«Arzătoare de grăsimi» naturale și sănătoase — fructe si legume
Fructele si legumele sunt arzătoare naturale și sănătoase de grăsimi. Cu ajutorul lor, puteți slăbi fără diete și epuizare severă a sistemului nervos, regla metabolismul și îmbunătăți sănătatea dumneavoastră.
Prelucrarea termică a fructelor și legumelor reduce proprietățile lor utile, deci folosiți aceste produse la maxim în forma sa naturală, crudă.
Cele mai eficiente arzătoare de grăsimi se consideră:
Țelina
Țelina este bogată în magneziu și fier, care ajută la curațarea corpului, ea nu conține calorii, fiind o sursă indispensabilă de enzime, arderea grăsimilor, și nu produce alergii. Din țelină puteți face o mulțime de bucate sănătoase și gustoase.
Dovleac
Se asimilează ușor de organism, are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv, precum și accelerează procesul natural de eliminare a excesului de lichide din organism. Acesta pot fi preparat la grătar, călit cu legume sau copt în cuptor. În orice formă, dovleceii sunt foarte apetisante și folositoare.
Varza
Soiuri de varză sunt foarte multe, fiecare dintre ele are o multitudine de proprietăți benefice și vitamine. Dar un arzător excelent de grăsimi este varza albă, cunoscută tuturor. Este bogată în fibre, curăță organismul de colesterol și elimină excesul de lichid.
Ghimbir
Rădăcina de ghimbir este destul de specifică în ceea ce privește gustul său. De mult timp acesta se folosește ca un condiment indispensabil pentru multe feluri de mâncare. Datorită gustului său specific, nu toți oamenii îl utilizează în alimentarea sa, deși deține multe proprietăți benefice și utile.
Ceapa și usturoi.
Aceste două legume pot fi numite drept arzătoare de grăsimi cu efect rapid. În plus, sunt cunoscute datorită proprietăților sale excelente antivirale.
Arzătoare de grăsimi în cele mai dese cazuri sunt numite fructele citrice, anume:
Grapefruit
Fructele citrice amare conțin flavonoide. Din cauza acrimii grapefruitului, are capacitatea de a sprijini metabolismul și digestia, ceea ce este esențial pentru arderea depozitelor de grasime din organism.
Kiwi, portocale, lămâi.
Unele dintre cele mai bune arzătoare de grăsimi. Aceste fructe sunt bogate cu vitamina C, care dă unghiilor, părului și pielii un aspect sănătos. Foarte utilă este coaja acestor fructe, care conține cel mai mare număr de elemente arzătoare de grăsimi. Kiwi conțin flavonide, ce descompun depozitele de grasimi din organism.
Ananas
Ananasul este un fruct exotic care este bogat în vitamine și minerale, printre care: fier, iod, betacaroten, potași, vitamina C și calciu. De asemenea ajută la digestie, prevenind balonarea și indigestia. Acesta este adesea folosit în dietele de slăbit, ajutând la detoxifierea organismului, prevenind și combatând celulita.
În ceea ce privește bananele și poama – e mai bine să ne abținem de ele, deoarece sunt o sursă de calorii excesive și conțin multă glucoză.
Fructele și legumele ar trebui să fie prezente în dieta de zi cu zi a fiecărui om. Ele potolesc foamea și aduc mult mai multe beneficii decât un batonaș sau o ciocolată. Fructele pot fi o gustare excelentă și ușoară între mese, legumele – un supliment de neînlocuit și hrănitor pentru terci și bucate din fasole.