--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ASTROPROGNOZ pentru 2009Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

2009 va fi gestionată de către Marte, şi promite o cantitate considerabilă de schimbare extraordinare - brusc realitate devenit evident că numai ieri părea imposibil. Incredibil? Dar acest lucru vorbeşte elocvent de un lanţ întreg de factori astrologic.

Marte - planeta de revoluţie şi de transformare care va avea loc din cauza aspiraţiilor subconştientul profund de majoritatea oamenilor, după cum reiese din numărul mare de Eclipsele sunt de planificare pentru a ne menţine într-un incarcate emotional pe parcursul întregului an: pentru 26 ianuarie, vom asista la o inelar eclipsă de soare, şi 22.07 - pe deplin .

În acest caz, patru eclipse lunare, dintre care ultima va fi pe 31 decembrie 2009. Dar eclipsa - factori secundari. Cea mai importantă influenţă asupra evenimentelor din 2009 va avea o mai mare la nivel mondial "jucatori" Zodiac.

Pluto - unul din cel mai lent de planete, situat într-o placă unică în momente de până la 30 de ani, intră într-un nou semn - Capricorn, aduce pe scena diferite generaţie complet: va cere diferite idei foarte, oameni, domeniul de aplicare, şi chiar de locuri de muncă!

Cel mai probabil, soarta lumii va fi decis de oameni, legate de reglementări, de stat şi structurile de putere (Capricorn).

Acesta nu arata ca sunt oameni a căror influenţă este de topire ochii - cei care au condus la succesul unui caldă şi un nepăsător de energie fără griji pic de "domnilor de avere" Sagetator!

Trecerea la noile valori va avea loc cu acordul deplin al lumii public - Jupiter, planeta de putere, va fi in Varsator si, prin urmare, să aibă suport real pentru mulţi oameni.

An (în special în ultimul trimestru) va fi marcată de un număr mare de cutremure, catastrofe, accidente. Acest lucru poate fi un alt factor care îi motivează pe oameni să schimbe atitudinea lor faţă de planetă, care a suferit atât de mult timp barbaria omului.

Idei care vor avânta în aer, se aduce la o consolidare a moralei, creşterea de valori precum familia, de stat, utilizarea prudentă a resurselor, patriotism şi valorile religioase.

Localizare lui Saturn in semnul Fecioarei şi tranziţie zgârcit in Balanta (şi morale spirituale valori ridicate) ofera, de asemenea, o tranziţie lină la o practică şi de important scop mai mult pentru umanitate - se pare că termenul de iluzie şi celebrare a vieţii, din păcate, a trecut. Este timpul pentru a evalua pierderile şi să realizeze adevarata lor, dar nu exagerat de şanse.

Recunoască faptul că mulţi nu va fi usor ... Este foarte posibil ca unele persoane influente în prezent, nu se poate integra în realitatea timpurilor moderne, şi îşi pierd complet de statutul lor, sau că mult mai rău pentru toată lumea, încearcă să oprească schimbare.

Dar timpul lor este plecat pentru totdeauna. O altă eră marcată de o creştere economică fără precedent şi de energie incredibil de consum de peste.

Mulţi oameni vor fi nevoiţi să pornească de la zero: să dobândească noi competenţe, muta, schimba complet obiceiurile lor, statutul, stilul de viaţă.

Cel mai important să ne amintim noi toţi în 2009 - o perioadă de schimbări nu reprezintă numai puzzle-uri complexe. El oferă, de asemenea excelente multe şanse de a profita de aceste schimbări foarte. Totul va depinde de noi. Deci, plictisit de acest an, noi, evident, nu trebuie să!

Sursa: galya.ru
skazka.nsk.ru

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 14 ianuarie 2009 8:00
Vizualizări: 2000

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
293
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
297
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
100
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246