ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Armonie prin VegetarianismulAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Strămoşii noştri au mâncat carne întotdeauna, nu-i asa?

Nu Nu cu mult timp în urmă, ca urmare a numeroase studii de cercetare, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că strămoşii noştri au fost vegetarieni nu consuma carne, cu excepţia cazului în vremuri de krizisov.Tolko de urgenţă în timpul ultimei ere glaciare, atunci cand dieta obişnuită constă din fructe, nuci şi legume au devenit disponibile, oamenii vechi a trebuit să mănânce carne de animale pentru a supravieţui. Din păcate, obiceiul de consumul de carne este păstrată după sfârşitul perioadei glaciare - fie prin necesitate (ca eschimosii si triburi care trăiesc în nordul îndepărtat), sau în virtutea tradiţiei şi ignoranţei. Cu toate acestea, în istoria omenirii au fost întotdeauna indivizi şi chiar grupuri întregi de oameni, care au văzut importanţa de alimente curate pentru sănătate şi claritate a minţii, sau din motive de natură spirituală. Aceste persoane au fost vegetarieni.

Dar nu făina de carne NU naturale pentru oameni?

Nu Oamenii de ştiinţă ştiu că puterea de orice viaţă fiind în concordanţă cu structura sa fiziologice. Sistemul digestiv, funcţiile corpului şi fiziologia umană şi animalele carnivore sunt complet diferite. Pe baza a vertebratelor putere pot fi împărţite în trei categorii: consumul de carne, ierbivore şi se hrănesc cu fructe. Să ne uităm atent la fiecare dintre aceste grupuri şi să încercaţi pentru a determina care dintre ele se aplică pentru oameni.

Erbivore

Erbivore (elefant, vaca, oaie, lamă, etc) mânca iarbă şi alte plante, care este aspru şi voluminos masă. Digestia de acest tip de alimente începe în gură de către enzima amilază, conţinute în salivă. alimentari ar trebui să fie bine mestecate şi amestecat cu enzime, care se rupe si face mai digerabile. Din acest motiv, erbivore are 24 molari, şi mişcarea maxilarului este nu numai în sus şi în jos (ca la carnivore), dar şi dintr-o parte in alta. În aceste animale nu gheare, nici dinti ascutiti, se bea, suge de apă în gură, spre deosebire de toate carnivore, care ture limba apă. Deoarece nu consumaţi alimente perisabile (carne), procesul digestiv poate dura mult mai mult decât le carnivore, astfel încât intestinele lor până la 10 ori mai lung decât dimensiunea corpului. Interesant, făină de carne are un efect extrem de nociv asupra acestor animale. Dr. Williams Collins, din New Iorkskogo Maymondskogo Medical Center, găsite în animale, carne-eating ", aproape nelimitat capacitatea de a reglementa conţinutul în corpul de grasimi saturate si colesterol." Dacă pentru o lungă perioadă de timp pentru a adăuga grăsime animală pentru a mânca un iepure, apoi două luni mai târziu, pereţii vaselor de sânge înfundă cu depozitele de grasime, cauzând boli grave similare aterosclerozei umane, sistemul digestiv este, de asemenea, conceput pentru a nu digera carne. Şi, după cum vom vedea mai departe, mai multe persoane mananca carne, cu atât mai mult în care se îmbolnăveşte.

Animale, fructe mâncat

În principal, aceste primate, de exemplu, animalele cele mai apropiate de om. Hrana lor constă în principal din fructe şi nuci. Pielea acestor animale sunt milioane de pori prin care transpiraţie, ele au, de asemenea, molari pentru alimente de mestecat, iar saliva lor este alcalin şi, ca şi ierbivore, aceasta conţine amilază, pentru a facilita digestia. intestinele lor, doar un lung si sinuos (12 ori mai mare decât lungimea corpului), este proiectat pentru digestie de fructe şi legume, dar nu descompunere rapid carne.

OAMENI

Din motive discutate mai sus, oamenii sunt cel mai aproape de animale care se hrănesc cu fructe, au multe în comun cu erbivoranimalele MI, dar diferă mult de la animale de pradă. Acest lucru este ilustrat în tabelul de mai jos, care prezintă caracteristicile structurale ale sistemului digestiv, dinţilor şi maxilarelor, precum şi funcţii de organism prădători, ierbivore, animale care se hrănesc cu fructe şi drepturi. Ca şi maimuţe, sistemul digestiv al unui om de 12 ori mai mult decât corpul său, pielea noastra are milioane de mici pori de a se evapora de umiditate şi se răceşte în organism prin transpiratie, am bea apa, trăgând gura ei, precum şi toate animalele vegetariene, structura noastră dintilor si maxilarului - este acelaşi ca al lor, saliva noastra este alcalin şi conţine amilazei, care ajută la digestia alimentelor amiloidului. Oamenii prin natura lor nu sunt fiinte carnivore - anatomie si sistemul digestiv arată că organismul nostru este adaptat la dieta de fructe, nuci şi legume.
În plus, este evident că instinctelor naturale noştri se opun instinctele de prădători. Majoritatea oamenilor nu ucide animalele, si sa se simta o aversiune fata de uciderea. În loc de a avea sa manance carne cruda, la fel ca toate carnivorele, oamenii gătesc, coace si se prajeste, şi ei încearcă să retortă gustul lui cu diverse sosuri şi condimente. Un om de ştiinţă explică în acest fel: "În prezenţa mirosul de carne de pisica incepe sa saliveze, dar pisica acelaşi lucru nu va reacţiona la mirosul de fructe,. În cazul în care un om a fost mulţumită de pouncing pe o pasăre şi-a rupt dintii sale calde organism inca, supt sângele ei , apoi s-ar putea trage concluzia că omul este prin natura sa un animal de pradă. De fapt, saliva este un fel de struguri suculente, şi chiar fără a fi foame, mănâncă fructe, tentati de bun gust lor. "
Oamenii de stiinta si naturalisti, printre care Charles Darwin invocate ipoteza de evoluţie, sunt de acord că oamenii timpurii au fost vegetariene (mancat fructe, legume şi fructe cu coajă). De-a lungul istoriei umane, anatomia noastra nu sa schimbat. Om de ştiinţă suedez von Linné remarcat faptul că "structura internă şi externă a corpului uman în comparaţie cu alte animale arată că fructe şi legume suculente sunt alimente naturale ale omului."
Astfel, studii ştiinţifice confirmă faptul că fiziologie, anatomie şi comportament uman instinctiv adaptat la un regim alimentar format din fructe, legume, nuci şi cereale. Acest scurt şi clar stabilite în tabelul următor:

Animale hrănite de carne
Erbivore
Animale, hrana pe fructe
Oameni
Au gheare. Nu există nici gheare. Nu există nici gheare. Nu există nici gheare. Nr pori pe piele, pentru răcirea sudoare emit organism prin intermediul limbajului. Alocarea sudoare prin milioane de pori de piele. Alocarea sudoare prin milioane de pori de piele. Alocarea sudoare prin milioane de pori de piele. Lung, dinti ascutiti pentru tăierea cărnii. Nr colţi. Nr colţi. Nr colţi. glandele salivare nedezvoltate (nu sunt necesare pentru digestia de carne). Glande salivare-a dezvoltat Ei bine, sunt esenţiale pentru digestie a alimentelor vegetale. Glande salivare-a dezvoltat Ei bine, sunt esenţiale pentru digestie a alimentelor plantelor. Glande salivare-a dezvoltat Ei bine, sunt esenţiale pentru digestie a alimentelor vegetale. reacţie acidă a salivei; nu preparatului enzimatic amilază pentru a digera ierburi. reactie alcalina de salivă bogată în amilazei în curs de pregătire pentru digestie de cereale. Reacţie alcalinăIa salivă cu un conţinut ridicat de amilază în curs de pregătire pentru digestie de cereale. reactie alcalina de salivă bogată în amilazei în curs de pregătire pentru digestie de cereale. Nr plat dintii din spate molar pentru alimente de mestecat. Plat molari spate pentru alimente de mestecat. Plat molari spate pentru alimente de mestecat. Plat molari spate pentru alimente de mestecat. Concentraţie ridicată de acid clorhidric în stomac, este necesar pentru digestie de muşchi, oase, etc Concentraţia de acid clorhidric este de 20 de ori mai mică decât cea de animale, carne-eating. Concentraţia de acid clorhidric este de 20 de ori mai mică decât cea de animale, carne-eating. Concentraţia de acid clorhidric este de 20 de ori mai mică decât cea de animale, carne-eating. Intestinului este de numai 3 ori mai mult, asa ca se descompune rapid de carne
ar putea ajunge rapid din organism. Este de intestin 10 ori mai mult decât corpul: iarba şi frunzele nu se descompun cât mai repede ca si carnea, astfel încât să poată sejur mai lung în organism. Intestinului este de 12 ori mai mult decât corpul, iarba si frunze nu se descompun, cât mai repede de carne, astfel încât să poată sejur mai lung în organism. Intestinului este de 10 ori mai mult decât corpul, iarba si frunze nu se descompun, cât mai repede de carne, astfel încât să poată sejur mai lung în organism.

Istoria Vegetarianismul

documente istorice antice sugereaza ca o dieta vegetariana a fost un regim alimentar natural pentru strămoşii noştri. Grecii antici, egipteni şi de evrei consideraţi partea principală de alimentare cu fructe. Preoţii Egiptului antic nu a mâncat carne. Asemenea marilor filosofi greci ca Platon, Socrate şi Pitagora a susţinut în mod activ vegetarianismul. Vegetarianismul a fost frecvente în rândul marilor civilizaţii ale indienilor incaşilor. În India, Buddha a poruncit ucenicilor sa nu manance carne. Taoistii din China antică au fost vegetariana, primii creştini şi evrei au fost vegetarieni. Biblia afirmă clar: "Şi Dumnezeu a zis:" Iată, am dat orice iarbă care poartă sămânţă care este pe tot pământul şi fiecare copac ale cărui fructe copac sămînţă: aceasta să fie pentru carne "(Geneza 1: 29). Apostolul Pavel a scris în Romani: "Pentru carne nu distruge lucrarea lui Dumnezeu: toate lucrurile sunt pure, dar omul rău care mănâncă cu infracţiunea. Este mai bine să nu mănânci carne sau bea vin sau de a face nimic din ceea ce fratele face un pas greşit, sau este ofensat , sau se face slab). "(Romani 14:20.21. Nu cu mult timp în urmă, istorici şi arheologi au descoperit o serie de texte necunoscut anterior al Noului Testament, care descrie viaţa şi învăţăturile lui Isus. "Carne de animale sacrificate în corpul uman va deveni propriul mormânt la moartea sa. Pentru adevărat vă spun, el ucide el însuşi, şi a făcut, care nu mananca carne de animale ucise mănânce trupul." (Un fragment din Evanghelia de Pace).
Ancient indienii au fost întotdeauna interzisă să mănânce carne, cartea sacră a Islamului, Coranul, este interzisă, animale moarte, sânge şi carne. " Unul dintre califilor de după Muhammad, nepotul său, a informat avansat mai mare de studenţi: "Nu face stomacuri mormintele lor pentru animale."
Astfel, vom vedea că, pe parcursul istoriei omenirii, înţelept şi rezonabil mulţi oameni să adere strict la o dieta vegetariana si altele poruncit să facă acest lucru.

"Apoi, a declarat Daniel Melzar, care Rabsaris a stabilit peste Daniel, Hanania, Miailu şi teoria lui Aza: experienta DIY robii tăi: în termen de zece zile şi să ni se dea impuls să mănânce şi să bea apă. Şi lăsaţi apoi le în faţa ta va fi feţele acestor copii care mananca regelui de carne, şi apoi face cu robii tăi, după cum veţi vedea de zile. "El a ascultat la ele în acest şi s-au dovedit zece ele. Până la sfârşitul anului zece zile feţele lor a apărut mai echitabilă şi corpului sunt au fost mai bune tuturor copiilor care au mâncat bunatatilor regale şi. ... Dumnezeu a dat acestor patru de lacunoaştere şi înţelegere a rokam toate învăţare şi de înţelepciune: Daniel a avut şi înţelegere în toate viziunile şi visele). "(Cartea lui Daniel 1:11-17.Pericolele cu care se confruntă oamenii de la consumul de carne?

Eschimosii, a căror dietă constă în principal din carne şi grăsime, trăiesc o medie de 27,5 ani. Speranţa de viaţă Kirghiză consuma carne, în principal, este de aproximativ 40 de ani. În schimb, după cum arată studiile de vegetariene astfel de triburi, ca Hunza din Pakistan, trib Otomi în Mexic şi în rândul populaţiei indigene de sud-vest a Americii, vegetarienii diferă în materie de sănătate perfectă, vitalitatea si longevitatea. Printre ei nu a fost un caz izolat este de aşa natură încât oamenii stau sănătos, activitate fizică şi mentală la vârsta de 110 ani sau mai mult. Mondială a Sănătăţii Statisticile arată că în ţările în care cea mai mare consum de carne, are cea mai mare rata de incidenţă a cancerului şi a bolilor de inima. În schimb, în lume vegetariana, valoarea acestor boli este cea mai scazuta.


De ce majoritatea Miasoyedov suferă şi mor mai devreme?
OTRĂVIREA

Imediat înainte de crimă, şi în timpul agonie, biochimie îngrozit animală este obiectul unor modificări semnificative. produse organice toxice sunt distribuite pe tot corpul. Astfel, nu există un cadavru otrăvire dureros. Corpul nostru devine bolnav în timpul furie, sau de frica de animale la fel de mult ca oamenii pot fi sensibile la aceste emoţii, şi compoziţia biochimică a organismelor lor variază considerabil în situatii extreme. Creşteri semnificative a conţinutului de adrenalină, şi hormoni în sânge deja la acel moment, ca animalul vede moartea rudelor lor şi de a face încercări eşuate de a se elibera şi de a salva viaţa lui. Acesta este conţinutul ridicat de hormon stocate în carne şi mai târziu devine o cauza de otrăvire corpului ţesuturile umane. Potrivit Institutului American de Nutritie, "carne de animale moarte brusc saturate cu sânge şi alte toxice organice" nociv. În timp ce, în conformitate cu Enciclopedia Britannica, conţinutul de proteine din nuci, legume cu păstăi (fasole, mazare, etc), cereale şi produse lactate este mai mare decât în carne şi ajunge la 56%.

CANCER

Studii recente efectuate în rândul 50000 vegetarieni (Ziua a şaptea adventişti), a dat rezultate surprinzatoare. Anchetele în mod clar a arătat că incidenţa cancerului în rândul acestui grup de oameni de mai multe ori mai mică decât media naţională. Mormonii mănânc carne foarte putin.
De ce se mănâncă carne creşte riscul de cancer? Unul dintre motive ar putea fi că carnea unui animal ucis câteva zile după moartea sa, devenind-verde bolnăvicios nuanta gri. industria cărnii încearcă să ascundă cu grijă schimba culoarea, adăugând la carne nitraţi, nitriţi şi alţi conservanţi. Aceste substanţe păstrează o culoare rosu stralucitor din carne, dar în ultimii ani cele mai multe dintre aceste substanţe cunoscute ca fiind cancerigene (provoacă sau care contribuie la dezvoltarea de cancer).
Dr. William Lidzhinsky, un specialist in cancerul de Laboratorul Naţional în Tennessee, a spus odată: "N-am hrana pisica ei alimentare care conţin nitraţi.
Cercetătorii britanici şi americani consacrate studiului de bacterii intestinale, a descoperit că există o mare diferenţă în flora bacteriană a intestinelor în vegetarieni şi mancatorii de carne-. Bacteriile din intestine de carne-eaters în prezenţa sucurilor digestive, produce substanţe chimice care contribuie la boala de cancerţiilor. Se poate observa ca motivul pentru care cancerul de colon este mult mai comun în America de Nord şi Europa de Vest, în comparaţie cu ţările vegetariana, cum ar fi India. În SUA, cum ar fi incidenţa cancerului de colon este pe-lea locul 2 (după cancerul pulmonar), şi în Scoţia, unde mâncarea consumată de aproximativ 20% mai multă carne decât în Anglia, prevalenţa cancerului de colon este unul dintre cele mai mari din lume.

CHIMICE DIETA

consumul de carne este adesea numit "veriga finală din lanţul alimentar. În natură, există un lung lanţ de aprovizionare: Copaci "mananca" soare, aer şi apă; ierbivore mananca iarba si pomi, animale carnivore mananca ierbivore. Acum, cu toate acestea, în acest lanţ alimentar, în toate legăturile, a adăugat substanţe chimice toxice (îngrăşăminte şi pesticide). Aceste substanţe chimice toxice ajunge în corpul de hrana animalelor asupra plantelor. De exemplu, domeniul este pulverizat insecticid cu DDT (o puternică otravă foarte), care este categoric spun oamenii de ştiinţă, cauza cancer, infertilitate şi boală hepatică gravă. DDT-ului şi pesticide place, du-te în corpul de animale (şi peşti), şi se acumulează acolo, din moment ce aproape toate produsele chimice, animale mâncat rămână în trupurile lor pentru totdeauna acolo. Astfel, vacile mananca iarba, fân, şi împreună cu ei, conţinea, pesticide. Iar atunci când mănânci carne, tu eşti copleşit corpul concentrat DDT şi alte substanţe chimice care se acumulează în carne toată durata de viaţă a animalului. Ocupând veriga finală din lanţul alimentar, oamenii devin transmisii finale şi a consumatorilor cea mai mare concentraţie de pesticide otrăvitoare. Este un fapt dovedit că carnea conţine DDT-ului, de 13 ori mai mult decât legume. Universitatea de Stat din Iowa a realizat un studiu care a arătat că majoritatea DDT intră corpul uman cu carne.
Cu toate acestea, această listă de produse chimice toxice din carne, nu este limitat. Carne de animale conţin alte substanţe chimice multe, care sunt special adaugă la animale la produsele alimentare în scopul de a accelera creşterea acestora, acumularea de grăsime, pentru a îmbunătăţi culoarea cărnii lor, etc Pentru a produce mai multă carne, animale supraalimenta, să introducă le hormoni de sânge pentru a accelera creşterea economică, da-le stimulente apetitului, antibiotice, sedative şi medicamente nutriţionale. (În ţara noastră pe această listă pot fi adăugate şi BCI infam, de producţie şi utilizare este interzisă în Statele Unite. (Nota Traducator))
New York Times, rapoarte: "Dar un potenţial mai mare pericol chiar şi pentru sănătatea consumatorilor este o infecţie ascunsă de bacterii, cum ar fi salmonella, reziduuri de pesticide, nitraţi, nitriţi, hormoni, antibiotice şi alte substanţe chimice" (18.07.1971). Multe dintre ele (aceste substanţe chimice) sunt cancerigeni. Este o realitate faptul că multe animale mor din toate aceste substanţe chimice şi medicamente nu sunt de a atinge vârsta postulat.
De atunci, deoarece fermierii au început să creeze skotofabriki, multe animale vii viaţa lor încă în staluri întuneric, nu văd lumina zilei. Punctul culminant al acestui ciclu de suferinţă este o crima atroce şi crud. În mod similar, găinilor ţinute în fermele de păsări mari.
În conformitate cu articolul în Chicago Tribune, păsări şi depună ouăle direct pe podea, ele stimulează droguri, pe care le mănâncă pui totul în cooperarea lor, în cazul în care nu există aproape nici o mişcare în atmosferă sufocant. Pe masura ce cresc şi în greutate, acestea sunt transferate la etajul de mai jos, şi când ajunge la ultimul etaj, ei ucid. Aceasta practica nenaturala, nu doar duce la un dezechilibru chimic din organism de păsări şi distrugând instinctele lor naturale, dar, mai rău, cauze de creştere a tumorilor maligne şi multe alte boli îngrozitoare la om, care mănâncă şicarne.

Bolile animalelor

Un alt pericol se află în aşteptare Miasoyedov constă în faptul că animalele de multe ori suferă de boli infecţioase, şi nu este controlată de, sau ignorate pur şi simplu producătorii de carne sau de inspectorii sanitar. Nu este mai puţin frecvente atunci când un suferă de animale de cancer de-o parte a corpului, acesta este încă în desfăşurare la abator , în cazul în care o parte infectate se taie, iar restul se duce la carne. Sau, mai rău încă, carnea provenind de la un animal infectat cu cancer sunt fărâmiţate în carne tocată, care este apoi vândut sub numele de "hot dog" sau sub alte etichete. Numai în America, cu marea armata de inspectori de sănătate, au fost vândute pentru carnea de 25000 vaci cu semne vizibile de cancer cancer! "Aceasta vine intr-un moment în care oamenii de ştiinţă au descoperit că, dacă un peşte înghiţit o bucată de ficat de rău unui animal, ea se va dezvolta. Celebru dietetician, dr. J. X. Kellogg, un vegetarian, a spus odată, înainte de cina: "Cât de minunat este hrana, care nu putem spune că ea a murit din cauza noi."

Boală de inimă

Poate cel mai concludent argument în favoarea o dieta vegetariana nu este pusă la îndoială, confirmat de numeroase studii, legătura dintre consumul de carne si bolile de inima. În America (locul întâi în nivelul consumului de carne), unul din doi oameni mor de boli de inima sau tulburări ale tensiunii arteriale, în timp ce în ţări cu un consum redus de carne, aceste boli nu sunt cunoscute de asociere. Jurnalul American Medical în 1961 a publicat un raport că "cu o dieta vegetariana poate preveni 90-97% din bolile de inima (tromboflebita, şi ocluzia vaselor coronariene).
Ceea ce face din carne atât de periculoasă pentru sistemul circulator grăsimi animale?, Cum ar fi colesterolul, foarte proastă derivate din corpul uman. Aceste grasimi sunt depozitate pe peretii vaselor de sange. De-a lungul anilor, vaselor de sânge de deschidere devenit mai înguste şi mai înguste, mai puţin sânge şi să poată trece printr-o chiar eu. Acest lucru se numeste ateroscleroza. Inima acest caz teribil de supraîncărcate, astfel încât să pompa aceeaşi cantitate de sânge necesare mai mult efort. Rezultatul - hipertensiune arterială, infarct miocardic şi atacurile de cord. Nu demult, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit ca încălcări ale tensiunii arteriale în rândul unui grup de vegetarieni intervievaţi sunt mult mai puţin frecvente decât în rândul unui grup similar non-vegetarienilor. În timpul războiului coreean a fost efectuat autopsii au fost 200 200 de soldaţi americani şi coreeni, la vârsta de 20 de ani. Aproape 80% dintre soldaţii americani aveau depozite pe peretii arterelor, care rezultă din consumul de carne. soldaţi coreeni au fost curate absolut artere. Practic au fost vegetarieni.
În America, boli de inima au ajuns la proportii epidemice. Ele sunt "numărul de un criminal." Tot mai mult, medici (inclusiv Asociaţiei Americane pentru Explorarea inimii) prescrie pentru pacienţii lor refuz de carne sau de o reducere bruscă a consumului de carne. Acum, oamenii de stiinta au recunoscut faptul că o dieta vegetariana poate reduce semnificativ colesterolului din sânge. Dr. WJ Inregistreaza-te, Şef al Departamentului de alimentare, Universitatea din California, descrie experimente, în timpul căreia o dietă bogată în fasole şi mazăre determinat o scădere a colesterolului, în ciuda faptului că indivizii expuşi la experiment, a continuat sa consume o cantitate semnificativă de unt.

Descompunere

Imediat după moartea substanţei proteine animale în corpul său începe să coagula, începe procesul de auto-distrugere a enzimelor. Acest proces este o încălcare de proteine este foarte diferit de un proces similar, de exemplu, de la lentPe lemn putrezire. Imediat după moartea animalelor incepe sa se formeze descompunere substanţă, care conţine carne de vită şi peşte, şi ouă. Aceste produse au o proprietate comună - cea mai rapidă descompunere şi putrefacţie. La scurt timp după sacrificarea animalelor introduse într-un frigider în depozitare ", apoi transportate la măcelărie, vinde, apoi carnea se duce înapoi la cumpărător, sunt stocate în frigider pentru atâta timp cât acesta nu este în afara produselor alimentare este pregătit, ci dacă cumpărătorul poate imagina la care provine carnea (în ce stadiu de degradare) este masa de prânz?
Carnea este lent trece prin sistemul digestiv al omului, care, după cum am văzut, nu sunt destinate pentru digestie sale. Pentru a digera complet de carne, precum şi resturile nedigerate din organism, este nevoie de aproximativ 5 zile. (Acelaşi proces pentru mancarea vegetariana este doar o jumătate de zi sau două de timp.) Tot acest lucru, putrezire carne, cauzând diferite boli, în mod constant în contact cu organele de digestie. Obiceiul de a dieta bazata pe carne, dar încă într-o stare care se caracterizează prin descompunere, cu eliberarea de substanţe toxice în intestin duce la intoxicaţii şi uzura prematură a întregului corp şi tractul gastro-intestinal, în special.
carne cruda, care este într-o stare de degradare, poate pata mâinile de bucătari şi de toate lucrurile cu care acesta contacte. British inspectorii de sănătate publică, după izbucnirea celui de intoxicaţii alimentare care sunt legate la abator, a avertizat că gospodinele "manipularea cărnii crude, din punctul de vedere al igienei, ar însemna să se ocupe de o balega de vaca." Cele mai multe bacterii otravitoare putrefacţie nu sunt distruse, chiar în timpul gătirii de carne, mai ales daca nedovarivayut sau ceva doar pe jumătate. Toate acestea constituie o ameninţare gravă de boli infecţioase.

Boli de rinichi, gută, artrită

Printre cele mai dăunătoare toxine si impuritati, care contaminează de carne eaters tot trupul lor este acidul uric şi alţi compuşi cu azot. De exemplu, o lira friptura contine 14 grame de acid uric. medici americani care a investigat activitatea rinichilor mancatori de carne şi vegetarieni, a constatat că, în scopul de a curata organismul de mancatori de carne de compuşi cu azot din carne, rinichi lor au de a lucra de 3 ori mai mare decât vegetarieni rinichi. În timp ce oamenii sunt tineri, de obicei nu se observa o sarcină excesivă, dar peste ani, când organismul îmbătrânirea se manifestă ea însăşi în diferite boli de rinichi.
Cand rinichii nu mai pot face faţă cu curăţarea mancatori de carne, acid uric unremoved este distribuit în întregul organism. Cel mai adesea este absorbită de muşchi şi în cele din urmă cristalizeaza acolo. Atunci când astfel de depunere de acid uric are loc în articulaţii provoca durere de gută, artrită şi reumatism. Când acid uric se acumulează în plexul nervoase, sunt rezultatul nevrită şi sciatică. Acum, multi medici prescrie pentru pacienţii lor care suferă de aceste boli, renunţă complet de carne, sau cel puţin limitează strict utilizarea acestuia.

Clearance-ul complet

Deoarece sistemul nostru digestiv nu este conceput pentru consumul de carne, dificultăţile asociate cu deplină peeling sale, sunt o consecinţă naturală a mânca carne trist. Practic, de carne este cauza daune atât de mult, pentru că trece prea încet prin tractul digestiv (de 4 ori mai lent decât pentru produsele lactate şi vegetariene), care cauzează o constipatie cronica - o boala universală a societăţii noastre.
Multe studii recente au dovedit definitiv că o purgaţie sănătos este posibila doar cu dieta vegetariana buna.
Legume, cereale şi fructe împotrivaopolozhnost carne nu împiedică numai de purificare a corpului), ci dimpotrivă - să contribuie la acest lucru. contine hrana vegetariana cantităţi mari de fibre, care contribuie la funcţionarea normală a intestinelor. Conform unor studii recente, fibre naturale de plante sunt singurul mod de a preveni apendicita, diverticulita, buza de colon cancer, boli de inima si obezitate.

SĂNĂTATE Vegetarienii sunt mult mai bine decât oamenii, carne-

Aşa cum am văzut, carnea nu este natural, sanatos sau alimente pentru oameni. Desigur, putem supravietui pe o dieta de carne, dar corpul uman poarta prematură, şi există multe boli kerosen. Gazelor "motorul poate rula pe mai, dar se va lua de multe ori înfundat rapid uza si descompun mai devreme decât în cazul în care a lucrat la gaze." Corpul nostru este, desigur, nu o maşină, un uimitor şi crearea de complexe, care ne serveşte pe tot parcursul vieţii noastre. Prin urmare, avem motive să-i dea potrivite şi alimentare naturale cele mai multe, care constă în fructe, cereale, nuci, piper, legume şi produse lactate.
De aceea nu este surprinzător faptul că nenumărate studii au confirmat faptul că sănătatea unui vegetarian este mult mai bună decât cei care mănâncă carne.
În timpul războiului a crizelor economice, când oamenii erau obligaţi să urmeze o dieta vegetariana, sănătatea lor dramatic îmbunătăţit. În Danemarca, în timpul primului război mondial, a existat pericolul de penurie de alimente ascuţite cauzate de blocada britanică. Guvernul danez a cerut directorului Vegetariene Societatea Nationala a compila un program de dieta. De-a lungul asediu danezii au fost forţaţi să trăiască pe cereale, legume, fructe si produse lactate. Într-un an, o astfel de dieta mortalităţii a scăzut cu 17%. Când locuitorii din Norvegia a devenit un vegetarian, din cauza lipsei de produse alimentare în timpul primului război mondial, printre care dreptul de a reduce mortalitatea de la bolile sistemului circulator. După război, locuitorii din Danemarca şi Norvegia s-au întors la o dieta bazata pe carne, mortalitatea lor şi distribuţia de boli de inima a crescut la nivel pre-război.
Tribul Hunza din nordul Indiei şi Pakistanului a câştigat celebritatea datorită internaţionale pentru o viaţă lungă şi libertatea de boală. Surprins de oamenii de ştiinţă din multe ţări a venit la aşezările lor, pentru a dezvălui secrete de oameni care sunt boli necunoscute, iar speranţa de viaţă este de multe ori ajunge la 115 ani sau mai mult. Dieta lor constă în principal din cereale integrale, fructe proaspete şi lapte de capră. După cum scria el lui Sir Rob Mack Garrison, general britanic şi medicul care au lucrat în Hunza: "nu am mai văzut cazuri de apendicita, colita sau cancer."
Recent, un grup de medici şi oameni de ştiinţă de la Universitatea Harvard a vizitat oraşul de la distanţă în munţii din Ecuador, cu o populaţie de 400 de persoane. Aceştia au fost uimiţi de faptul că mulţi oameni autohtone au atins un stadiu avansat de vârstă neobişnuit. Un om se confruntă cu până la 121 de ani, şi mai mult - peste o sută. Cercetatorii au realizat un sondaj din populaţia în vârstă de 75 de ani, dintre care doar două semne care arată bolilor de inima? Decontare a fost complet vegetariene.. Medicii au numit descoperirea lor "extraordinar", spunând că "un astfel de studiu în grupul de aceeaşi vârstă, realizat în rândul locuitorilor din Statele Unite au arătat prezenţa inima bolii în 95% din cazuri" Potrivit statisticilor, vegetarienilor, din Statele Unite este mai suplu şi mai sănătos. Peste 50% dintre americani sunt supraponderali, în timp ce o greutate vegetarian 20 de kilograme mai mică decât greutatea de carne-eaters inima. U. S. Institutele Naţionale de Sănătate, recent, a efectuat un studiu în rândul 50 000 vegetarieni, care a demonstrat ca vegetarienii traiesc mai mult, mult mai puţin şi şi cancerboli decat americanii care consuma carne.
În Anglia, vegetarienii plăti pentru asigurare de viaţă este mult mai puţin decât mancatori de carne, deoarece acestea sunt mult mai puţin suferă de boli de inima si, prin urmare, reduce riscul de compania de asigurari. restaurante vegetariene plăti, de asemenea, o poliţie de asigurare mai putini bani pentru intoxicaţie alimentară, deoarece vizitatorii lor suferă de intoxicaţii alimentare este mult mai puţin frecvente decât în restaurantele care vând carne.
Doctorii de la Universitatea Harvard au arătat că o dieta vegetariana reduce cazurile de răceli şi alergii. Astfel, există numeroase studii ştiinţifice şi dovezi împotriva consumului de carne, care are efecte negative asupra organismului uman, în timp ce un regim alimentar bine echilibrat, care să corespundă legilor naturii, ne va ajuta pentru a menţine corpul nostru sănătos şi mobil.

Vegetarienii sunt fizic puternic decât bărbaţii, de carne-

Una dintre cele mai mari concepţii greşite despre o dieta vegetariana este că vegetarienii sunt slab fizic, palid şi bolnăvicios. Nimic nu putea fi atât de departe de adevar. numeroase investigaţii şi există dovezi care arată că vegetarienii sunt mai puternice, agile şi mai rezistente decât cei care folosesc carne.
Dr. X. Shoutened belgian Universitatea a realizat un studiu pentru a determina nivelul de rezistenta, puterea si viteza de reactie, printre vegetarieni şi-mancatorii de carne. Ca urmare, a constatat că vegetarienii sunt superioare pe toate cele trei indicatori.
Dr. Irving Fisher în 1906 şi 1907. a avut loc la Universitatea din Yale, teste de anduranta. Studiile au fost efectuate în rândul sportivilor, formatori, medici şi asistente medicale Yeleyskogo Universitatea. Aceste descoperiri au fost o surpriză pentru mulţi, deoarece acestea au arătat că vegetarienii sunt de aproximativ de 2 ori mai mult decât rezistenţa de carne-eaters. Studii similare efectuate de J. X. Kellogom râului statiuni militare din Michigan, a dat aceleasi rezultate.
La Bruxelles Universitatea, dr. J. Mi şi W. Loteyka Kipani a realizat un studiu pentru a verifica rezultatele experimentelor de Dr. Fisher. Vegetarienii rezista la testul de anduranta este de 2-3 ori mai mult decât mancatori de carne, şi după încercarea au petrecut privind recuperarea de puterea 1 / 5 din timpul petrecut pentru carnivore acelaşi scop.
Aceste rezultate neaşteptate s-au dovedit ca o dieta vegetariana este excelenta pentru dezvoltarea forţa fizică, rezistenta si performanta vegetarieni. Cel mai puternic şi de lungă de viaţă animalele sunt. Cai, caprioare, bivoli şi elefant - toate aceste animale au, puternic mare a corpului, şi sunt rezistente şi neobosit, enorm puterea lor le permite să crească gravitatea uriaşe şi a efectua munci din greu pentru oameni. Nici un animal, mănâncă carne, nu le pot meci in forta si rezistenta.
Vegetarian Ciclism Club în Anglia găsit mai mult de 40% de înregistrări naţionale în ciclism, ciclişti în întreaga Europă-vegetarieni au avut un procent mai mare de victorii de sport decât bicicliştii-mancatorii.
Celebru înotător Murray Rose a fost un vegetarian cel mai tanar castigator de o medalie de aur pentru înot de la Jocurile Olimpice. El însuşi s-au dovedit mai puternice înotător din toate timpurile şi a stabilit numeroase recorduri. vegetarieni britanic înota peste Canalul Mânecii este unică în istorie - aceasta a durat 6 ore şi 20 de minute.
Mulţi sportivi de renume mondial trecute şi prezente, a adoptat o dieta vegetariana, în scopul de a îmbunătăţi rezultatele lor. De exemplu austriac Halterofilul A. Anderson, care a creat lumea numeroase înregistrări, sau Johnny Weissmuller, care a stabilit 56 recorduri mondiale la înot. Această schimbare minunat nu a diminuat puterea lor, dimpotrivă, capacitatea lor a crescut sau a rămas aceeaşi.
CentralHidratat înainte Bill Ualton, starul din baschet naţionale, este cunoscut pentru sale câştigătoare genial joc. Experienţa sa personală a condus-l pentru a experimenta o dieta vegetariana, pe care îl recomandă pentru toate alte persoane.
În întreaga lume, numeroase înregistrări vegetariene stabilit - în lupta, box, mersul pe jos, fotbal, alergatul, garduri, etc Vegetarienii sunt de fapt mai rezistente şi energic oameni, deoarece acestea nu sunt obositoare corpul tau un consum de energie foarte mare necesară pentru a elimina din carne toxine.

Tu-mi iau destul de nutrienti organism, dacă eu nu am mancat carne?

Oamenii care vor să treacă la o dieta vegetariana, cea mai mare preocupare aduce la întrebarea: Va corpul meu destul de nutrienti, dacă Eu nu mănânc carne? Voi primi suficiente proteine? În ciuda publicităţii o propagandă masivă de carne, nu trebuie să vă faceţi griji. dieta vegetariana poate satisface toate nevoile organismului în produsele alimentare. Mulţi oameni de ştiinţă au dovedit că produsele alimentare vegetariene conţin un număr mai mare de energie mult biologice decat carnea. Suntem pur şi simplu forţaţi să creadă că consumul de carne este necesar pentru sănătate. În primii 50 de ani, oamenii de stiinta au evaluat proteinelor din carne, cum proteine "de prima clasa", si proteine vegetale - ca proteinele din

Duminică, 01 noiembrie 2009
Vizualizări: 2102

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144