ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Armonie prin VegetarianismulAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Strămoşii noştri au mâncat carne întotdeauna, nu-i asa?

Nu Nu cu mult timp în urmă, ca urmare a numeroase studii ştiinţifice, oamenii de stiinta la concluzia că strămoşii noştri au fost vegetarieni, nu se abţină de la carne, cu excepţia cazului în perioade de criză extremă. Numai în timpul ultimei ere glaciare, atunci cand dieta obişnuită constă din fructe, nuci şi legume au devenit disponibile, cei vechi a trebuit să mănânce carne de animale pentru a supravieţui. Din păcate, obiceiul de consumul de carne este păstrată după sfârşitul perioadei glaciare - fie prin necesitate (ca eschimosii si triburi care trăiesc în nordul îndepărtat), sau în virtutea tradiţiei şi ignoranţei. Cu toate acestea, în istoria omenirii au fost întotdeauna indivizi şi chiar grupuri întregi de oameni, care au văzut importanţa de alimente curate pentru sănătate şi claritate a minţii, sau din motive de natură spirituală. Aceste persoane au fost vegetarieni.


Dar nu făina de carne NU naturale pentru oameni?

Nu Oamenii de ştiinţă ştiu că puterea de orice viaţă fiind în concordanţă cu structura sa fiziologice. Sistemul digestiv, funcţiile corpului şi fiziologia umană şi animalele carnivore sunt complet diferite.


Istoria Vegetarianismul

Vechi documente istorice indica faptul ca o dieta vegetariana a fost un regim natural pentru strămoşii noştri. Grecii antici, egipteni şi de evrei consideraţi partea principală de alimentare cu fructe. Preoţii Egiptului antic nu a mâncat carne. Asemenea marilor filosofi greci ca Platon, Socrate şi Pitagora a susţinut în mod activ vegetarianismul. Vegetarianismul a fost circulat în rândul marilor civilizaţii ale indienilor incaşilor. În India, Buddha a poruncit ucenicilor sa nu manance carne. Taoistii din China antică au fost vegetariana, primii creştini şi evrei au fost vegetarieni. Biblia afirmă clar: "Şi Dumnezeu a zis:" Iată, v-am dat orice iarbă cu sămînţă, care este pe tot pământul şi orice pom care are fructele unui copac sămînţă: aceasta să fie pentru carne "(Geneza 1: 29). Apostolul Pavel a scris în Romani: "Pentru carne nu distruge lucrarea lui Dumnezeu: toate lucrurile sunt pure, dar omul rău care mănâncă cu infracţiunea. Este mai bine să nu mănânci carne sau bea vin sau de a face nimic din ceea ce fratele face un pas greşit, sau este ofensat , sau se face slab. (Romani 14:20.21). Nu cu mult timp în urmă, istorici şi arheologi au descoperit o serie de texte necunoscut anterior al Noului Testament, care descrie viaţa şi învăţăturile lui Isus. "Carne de animale sacrificate în corpul uman va deveni propriul mormânt la moartea sa. Pentru adevărat vă spun, el ucide el însuşi, şi a făcut care nu mananca carne de animale ucise mănânce trupul." (Un fragment din Evanghelia de Pace).

Ancient indienii au fost întotdeauna interzisă să mănânce carne, cartea sacră a Islamului, Coranul, este interzisă, animale moarte, sânge şi carne. " Unul dintre califilor de după Muhammad, nepotul său, a informat avansat mai mare de studenţi: "Nu face stomacul lor grave pentru animale."

Astfel, vom vedea că, pe parcursul istoriei omenirii, înţelept şi rezonabil multe persoane să adere strict la o dieta vegetariana si altele poruncit să facă acest lucru.

"Apoi, a declarat Daniel Melzar, care Rabsaris a stabilit peste Daniel, Hanania, Miailu şi teoria lui Aza:" Ia experienta de robii Tăi: timp de zece zile şi să ni se dea impuls să mănânce şi să bea apă. Atunci sa va forma înainte de a se confruntă cu copiii care mănâncă regelui carne, şi apoi face cu robii tăi, după cum veţi vedea de zile. "El a ascultat la ele în acest şi s-au dovedit zece ele. Până la sfârşitul anului zece zile feţele lor a apărut mai echitabilă şi corpului sunt au fost mai bune tuturor copiilor care au mâncat bunatatilor regale şi. ... Dumnezeu a dat acestor patru tineri bărbaţi cunoaştere şi înţelegere a tuturor de învăţare şi de înţelepciune: Daniel a avut şi înţelegere în toate viziunile şi visele. " (Cartea lui Daniel 1:11-17).DESPRE CUMRitatea cu experienţă de persoane consumul de carne?

Eschimosii, a căror dietă constă în principal din carne şi grăsime, trăiesc o medie de 27,5 ani. Speranţa de viaţă Kirghiză consuma carne, în principal, este de aproximativ 40 de ani. În schimb, după cum arată studiile de astfel de triburi vegetariana, ca Hunza din Pakistan, trib Otomi în Mexic şi în rândul populaţiei indigene de sud-vest a Americii, vegetarienii diferă în materie de sănătate perfectă, rezistenta si longevitate. Printre ei nu a fost un caz izolat este astfel încât atunci când oamenii stau sănătos, activitate fizică şi mentală la vârsta de 110 ani sau mai mult. Mondială a Sănătăţii Statisticile arată că în ţările în care cea mai mare consum de carne, are rata cea mai mare incidenţă a cancerului şi a bolilor de inima. În schimb, ţările vegetariene nivelul celor mai multe dintre aceste boli este redus.De ce majoritatea Miasoyedov suferă şi mor mai devreme? OTRĂVIREA

Imediat înainte de crimă, şi în timpul agonie, biochimie îngrozit animală este obiectul unor modificări semnificative. produse organice toxice sunt distribuite pe tot corpul. Astfel, nu există un cadavru otrăvire dureros. Corpul nostru devine bolnav în timpul furie, sau de frica de animale la fel de mult ca oamenii pot fi sensibile la aceste emoţii, şi compoziţia biochimică a corpului lor variază considerabil în situatii extreme. Creşteri semnificative a conţinutului de adrenalină, precum şi conţinutul de hormoni în sânge deja la acel moment, ca animalul vede moartea rudelor lor şi de a face incercari nereusite de a scăpa şi de a salva vieţile lor. Acest conţinut sporit de hormoni stocate în carne şi mai târziu devine o cauza de otrăvire în ţesut de corp. Potrivit Institutului American de Nutritie ", brusc carne de animale moarte este plin de sânge şi alte otrăvitoare" nociv organice. În timp ce, în conformitate cu Enciclopedia Britannica, conţinutul de proteine din nuci, legume cu păstăi (fasole, mazare, etc), cereale şi produse lactate este mai mare decât în carne şi ajunge la 56%.


CANCER

Studii recente efectuate în rândul 50000 vegetarieni (Ziua a şaptea adventişti), a dat rezultate surprinzatoare. Anchetele în mod clar a arătat că incidenţa cancerului în rândul acestui grup de oameni de mai multe ori mai mică decât media naţională. Mormonii mănânc carne foarte putin.

De ce se mănâncă carne creşte riscul de cancer? Unul dintre motive ar putea fi că carnea de animal mort, după câteva zile după moartea sa, devenind nuanta gri-verde bolnăvicios. industria cărnii încearcă să ascundă cu grijă schimba culoarea, adăugând la carne nitraţi, nitriţi şi alţi conservanţi. Aceste substanţe păstreze o luminoase de culoare roşie din carne, dar în ultimii ani cele mai multe dintre aceste substanţe cunoscute ca fiind cancerigene (provoacă sau care contribuie la dezvoltarea de cancer).

Dr. William Lidzhinsky, un specialist in domeniul cancerului de la Laboratorul Naţional din Tennessee, a spus odată: "N-am hranei pentru animale hrană pisici conţine azotaţi.

oamenii de ştiinţă britanici şi americani dedicate studiului de bacterii intestinale, a descoperit că există o mare diferenţă în flora bacteriană a intestinelor în vegetarieni şi-mancatorii de carne. Bacteriile din intestine de carne-eaters în prezenţa sucurilor digestive, produce substanţe chimice care contribuie la apariţia cancerului. Se poate observa ca motivul pentru care cancerul de colon este mult mai comun în America de Nord şi Europa de Vest, în comparaţie cu ţările vegetariana, cum ar fi India. În SUA, cum ar fi cancerul de intestin cu privire la prevalenţa ocupă 2Locul (după cancerul pulmonar), şi în Scoţia, unde mâncarea consumată de aproximativ 20% mai multă carne decât în Anglia, prevalenţa cancerului de colon este unul dintre cele mai mari din lume.


CHIMICE DIETA

consumul de carne este adesea numit "veriga finală din lanţul alimentar. În natură, există un lung lanţ de aprovizionare: Copaci "mananca" soare, aer şi apă; ierbivore mananca iarba si pomi, animale carnivore mananca ierbivore. Acum, cu toate acestea, în acest lanţ alimentar, în toate legăturile, a adăugat substanţe chimice toxice (îngrăşăminte şi pesticide). Aceste substanţe chimice toxice ajunge în corpul de hrana animalelor asupra plantelor. De exemplu, domeniul este pulverizat insecticid cu DDT (o otravă foarte puternică), care este categoric spun oamenii de ştiinţă, cauza cancer, infertilitate şi boală hepatică gravă. DDT şi pesticide place, du-te în corpul de animale (şi peşti) şi se acumulează acolo, deoarece aproape toate produsele chimice, mâncată de animale rămân în organismele lor pentru totdeauna. Astfel, vacile mananca iarba, fân, şi cu ei, acestea le conţin pesticide. Iar atunci când mănânci carne, sunteţi debordant corpul concentrat DDT şi alte substanţe chimice care se acumulează în carne toată durata de viaţă a animalului. Ocupând veriga finală din lanţul alimentar, oamenii devin transmisii finale şi a consumatorilor cea mai mare concentraţie de pesticide otrăvitoare. Este cert faptul că DDT-ului este de carne conţine de 13 ori mai mult decât legume. Universitatea de Stat din Iowa a realizat un studiu care a arătat că majoritatea DDT intră corpul uman cu carne.

Cu toate acestea, această listă de produse chimice toxice din carne, nu este limitat. Carne de animale conţin multe alte substanţe chimice, care sunt adăugate în special animalele alimentare în scopul de a accelera creşterea acestora, acumularea de grăsime, pentru a îmbunătăţi culoarea cărnii lor, etc Pentru a produce mai multă carne, animale supraalimenta, le introduc în sânge hormoni pentru a accelera creşterea economică, da-le apetitul stimulatoare, antibiotice, sedative şi medicamente nutriţionale. (În ţara noastră pe această listă pot fi adăugate şi BCI infam, de producţie şi utilizare este interzisă în Statele Unite. (Nota traducătorului))

New York Times, rapoarte: "Dar un pericol şi mai mare potenţial pentru sănătatea consumatorilor este o infecţie ascunsă de bacterii, cum ar fi salmonella, reziduuri de pesticide, nitraţi, nitriţi, hormoni, antibiotice şi alte substanţe chimice" (18.07.1971). Multe dintre ele (aceste substanţe chimice) sunt cancerigeni. Este o realitate faptul că multe animale mor din toate aceste substanţe chimice şi medicamente nu sunt de a atinge vârsta postulat.

De atunci, deoarece fermierii au început să creeze skotofabriki, multe animale vii viaţa lor încă în staluri întuneric, nu văd lumina zilei. Punctul culminant al acestui ciclu de a suferi de o crimă brutală şi atroce. În mod similar, găinilor ţinute în fermele de păsări mari.

În conformitate cu articolul în Chicago Tribune, păsări şi depună ouăle direct pe podea, ele stimulează medicamente, ca urmare a ceea ce mănâncă totul în cooperarea lor de pui, în cazul în care nu există aproape nici o mişcare în atmosferă înfundat. Pe masura ce cresc şi în greutate, acestea sunt transferate la etajul de mai jos, şi când ajunge la ultimul etaj, ei ucid. Aceasta practica nenaturala, nu doar duce la un dezechilibru chimic din organism de păsări şi distrugând instinctele lor naturale, dar, mai rău, cauze de creştere a tumorilor maligne şi multe alte boli îngrozitoare, printre oameni care mananca carne.


Bolile animalelor

Alte pericole mancatori de carne, este faptul că animalele de multe ori suferă de boli infecţioase, şi nu este monitorizată sau pur si simplu ignorate de către producătorii de carne sau de inspectori de sănătate. Cazurile în care animaleletion, suferă de cancer de-o parte a corpului, încă mai merge la abator, în cazul în care o parte infectate se taie, iar restul se duce la carne. Sau, mai rău încă, carnea provenind de la un animal infectat cu cancer sunt fărâmiţate în tocătură de carne, care este apoi vândut sub numele de "hot dog" sau sub alte etichete. Numai în America, cu armata sa vastă de inspectori de sănătate, au fost vândute pentru carnea de 25000 vaci cu semne evidente de cancer! Şi ea vine într-un moment cand oamenii de stiinta a descoperit că dacă un peşte înghiţit o bucată de ficat de un animal bolnav, ea va dezvolta un cancer. Famous dietetician, dr. J. X. Kellogg, un vegetarian, a spus odată, înainte de cina: "Cât de minunat este hrana, care nu putem spune că ea a murit din cauza noi."


Boală de inimă

Poate Argumentul cel mai concludent în favoarea o dieta vegetariana nu este pusă la îndoială, confirmat de numeroase studii, legătura dintre consumul de carne si bolile de inima. În America (locul întâi în nivelul consumului de carne), unul din doi oameni mor de boli de inima sau tulburări ale tensiunii arteriale, în timp ce în ţări cu un consum redus de carne, aceste boli nu sunt cunoscute. Jurnalul Asociatiei Medicale Americane în 1961 a emis un mesaj care să ateste că "cu o dieta vegetariana poate preveni 90-97% din bolile de inima (tromboflebita, şi ocluzia vaselor coronariene).

Ceea ce face din carne atât de periculoasă pentru sistemul circulator uman? grăsimi animale, cum ar fi colesterolul, foarte proastă derivate din corpul uman. Aceste grasimi sunt depozitate pe peretii vaselor de sange. De-a lungul anilor, vasele de sânge de deschidere a deveni mai îngustă şi mai înguste, mai puţin sânge şi să poată trece printr-o chiar eu. Acest lucru se numeste ateroscleroza. Inima acest caz teribil de supraîncărcate, astfel încât să pompa aceeaşi cantitate de sânge necesar un efort mult mai mult. Rezultatul - hipertensiune arterială, infarct miocardic şi atacurile de cord. Nu demult, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit ca încălcări ale tensiunii arteriale în rândul grupurilor chestionate vegetarieni sunt mult mai rare decât în rândul unor grupuri similare de non-vegetarieni. În timpul războiului coreean a fost efectuat autopsii au fost 200 200 de soldaţi americani şi coreeni, la vârsta de 20 de ani. Aproape 80% din soldatii americani aveau depozite pe peretii arterelor, care rezultă din utilizarea de carne. soldaţi coreeni au fost curate absolut artere. Practic au fost vegetarieni.

În America, boli de inima au ajuns la proportii epidemice. Ele sunt "numărul de un criminal." de mai mulţi medici şi mai mult (inclusiv Asociaţiei Americane pentru Explorarea inimii) prescrie pentru pacienţii lor refuz de carne sau de o reducere bruscă a consumului de carne. Acum, oamenii de stiinta au recunoscut faptul că o dieta vegetariana poate reduce semnificativ colesterolului din sânge. Dr. William D. registru, şeful departamentului de nutriţie, Universitatea din California, descrie experimente în care o dietă bogată în fasole şi mazăre dus la o scădere a colesterolului, în ciuda faptului că indivizii expuşi la experiment, a continuat să consume o cantitate semnificativă de unt.


Descompunere

Imediat după moartea a proteinelor de origine animală în organism, începe să coagula, începe procesul de auto-distrugere de enzime. Acest proces este o încălcare de proteine este foarte diferit de un proces similar, de exemplu, din dezintegrarea lentă a lemnului. Imediat după moartea animalelor incepe sa se formeze descompunere substanţă, care conţine carne de vită şi peşte, şi ouă. Aceste produse au o proprietate comună - descompunerea cea mai rapidă şi putrefacţie. La scurt timp după sacrificarea animalelor plasate într-un frigider în depozitare ", apoi transportate în carnemagazine e vinde, apoi carnea se duce înapoi la cumpărător, este păstrat la frigider până când acesta nu este încă în afara produselor alimentare este pregătit, ci dacă cumpărătorul poate imagina, de la care provine carnea (în ce stadiu de degradare), este cina?

Carnea este lent trece printr-un sistem digestiv uman, care, după cum am văzut, nu sunt destinate pentru digestie sale. În scopul de a digera complet carne, şi resturi nedigerate din corp, este nevoie de aproximativ 5 zile. (Acelaşi proces pentru industria alimentară vegetarian este doar pe jumătate sau două zile.) In tot acest timp, putrezire carne, cauzând diferite boli, este constant în contact cu organele de digestie. Adaptarea la o dieta bazata pe carne, şi chiar într-o stare caracterizata prin descompunerea cu eliberarea de substanţe otrăvitoare în intestine, ducând la intoxicaţii şi uzura prematură a întregului corp şi tractul gastro-intestinal, în special.

carne cruda, care este într-o stare de degradare, poate pata mâinile de bucătari şi de toate lucrurile cu care acesta contacte. British inspectorii de sănătate publică, după izbucnirea celui de intoxicaţii alimentare care sunt legate la abator, a avertizat că gospodinele "manipularea cărnii crude, din punctul de vedere al igienei, ar însemna să se ocupe de o balega de vaca." Cele mai multe bacterii otravitoare putregai nu sunt distruse chiar şi în timpul pregătirii de carne, mai ales daca nedovarivayut sau ceva doar pe jumătate. Toate acestea constituie o ameninţare gravă de boli infecţioase.Boli de rinichi, gută, artrită

Printre cele mai nocive toxine şi a impurităţilor, care sunt carnivore polua corpul ei întreg este acidul uric şi alţi compuşi cu azot. De exemplu, o friptură de lire contine 14 grame de acid uric. medici americani care a investigat activitatea rinichilor mancatori de carne şi vegetarieni, a constatat că, în scopul de a curata organismul de mancatori de carne de compuşi cu azot din carne, rinichi lor au de a lucra de 3 ori mai mare decât vegetarieni rinichi. În timp ce oamenii sunt tineri, de obicei nu reuşesc să observaţi o sarcină excesivă, dar peste ani, cand organismul se manifestă în sine este învechit în diferite boli de rinichi.

Cand rinichii nu mai pot face faţă cu curăţarea organismului de mancatori de carne, acidul uric unremoved este distribuită în întreg organismul. Cel mai adesea este absorbită de muşchi şi în cele din urmă cristalizeaza acolo. Atunci când astfel de depunere de acid uric are loc în articulaţii provoca durere de gută, artrită şi reumatism. Atunci când acid uric se acumulează în plexul nervos, sunt rezultatul nevrită şi sciatică. Acum, multi medici prescrie pentru pacienţii lor care suferă de aceste boli, renunţă complet de carne, sau cel puţin limitează strict utilizarea acestuia.Clearance-ul complet

Deoarece sistemul nostru digestiv nu este conceput pentru consumul de carne, dificultăţile asociate cu descuamarea întregul său, sunt o consecinţă naturală a mânca carne trist. Practic, de carne este cauza fel de multe pagube, deoarece trece prea încet prin tractul digestiv (de 4 ori mai lent decât pentru produsele lactate şi vegetariene), care cauzează o constipatie cronica - o boala universală a societăţii noastre.

Multe studii recente au demonstrat în mod concludent că o purgaţie sănătos este posibila doar cu dieta vegetariana buna.

Legume, cereale si fructe, spre deosebire de carne, nu numai că nu se împiedică de purificare a corpului), ci dimpotrivă - au contribuit la acest lucru. contine hrana vegetariana cantităţi mari de fibre, care contribuie la funcţionarea normală a intestinelor. Conform unor studii recente, fibre vegetale naturale sunt singura modalitate de a preveni apendicita, diverticulita, cancerul de colon janta, bolezfără inimă şi greutatea corporală.SĂNĂTATE Vegetarienii mult mai bine decât oamenii, carne-

Aşa cum am văzut, carnea nu este natural sau mai multe alimente sănătoase pentru oameni. Desigur, putem supravieţui pe o dieta de carne, dar corpul uman poarta prematură, şi având multe boli. "Motor cu gaz poate rula pe kerosen, dar se va lua de multe ori înfundat rapid poartă afară şi se strică mai repede decât în cazul în care a lucrat în gaz". Corpul nostru este, desigur, nu o maşină, şi o creaţie de complex şi minunat, care ne serveşte pe tot parcursul vieţii noastre. Avem, prin urmare, un motiv să-i dea alimente cele mai potrivite şi naturale, care constă din fructe, cereale, nuci, piper, legume şi produse lactate.

Aceasta nu este surprinzător faptul că studiile de nenumărate au confirmat faptul că sănătatea unui vegetarian este mult mai bună decât cei care mănâncă carne.

În timpul războiului a crizelor economice, când oamenii erau obligaţi să adere la o dieta vegetariana, sănătatea lor dramatic îmbunătăţit. În Danemarca, în timpul primului război mondial, a existat pericolul de penurie alimentară drastice cauzate de blocada britanică. Guvernul danez a cerut directorului Vegetariene Societatea Nationala a compila un program de dieta. De-a lungul asediu Danezii au fost forţaţi să trăiască de pe cereale, legume, fructe si produse lactate. Într-un an, o astfel de dieta mortalităţii a scăzut cu 17%. Când oamenii din Norvegia au devenit vegetarieni din cauza lipsei de produse alimentare în timpul primului război mondial, printre care dreptul de a reduce mortalitatea de la bolile sistemului circulator. După război, locuitorii din Danemarca şi Norvegia s-au întors la o dieta bazata pe carne, mortalitatea lor şi răspândirea bolilor de inima a crescut la nivelul de dinainte de război.

Tribul Hunza din nordul Indiei şi Pakistanului câştigat faima datorită internaţionale la o viaţă lungă şi libertatea de boală. Surprins de oamenii de ştiinţă din multe ţări a venit la aşezările lor, pentru a dezvălui secrete de oameni care sunt boli necunoscute, iar speranţa de viaţă este de multe ori ajunge la 115 ani sau mai mult. Dieta lor constă în principal din cereale integrale, fructe proaspete şi de capră. După cum scria el lui Sir Rob Mack Harrison, un general britanic şi un medic care a lucrat mult timp cu Hunza: "Nu am vazut niciodata cazuri de apendicita, colita sau cancer."

Recent, un grup de medici şi oameni de ştiinţă de la Universitatea Harvard a vizitat un sat de la distanţă în munţii din Ecuador, cu o populaţie de 400 de persoane. Aceştia au fost uimiţi de faptul că mulţi oameni indigene au atins o vârstă neobişnuit de avansate. Un om transformat 121 ani şi mai mult - peste o sută. Cercetatorii au realizat un sondaj din populaţia în vârstă de 75 de ani, din care doar două semne care arată de boli cardiace! Decontare a fost complet vegetariene. Medicii au numit descoperirea lor "extraordinar" şi a spus că "un astfel de sondaj în aceeasi grupa de varsta, realizat în rândul locuitorilor din Statele Unite au arătat prezenţa bolilor de inima în 95% din cazuri." Potrivit statisticilor, vegetarienilor, din Statele Unite este mai suplu şi mai sănătos. Peste 50% dintre americani sunt supraponderali, în timp ce o greutate de 20 de lire sterline vegetariana mai mică decât greutatea de carne eaters. U. S. Institutele Naţionale de Sănătate, a efectuat recent un studiu în rândul 50000 vegetarieni, care a demonstrat ca vegetarienii trăiesc mai mult şi sunt mult mai puţin predispuse la cardiace şi cancer, comparativ cu americanii care consuma carne.

În Anglia, vegetarienii plăti pentru asigurare de viaţă este mult mai puţin decât mancatori de carne, deoarece acestea sunt mult mai puţin suferi boli de inimă şi, în consecinţă, reducerea riscului de compania de asigurari. restaurante vegetariene plăti, de asemenea, o poliţie de asigurare mai putini bani pentru intoxicaţie alimentară, deoarece vizitatorii lor sunt suferă de intoxicaţii alimentareE mult mai puţin decât în restaurantele care vând carne.

Doctorii de la Universitatea Harvard au arătat că o dieta vegetariana reduce cazurile de răceli şi alergii. Astfel, există mai multe cercetări şi dovezi împotriva consumului de carne, care are efecte negative asupra organismului uman, în timp ce un regim alimentar bine echilibrat, care să corespundă legilor naturii, ne va ajuta pentru a menţine corpul nostru sănătos şi mobil.Vegetarienii sunt fizic puternic decât bărbaţii, de carne-

Una dintre cele mai mari concepţii greşite despre o dieta vegetariana este vegetarian, care este fizic slab, palid şi bolnăvicios. Nimic nu putea fi atât de departe de adevar. Numeroase studii şi dovezi care sugerează că vegetarienii sunt mai puternice, agile şi mai rezistente decât cei care folosesc carne.

Dr. X. Shoutened în universitate belgian a realizat un studiu pentru a stabili nivelul de rezistenta, puterea si viteza de reactie, printre vegetarieni şi-mancatorii de carne. Rezultatul a arătat că vegetarienii sunt superioare la toate trei indicatori.

Dr. Irving Fisher în 1906 şi 1907. a avut loc la Universitatea din Yale, teste de anduranta. Studiile au fost efectuate în rândul sportivilor, formatori, medici şi asistente medicale Yeleyskogo Universitatea. Aceste descoperiri au fost o surpriză pentru mulţi, deoarece acestea au arătat că vegetarienii sunt de aproximativ 2 ori mai mult decât rezistenţa de carne-eaters. Studii similare efectuate de J. X. Kellogom statiuni militare râu din Michigan, a dat aceleasi rezultate.

La Bruxelles Universitatea, dr. J. Mi şi W. Loteyka Kipani a realizat un studiu pentru a verifica rezultatele experimentelor de Dr. Fisher. Vegetarienii rezista la testul de anduranta de 2-3 ori mai mult decât mancatori de carne, şi după încercare, aceştia îşi petrec privind recuperarea de puterea 1 / 5 parte din timpul petrecut pentru carnivore acelaşi scop.

Aceste rezultate neaşteptate s-au dovedit ca o dieta vegetariana este excelenta pentru dezvoltarea de forţa fizică, rezistenta si performanta. Animalele cele mai puternice şi de lungă de viaţă sunt vegetarieni. Cai, caprioare, bivoli şi elefant - toate aceste animale au corp mare, puternic, şi sunt rezistente şi neobosit, puterea lor enorma le permite să crească gravitatea uriaşe şi a efectua munci din greu pentru oameni. Nici un animal, mănâncă carne, nu pot concura cu ele in forta si rezistenta.

Vegetarian biciclete Club în Anglia găsit mai mult de 40% de înregistrări naţionale în ciclism, ciclişti în întreaga Europă-vegetarieni au avut un procent mai mare de victorii de sport decât bicicliştii de carne-eaters.

Celebru înotător Murray vegetariene Rose a fost cel mai tanar medaliat cu aur la înot la Jocurile Olimpice. El însuşi s-au dovedit mai puternice înotător din toate timpurile şi a stabilit numeroase recorduri. vegetarieni britanic înota prin Canalul Mânecii este unică în istorie - aceasta a durat 6 ore şi 20 de minute.

Mulţi sportivi de renume mondial trecute şi prezente, a adoptat o dieta vegetariana, în scopul de a îmbunătăţi rezultatele lor. De exemplu austriac Halterofilul A. Anderson, care a stabilit numeroase înregistrări lume, sau Johnny Weissmuller, care a stabilit 56 recorduri mondiale la înot. Această schimbare minunat nu a diminuat puterea lor, dimpotrivă, capacitatea lor a crescut sau a rămas aceeaşi.

Atacantul central Bill Ualton, starul din baschet naţionale, cunoscut pentru sale câştigătoare genial joc. Experienţa sa personală l-au condus la o experienţă o dieta vegetariana, pe care îl recomandă cu fermitate pentru toate alte persoane.

În întreaga lume, numeroase înregistrări vegetariene stabilit - în lupta, box, mersul pe jos, fotbal, alergatul, garduri, etc Vegetarienii sunt de fapt mai rezistente şi energic oameni, deoarece nuobositoare corpul tau un consum de energie foarte mare necesară pentru a elimina toxinele din carne.Vor suficient de nutrienti organismului meu, dacă Eu nu mănânc carne?

Oamenii care sunt de gând să merg pe o dieta vegetariana, cea mai mare preocupare aduce întrebarea: Ai corpul meu de nutriţie suficientă dacă Eu nu mănânc carne? Voi primi suficiente proteine? În ciuda publicităţii o propagandă masivă de carne, nu trebuie să vă faceţi griji. diete vegetariene poate satisface toate nevoile organismului în produsele alimentare. Mulţi oameni de ştiinţă au dovedit că produsele alimentare vegetariene conţin un număr mult mai mare de energie decât carnea biologice. Suntem pur şi simplu forţaţi să creadă că a consuma carne este necesar pentru sănătate. În primii 50 de ani, oamenii de stiinta au evaluat proteinelor din carne, cum proteine "de prima clasa", si proteine vegetale - veveritele de genul "clasa a doua". Cu toate acestea, acest aviz a fost respins în totalitate, deoarece studiile au arătat că proteinele vegetale sunt la fel de eficace ca şi nutritive, proteine din carne.

Sursa: sss.vn.ua

Sâmbătă, 21 noiembrie 2009
Vizualizări: 2817

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
229
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
205
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
224
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
576