ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

ATS-Agrotehcomert a prezentat cele mai bune mostre de echipament agricol la TEHAGROFEST 2019 ©

Compania „ATS-Agrotehcomert”, care face parte din Concernul DAAC Hermes grup a prezentat în cadrul Expoziției-festival de mașini agricole TEHAGROFEST 2019, care s-a desfăşurat în comuna Togatino, cele mai bune modele de echipamente tehnice de înaltă performanță, produse de Uzina ”Rostselmaş” din Rusia, precum și a companiilor „Agrex”, „Hattat”, „Gungor”.

Compania italiană „Agrex” este specializată în uscătoare mobile și staționare de cereale și echipamente pentru aplicarea îngrășămintelor minerale. De asemenea, este posibilă uscarea culturilor de cereale atunci cînd este necesar în condiţii de cîmp, ceea ce este facilitat de caracteristica structurală a uscătoarelor de cereale „Agrex”. Această tehnică prezintă un interes sporit pentru fermierii moldoveni, deoarece se distinge prin calitate superioară, productivitate excelentă și printr-un preț rezonabil.

Potrivit spuselor șefului Departamentului de vînzări al combinelor „Rostselmaş” în Republica Moldova al Companiei ATC-Agrotehcomert, Oleg Iarov, la Expoziția-demonstrație a echipamentelor agricole a fost prezentată, practic, întreaga gamă de echipamente de înaltă performanță: de la pluguri pînă la mașini de recoltat puternice. În special, fermierii moldoveni au apreciat combinatorul de pregătire pat germinativ sau combinatorul de prelucrare a solului, echipamentul pentru adunat furaje, maşina de recoltat furaje tractată, presa de balotat, precum și tractoarele și combinele, produse de Uzina „Rostselmaş” din Rusia. Fermierii moldoveni au preferat, în special, combina de recoltat cereale de clasa a treia NOVA 340, compactă și manevrabilă, care este ideală pentru condițiile de muncă în Moldova. Totodată, aceasta e potrivită atît pentru fermierii mici, cît și pentru agricultorii, care au terenuri complexe, cu reliefuri anevoioase.

Agricultorii mai mari au preferat combina de recoltat Acros 595+, o combină puternică de clasa a cincea, prezentată la expoziție. Aceasta este prima în top din sortimentul „Rostselmaş”-ului, de clasa a cincea, fiind o combină puternică și productivă, cu un buncăr spațios. Artiom Parhomenko, directorul de vânzări al companiilor „Rostselmaş”, a atras atenția fermierilor asupra presei de balotat Tukan 1600, precum și a combinei de recoltat furaje cu rabator tractat, cu lăţimea de lucru de 2 metri, asupra atașamentelor la mașinile de secerat, extensiilor pentru recoltarea de floarea-soarelui Falcon. Acest echipament fabricat are între 6 și 12 rânduri, cu o distanță între rînduri de 70-75 cm. În plus, sînt foarte eficiente şi hederele de recoltat porumb Argus cu 4 pînă la 12 rînduri, cu o distanță între rînduri de 70-75 cm. De asemenea, a fost prezentată secerătoarea fără rînduri pentru toate tipurile de combine Rostselmaş de la 5 pînă la 12 metri.

Șeful Departamentului de vînzări ATC-Agrotehcomert Gheorghe Donici a menţionat, de asemenea, avantajele tractoarelor turcești Hattat 285S prezentate de companie, cu motor Perkins de 82 cai putere. Această tehnică este, de asemenea, foarte eficientă și accesibilă tuturor agricultorilor, este econoamă la întreținere şi este dotată cu aer condiționat. Toți producătorii de cereale și fermierii se pot familiariza cu avantajele echipamentelor agricole de înaltă calitate și de înaltă eficiență, care este comercializată de ATC-Agrotehcomert.

 

Miercuri, 19 iunie 2019
Vizualizări: 486

Citiţi de asemenea

Stațiile de încărcare pentru mașini nu sunt atît de uimitoare în zilele noastre.Dar ce e de făcut cu bicicletele electri...
36
Ai auzit de un astfel de fenomen ca "Furtună murdară"?Așa se numește fenomenul, cu formarea de fulgere în norul de cenuș...
43
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
30
Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
64