în multe naţiuni ale lumii. India, vechi Rusia, India, Egipt şi chiar starea de misterios Maya din America Centrală - Aici este o geografie parţială a acestui simbol. O zvastica poate fi văzut în icoane vechi ortodoxe. Zvastica - un simbol al soarelui, noroc, fericire, creativitate ("corecta" zvastică). Şi, în consecinţă, zvastica simbolizează direcţia opusă întunericului, distrugerii, "soarele de noapte" de la ruşi vechi. După cum se vede de la ornamentele antice, în special în vasul arian găsit în imediata apropiere a Arkaim, utilizate atât svastici. Ea are un sens profund. Zi urmează noapte, lumina înlocuieşte întunericul se înlocuieşte cu naşterea din nou şi moartea sunt la ordinea naturală a lucrurilor din univers. Prin urmare, în antichitate nu a existat nici rău "şi" bună "svastici - acestea au fost percepute în unitate. (Ca "Yin" şi "yang", de exemplu).

Fiecare nouă etapă de săpături prezintă o altă senzaţie.

Uimirea de arheologi a fost nici o limită. Acest labirint - capcane de la intrările în Arcul, acest set de tranziţii în peretele exterior. Pe de acoperisuri de case a avut loc pe strada superioare, pentru care a fost posibil să o plimbare cu carul!

Nu uitaţi că bolta a fost construit în întregime din lemn si caramida, comprimat paie, a solului şi a gunoiului de grajd. perete imens de cinci metri constat într-o casă de lemn, completat de zidarie din caramida la sol. În plus, în timpul săpăturilor a fost clar că cărămizi sunt peretii exteriori din caramida au o culoare diferită. Arkaim a fost frumos afara - perfect rotund oraş cu turnuri proeminente privratnymi, lumini stralucitoare si frumos decorate "faţadă". Desigur că a fost un model sacru, care transportă sensul. Pentru toate Arkaim pătrundea sens.

Fiecare locuinţă este alăturat la o fata a peretelui extern sau intern, şi merge la şosele de centură principală, sau piaţa centrală. Într-un hol a fost o improvizaţie de apă speciale run-off, care a intrat în şanţul de sub strada principala. Arienilor vechi au fost conectate la reţele de canalizare! În plus, în fiecare locuinţă a fost un bine, cuptor şi o cupolă de stocare de mici dimensiuni. Din mult peste nivelul de apă deviat două conducte de lut. Unul a condus în cuptor, altul în cupola de stocare. De ce? Conceptul este simplu. Toţi ştim că de bine, dacă te uiţi la el, întotdeauna "trage" de aer rece. Deci, în cuptor arian, acest aer rece care trece prin conducta de lut, creând cu forţa de tracţiune, astfel încât este posibil să bronz topi fără a folosi blana! Acest cuptor a fost în fiecare casă, iar fierarii vechi avea doar să ascuţi aptitudini, concurente în arta sa! O altă conductă de lut care duc la magazin, cu condiţia ca aceasta a redus temperatura, comparativ cu aerul din jur. Un fel de frigider! Lapte, de exemplu, păstrate aici orice mai mult.

Arcul - Observatorul arienilor antice.

rezultate foarte interesante ale studiului de celebrul Rusă astroarheologa K. Bystrushkina, care în 1990 -91, cercetarea Arkaim realizată ca un observator astronomic. Ea însăşi se descrie Konstantin Arcul - construcţia nu este doar dificil, dar chiar şi subtil complexe. În studierea planului, odată ce sa descoperit asemănarea sa la celebrul monument de la Stonehenge din Anglia. De exemplu, diametrul interiornnego gama Arkaim state pretutindeni egală cu 85 de metri, de fapt, este un inel cu două raze - 40 si 43.2 metri. (Încercaţi să atragă) Între timp!, Raza inelului "găurile lui Aubrey" de la Stonehenge - 43,2 metri! Stonehenge, şi arcul situate pe aceeaşi latitudine, atât în centrul de valea în formă de castron. Şi printre ei, aproape 4000 km ...

Metoda de Astronomie angajat de KK Bystrushkin acest Arkaim în vârstă de un alt 1000 ani - este de aproximativ 28 secole î.Hr.!

Rezumând faptele obţinute, am putea spune: Arcul - prigorizontnaya Observator. De ce prigorizontnaya? Deoarece măsurătorile şi observaţiile utilizate momentele de răsărit şi apus de soare lumina (Soarele şi Luna) pentru orizont. La acel moment supraapreciaţi "separare" (sau atinge) marginea inferioară a discului, care permite cel mai prezici exact locul de acest eveniment. Daca te uiti la răsăritul soarelui, am act de faptul că punctul de răsărit de soare în fiecare zi se va deplasa la locaţia anterioară. Veniturile maxime de la nord la 22 iunie, acest punct se mută apoi spre sud, ajungand la marca cealaltă extremă pe 22 decembrie. Aceasta este ordinea cosmică. Numărul este vizibilă în mod clar punctele de observare a Soarelui - patru. Doi - punctul de răsărit de soare pe 22 iunie şi 22 decembrie, şi două de acelaşi punct de apel - pe de cealaltă parte a orizontului. Adăugaţi două puncte - echinoctiul de puncte, la 22 martie şi 22 septembrie. Acest lucru a dat o definiţie destul de precisă a durata unui an. Cu toate acestea, în an, există multe alte evenimente importante. Şi ele pot sărbători cu un alt organism ceresc - Luna. În ciuda dificultăţilor în observarea sale, dar oamenii antici ştiau legile mişcării sale pe cer. Iată câteva: 1) lună plină, care se încadrează aproape de 22 iunie, a observat la punctul de solstitiul de iarna (12 22). Şi viceversa. 2) Evenimentele din Luna migra de la punctele de solstiţiu cu ciclul de la 19 ani ("ridicată" şi "mici" pe Luna). Arch, Observatorul, pentru a urmări şi Luna. În toate aceste ziduri imense de cercuri ar putea să reflecte 18 de evenimente astronomice! Şase - asociate cu soare, şi cele douăsprezece - asociate cu Luna (inclusiv "mare" şi "mici" a Lunii). Pentru comparaţie, cercetătorii au reuşit izolarea Stonehenge, doar 15 de evenimente cereşti.

În plus faţă de aceste fapte surprinzătoare au fost obţinute următoarele date: măsură arkaimskaya de lungime - 80 cm, centrul cercului interior este off-centru de externe pentru a măsura arkaimskoy 5,25, care este aproape de unghiul de înclinare de pe orbita Lunii - 5 grade 9 plus sau minus 10 minute. Potrivit KK Bystrushkina, aceasta reflectă relaţia dintre orbitele Lunii şi Soarelui (pentru un observator de pe pamant). În consecinţă, cercul exterior Arkaim dedicat luna, şi interior - Soare. În plus, măsurătorile astroarheologicheskie au demonstrat o asociere a unor parametri Arkaim cu precesia axei Pământului, şi aceasta este clasa de top, chiar şi în astronomie moderne! Cu toate acestea, în continuare aprofundate Noi nu trebuie. Aflaţi mai multe - în scrierile lui Konstantin Konstantinovici astroarheologa Bystrushkina. Şi ne întoarcem privirea în antichitate ...

Certificat de "Avesta" şi "Rigveda".

, Spune profesorul de studii iraniene, decan al Facultăţii orientale de Sankt-Petersburg Universitatea, traducator de "Avesta", în limba rusă, Ivan Mihailovici Steblin-Kamenski: "... O secţiune a Avesta - Videvdat descrie modul în care primul rege al iranienii - Yeaman, proprietarul a stocurilor de bine", regele - un cioban de Epoca de Aur, construieşte primul oraş care a ordonat să construiască Ahura Mazda pentru protecţia animalelor, mărfurilor, persoanelor de la dezastre. Acestea au fost ninsorilor abundente şi inundaţiile ulterioare. Yeaman, la porunca lui Ahura-Mazda, construieşte oraşul de la sol, kotorouyu "paşi şi tocuri fumbled cu mâinile sale", aşa cum este descris în Avesta, ca oamenii sol umed călca. Vorbim despre arhitectura de lut, desigur, cu elemente din lemn. "

Apropo, cărămizi la sol a servit timp de aproximativ 200-300 de ani, este atât de mult a existat Arch. O viata de invidiat, chiar şi după standardele de azi! Poate lucru sau structura care transportă SEBe ascunse sensul mai mare nu strica si nu se sparge în timp şi să devină aşa cum au fost "udat" energia de la acest punct. Prin urmare, şi serveşte ca o lungă perioadă de timp.

Arkaim Recall unic "procesor de produse alimentare", a arienilor antice - cuptor, apă bine şi de stocare. Săpăturile de la partea de jos a fântâni au fost descoperite după vizitarea copite de foc, lame şi maxilarului inferior de cai şi vaci. Şi oase de animale au fost plasate în bine în mod deliberat şi cu atenţie incheie cu mesteacan cuiere condus în cerc. Această descoperire facuta de arheologi impresie foarte puternică, pentru că nu este nimic ca o ilustrare, cum se spune în formă de "modelul natural" mit indo-europene de la naşterea zeului de foc. Acest mit a mărturisit că Agni - Dumnezeu sa născut din foc afară din apă, apa întunecată şi misterioasă. La fundul gropii, în apă rece, locuitorii au fost puse Arkaim a animalelor sacrificate, cu atenţie prăjite în foc. Acest lucru - jertfa lui Dumnezeu din apă. Datorită apă şi fântâni în cuptor nu este de tracţiune, care nu se umfla pur şi simplu foc, dar va da naştere lui Dumnezeu Agni, care este de metal topit!

Cine erau aceşti oameni misterios care locuiau în arc în acele timpuri? Să urme calea lor de la sfârşitul anului "la" surse ".

India antică. La rândul său, 3 şi 2 mileniu î.Hr. aici de la nord, pe teritoriul locuit de rasă neagră vine de oameni arian. Rasa albă este inalt, oamenii pielea albă aduce cu sine Rigveda - cea mai veche din Vede. Aria ocupa imediat o poziţie mai bună în societate - casta Brahman, având în vedere cunoştinţele sale de cunoaştere unic şi tehnologie. Recall imaginea lui Krishna şi Rama. Krishna cadru negru - lumina sensibil. Sau, Dumnezeu Rudra - doar zeităţi hinduse sunt reprezentate cu părul maro deschis. Toate acestea - de memorie de la sosirea arienilor.

Ancient Persia. Aici, la aproximativ acelaşi timp, infloreste zoroastrism. Frumos, viata-afirmarea invataturile profetului Zoroastru, născut din aceeaşi rasa ariană.

Avesta vechi, la fel de vechi surse indiană vedică, arienilor vechi de start, plasat undeva la nord, ţara Arianna Vaydzha (Aryan spaţiu). Şi în descrierea acestei ţări, ne vedem semne ale locaţiei sale de nord - castori care trăiesc în râuri, copaci, specifice de la nord sau banda din mijloc. Într-o parte din Avesta - Vendidade spunând că de la zei o zi şi o noapte - în acest an, care este o descriere a noapte polară. Şi în tratat indian "Legile Manu", afirmă că "Soarele separă zi şi noapte - umană şi divină. Zeii zi şi noapte - (umane) pe an, împărţit în două părţi. Noapte - perioada de mişcare a soarelui la nord, de noapte - perioada de mişcare a soarelui la sud. Cărturar celebru indian, un cunoscator al limbii sanscrite, Bal Gangadhar Tilak Lokamanya, explorarea surselor drevnevedicheskie, a atras atenţia, de asemenea, asupra faptului că un număr de imnuri antice indiene glorificare perioada de răsăritul soarelui, care se întâmplă de două ori pe an şi durează 30 de zile. Un aspect foarte ciudat şi misterios descrie ţările tropicale polare în India!

Prin IM Steblin-Kamenski:
"... Yeaman in mitul care le găsim în" Avesta ", se extinde de la sol prin ordin al Ahura Mazda. Se extinde teren in partea de sud. Terenul a fost plin de fiinţe umane, animale, animale de companie, câini, lumini, aşa cum este descris în "Avesta". Şi apoi a ordonat Yeaman Ahura Mazda extinde. Ea vine pe latura de sud, spre calea de soare la prânz, biciul sa sa lovit de pământ, a sunat din corn, care este, a folosit două dintre ele pur pastorale unelte - tije şi un corn. Şi pământul sa extins în partea de sud.

Desigur, acesta este un mod metaforic, ci împreună cu alte elemente de probă, în special, cu numele părţilor din lume - de la vechi iraniene "sud" - adică "de faţadă" şi de Nord înseamnă "înapoi", este clar ca migrarea triburilor ariene a mers la nord sud. Şi acest mit ne ajută să-l înţeleagă. Şi devine clar după deschiderea leamonumente zhnouralskih cu care a venit pe teritoriul triburilor ariene. "

Astfel, în zona munţilor Urali de Sud, ariană spaţiu, Arch. Locuri în care rasa ariană oprit pe calea lui de glorie a ţărilor misterios polare. Ca săpături, ariile trăit în aceste locuri 200-300 de ani. În Arkaim, aici, în Urali de Sud s-au găsit mai târziu rămâne de mai multe dintre aceste oraşe. "Ţara Town" - care arheologii au numit acest domeniu. Aproximativ 20 de obiecte de rotunde, ovale şi forme dreptunghiulare, pentru a forma un stat întreg - aproximativ 150 km. de la vest la est şi 350 km. de la nord la sud, de-a lungul versantul estic al Uralilor sudici. Foarte vechi ariană întindere, "Arianna vaydzha", "Ariavarta. Şi, poate, acest loc este la fel o Arratia, de unde au venit strămoşii legendarul Schumer!?

Miercuri, 26 decembrie 2007
Vizualizări: 5281

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
68
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
162
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
62
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
111