ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aromaterapie: spirit de paceAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

calmul şi echilibrul emoţional - două lucruri inaccesibile cetăţean moderne. Megapolis oferă rezidenţilor săi o mulţime de instigatori mici de stres: zgomotul constant în afara ferestrei, îndrăgostit în metrou, ambuteiaje, mulţimile şi, cel mai important, un ritm furios. Aceasta nu este surprinzător faptul că tema luptei cu consecinţele care locuiesc în marile oraşe sunt deosebit de preocupaţi de japonezi. Cercetatorii japonezi a demonstrat recent că de reducere a stresului în organism, puteţi folosi aromaterapia: anumite mirosuri pot elibera de stres, ca impactul asupra activităţii de gene şi modificarea compoziţiei chimice a sângelui. "Chaskor" continuă o serie de publicaţii despre proprietăţile diverse de arome.

În cazul în care stresul continuă pentru o lungă perioadă de timp, poate duce la dureri de cap, tensiune arterială ridicată, dureri de spate, diabet zaharat şi disfuncţii sexuale. Prin urmare, dacă sănătatea scumpe trebuie să înveţe cum să se relaxeze. Cineva caută refugiu în meditaţie, alţii preferă plimbări lungi în aer curat, şi cineva - da mirosuri liniştitor aerul din casa ta. Experţii japonezi au examinat efectele asupra condiţiilor de trai substanţe linalool organismului. Acesta este responsabil pentru parfumurile notă de faptul că mirosul cum ar fi flori de portocale, struguri, mango, lamaie si levantica. Oamenii de stiinta au creat condiţii de stres pentru şobolani, şi apoi le-a dat o mirosi linalool. Sub influenţa unor niveluri parfum de celulele sistemului imun cheie a revenit la normal, şi a scăzut activitatea a sute de gene responsabile de stres în organism. Cercetatorii cred ca aceasta deschide o nouă pagină în baza ştiinţifică a aromoterapie, care în acest moment, în ciuda unei lungi istorii, este starea de non-tradiţionale practici. De altfel, nu este surprinzător că japonezii sunt atat de pasionat de acest aspect - este faptul că în Japonia există chiar şi o ceremonie veche de arome admiraţie - Kodo. Membrii acesteia a avut transformă arome de degustare, încălzit pe cărbuni într-o ceaşcă de porţelan, iar această acţiune este însoţită de o recitarea de versete. Ritualul serveşte ca un Kodo inclusiv faptul că, prezent la ceremonia de scăpat de oboseală, calmat şi echilibrul.

Totuşi, pentru a te aranja la un aromoterapie relaxare, nu locuiesc în mod necesar în Japonia şi să urmeze tradiţiile locale. Aromaterapia este acum foarte popular şi practic orice farmacie poate oferi o gama interesanta de uleiuri esenţiale şi arzător aromamedalonov ulei.

De către şofer categoria oboseala si eliberare de tensiune include uleiuri de grapefruit, lamaie, rozmarin, ylang-ylang, geranium, cedru, menta, arbore de ceai, bergamota, lemn de santal, eucalipt si levantica. Dar aici, unele prudenţă ar trebui să fie respectate: forţa de impact a tuturor uleiurilor esenţiale sunt diferite, în plus, aceasta depinde de doza şi individual reacţie. Lavanda este titlul moale de esteri, elimină overexcitation şi de a dezvolta o atitudine contemplativă la viaţă. Seara baie cu câteva picături de ulei de lavanda, anterior dizolvat în lapte şi miere, daca nu spala problemele acumulate de zi, apoi cel puţin să departe de stres şi se va uita la lucrurile mai detaşat. Pentru seara, de asemenea, potrivit ylang-ylang sau menta: ele sunt perfect scuti de tensiune, anxietate eliminarea, şi cu ea, şi insomnie.

Dar, Rosemary, dimpotrivă, este considerat un mijloc pentru a ridica rezistenta la impact, de stimulare a abilităţilor mentale şi inspiră acţiunile active. Acesta este un parfum minunat pentru dimineata sau zi, dar dupa-amiaza tarziu cu el trebuie sa fii atent (exceptând, desigur, nu este chiar înainte de predarea raportului financiar anual). mirosul de lamaie ajuta la reducerea erorilor în muncă. El nu a fost adormit, dar doar calmeaza, permiţând tuturor să se debaraseze de prisos. Acelaşi lucru poate fi spus de bergamota, care nu areefect sedativ, dar foarte racoritoare, poate face cu stare de depresie de spirit şi de a îmbunătăţi memoria.

Puteţi alege orice miros o pentru a combate epuizarea nervos, şi puteţi face un amestec de arome de mai multe. Pentru a face aceasta analiza în detaliu structura de mirosuri care vor fi amestecate. Uleiurile esentiale ca parfumuri, au muzica diferite: primul, care apare de îndată ce au deschis un flacon poate fi foarte diferit de al doilea şi al treilea, care infloresc mai tarziu. Pentru a examina punctul de a aroma, puteţi lua o bucata de hartie gol şi dă-l cu un interval de timp, să zicem, o jumătate de oră să renunţe la unul şi acelaşi ulei. Odată aflată în scădere al treilea rând, trebuie să aşteptaţi câteva minute, şi obişnuit cu mirosul de paşi: la ultima picătură va marca primul pas, media - al doilea, şi foarte prima-treilea, care este un tren.

Dacă nu există nici o dorinta de a experimenta, puteţi utiliza combinaţii care sunt considerate clasice in aromaterapie: de exemplu, lavanda, combinate cu cedru. Şi ambele nevoie de trei picături, care, întâmplător, este adevărat nu numai pentru această pereche. Orice amestec de formare pentru prima dată, este mai bine să nu ia doze mari, dar pentru a limita mici. amestecuri de ylang-ylang bine cu bergamot, bergamot şi, în plus, poate fi un acompaniament vrednic să mentă. Dar ceea ce ar fi mirosul (sau un buchet de arome), este posibil să fi ales să facă faţă stresului, tineti minte: aromoterapie fructe poartă numai în cazul în sesiunile de conduită în mod regulat.

chaskor.ru

Duminică, 06 septembrie 2009
Vizualizări: 2710

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
63
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
325
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376