ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Asociaţia Medicilor din America, a solicitat un moratoriu privind OMG-urileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Academia Americana de Medicina Mediului (AAEM) a publicat recent un apel pentru un moratoriu imediat asupra manipulate genetic (MG) produse. În a lansat recent versiuni de poziţia pe alimente OMG, AAEM afirmă că "produsele alimentare modificate genetic reprezintă o ameninţare gravă pentru sănătate" şi solicită un moratoriu privind produsele OMG.

Citând o serie de rapoarte privind studiile pe animale, AAEM concluzionează că "nu este o organizaţie non-aleatoare legătură foarte între produsele OMG şi sănătate efecte adverse" şi că "produsele alimentare modificate genetic reprezintă o ameninţare serioasă pentru sănătate în domeniul toxicologiei, alergie şi sistemul imunitar, sănătatea reproducerii şi încălcarea , fiziologice şi genetice de sănătate metabolice. " Prezentul raport se referă lovitură serioasă pentru multi-miliarde de complex agroindustrial internaţionale, în special cu privire la Monsanto Corporation, un furnizor de top la nivel mondial de seminţe OMG şi erbicide conexe.

Într-un comunicat de presă din 19 mai, al Academiei Americane de mediu Medicina, care se identifică ca fiind "o asociaţie internaţională a medicilor şi a altor profesionişti implicaţi în studierea aspectelor clinice ale sănătăţii mediului, a solicitat măsuri de urgenţă în urma să fie luate cu privire la consumul de OMG-uri Produs:

* Un moratoriu privind alimentele OMG, punerea în aplicare pe termen lung de siguranţă directă de testare şi de etichetare a alimentelor OMG.
* Medicii trebuie să educe pacienţilor lor, comunitatea medicală şi publicul cum sa evite produsele OMG.
* Medicii ar trebui să acorde atenţia asupra rolului OMG-urilor în produse alimentare în timpul bolii al pacienţilor lor.
* Aveţi nevoie de independenta cercetare pe termen lung mai mult pentru a colecta date şi de a studia influenţa produselor alimentare modificate genetic asupra sănătăţii umane.


AAEM Preşedintele Dr. Amy Dean observă că "numeroase studii pe animale au arătat că produsele alimentare modificate genetic provoacă daune la nivelul diferitelor organe din corp,. În acest context dovezi în creştere este esenţială pentru un moratoriu privind alimentele modificate genetic pentru a asigura siguranţa pacienţilor noştri şi a populaţiei de sănătate.

Preşedintele AAEM, Dr. Jennifer Armstrong a subliniat că "medicii sunt susceptibile de a observa efectele la pacienţii lor, dar avem nevoie să ştie cum să pui întrebările potrivite. Comună alimentare cel mai mult în America de Nord, care conţin OMG-uri - porumb, soia, rapiţă, de bumbac ulei. Un document care defineşte poziţia AAEM despre alimentele modificate genetic, pot fi găsite la www.aaemonline.org.
În articol se întâmplă să spun că tehnologia de organisme modificate genetic (OMG-uri) vor fi nule reproducere procese naturale, de selecţie are loc la nivel de celule individuale, această procedură este extrem de mutagene şi pauze în mod regulat bariere genetice, această metodă este utilizat doar pe o bază comercială în termen de 10 de ani. " AAEM documentul prevede în continuare că "mai multe studii pe animale indică riscuri grave de sănătate asociate cu alimentele modificate genetic, inclusiv infertilitate, dereglare imunitar, îmbătrânirea accelerată, dereglare de gene asociate cu sinteza de colesterol, de reglementare insulină, celule de semnalizare şi formarea de proteine precum şi modificări în ficat, rinichi, splina şi tractul gastro-intestinal.

Ei adaugă: "Există mai mult de o conexiune casual dintre produsele alimentare modificate genetic şi consecinţele asupra sănătăţii. Există legătura de cauzalitate, în conformitate cu criteriile de Hill ('s Criterii Hill), în zonele de gradul de feedback pozitiv, consistenţă, specificitate, gradientul biologice, plauzibilităţii biologice şiI. Gradul de comunicare pozitive şi coordonarea dintre produsele alimentare modificate genetic şi boala a confirmat în mai multe studii pe animale.

OMG-urile sunt toxice

Document al AAEM trebuie să dea un motiv de reconsiderare formală a politicii actuale de neintervenţie în regulamentul de OMG-uri, în care producătorii cinstit de companii seminţe OMG precum Monsanto, este considerată ca fiind ştiinţific probe de sunet de siguranţă. Investigarea AAEM este de a cita în acest context, în detaliu:
"Este, de asemenea, specificitatea justificată de asociere între produsele alimentare modificate genetic şi de bolile specifice Numeroase studii la animale. Arată disregulation un organism semnificativ imunitar, inclusiv reglementarea crescut de citokine asociate cu astm, alergii, şi, de asemenea, cu inflamarea Studiile la animale. Arată, de asemenea, structura şi funcţia hepatice, inclusiv schimbări în metabolismul glucidelor şi lipidelor, precum şi modificări celulare care pot duce la îmbătrânirea accelerată şi poate duce la acumularea de specii reactive ale oxigenului (SRO) modificări. Au fost, de asemenea, documentate în rinichi, pancreas si splina. Un studiu recent 2008 se leagă de porumb modificat genetic cu infertilitate, care arată o scădere semnificativă la descendenţi a lungul timpului, şi greutatea în mod considerabil mai puţin de şoareci hrăniţi de porumb modificat genetic. Acest studiu a arătat, de asemenea că mai mult de 400 de gene găsit la şoareci hrăniţi de porumb modificate genetic, arată diferit (exprimat diferit). Aceste gene sunt responsabile pentru controlul sintezei proteice şi modificarea, celule de semnalizare, sinteza colesterolului şi a Regulamentului de insulină. Cercetările arată, de asemenea, daune intestinului de animale pe dieta GM, inclusiv proliferarea celulelor şi tulburări de creştere a sistemului imunitar intestinal. "

AAEM studiu revizuit, de asemenea, afirmaţiile industriei de biotehnologie că produsele alimentare modificate genetic pot hrăni lumea prin producerea de mai multe soiuri de înaltă productivitate. Este, referindu-se la contra-probe, susţine că se pare că opusul este adevărat, şi anume faptul că pentru o lungă perioadă de timp, culturile modificate genetic au fost mai mici decât recolte normale şi cererea pentru o lungă perioadă de timp mai mult, nu mai puţin, erbicid este substanţe chimice foarte toxice cum ar fi glifosat . Raportul notează că "mai multe studii de mii de domeniu în ultimii 20 de ani în căutarea de gene la îmbunătăţirea randamentului operaţionale sau interne (culturi) indică un efort semnificativ. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste teste de teren nu a crescut randamentul comercializate majore produse alimentare / culturi furajere, cu excepţia porumb Bt. " Cu toate acestea, unele câştig în producţia de porumb Bt, au spus, a fost "în mare măsură datorită îmbunătăţirilor de reproducere tradiţionale, şi nu din cauza OMG-uri.

Ajung la concluzia că din moment ce produsele OMG "reprezintă o ameninţare la adresa sănătăţii grave în domeniul toxicologiei, alergie şi funcţia imunitar, sănătatea reproducerii, metabolice, de sănătate fiziologice şi genetice, şi să aducă nici un beneficiu, AAEM consideră că este necesar să se adopte principiul precauţiei, care este unul din principalele instrumente de reglementare în domeniul protecţiei mediului şi politica de sănătate din cadrul Uniunii Europene şi, de asemenea, serveşte drept bază pentru un număr de acorduri internaţionale. definiţia cea mai utilizate pe scară largă de Declaraţia de la Rio de Janeiro în 1992, care prevede: "În scopul de a proteja mediul , statele trebuie să se aplice pe scară largă principiul precauţiei, în conformitate cu capacităţile lor. În cazul în care există ameninţări de daune grave sau ireversibile, lipsa certitudinii ştiinţifice totale nu ar trebui să fie utilizat ca un motiv pentru amânarea măsurilor cost-eficiente pentru a preveni degradarea mediului.

De Johnintensiv presiunii publice, ministrul Agriculturii din Germania a emis recent o interdicţie privind plantarea porumb modificat genetic MON810 de la Monsanto. Din păcate, două săptămâni mai târziu, el a autorizat plantarea de seminţe OMG-uri de cartofi. Amflora, modificate genetic cartofi gigant chimice BASF (joint-venture cu Monsanto Company pentru OMG) a fost declarat ministerul german ca nu reprezintă "nici un risc pentru sănătatea umană sau mediu, Ministerul a subliniat" studiu aprofundat şi discuţii cu experţii ştiinţifice şi economice care a constituit baza prezentei decizii iraţionale.

Publicarea critici senzationala a OMG-urilor Academiei Americane de Medicina Mediului a fost întâmpinată de către mass-media mai importante din SUA şi tăcere presa internationala.

vpomestie.ruMiercuri, 03 iunie 2009
Vizualizări: 2306

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
38
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
71
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
164
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
149