ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Autoregenerarea în 125 de zile cu o dietă vegană crudă
 

  • dacă persoana timp de 44 de zile nu mănâncă bucate trătate termic, imunitate i-se întărește și organismul se pregătește la înfruntarea bolilor.
  • după 62- 71 de zile puterea sistemului imunitar crește într-atât, încât e capabil să învingă cele mai grave afecțiuni.
  • 80 de zile de alimentare cu doar fructe si legume crude oferă organismului capacitatea de a se elibera de boli. La acel moment, sistemul imunitar respinge boala, tumorii se separă de țesut.
  • după 80 - 107 de zile fără mâncare fiartă – sistemul imun împreună cu sistemul nervos central verifică dacă în organism nu a rămas, nu a apărut, nu s-a restabilit vreo patologie, vre-un mediu patogen.
  • după 116 de zile pe dietă vegană crudă are loc așa-numita "curățirea finală", se stabilește un diametru potrivit a vaselor de sânge (diametrul poate fi examinat cu ajutorul unor exerciții speciale), se verifică concentrația de bilă, eliberarea hormonilor în sânge.
  • dacă ați reușit să rămâneți pe o dietă crudivoră timp de 125 de zile, corpul vi s-a reînnoit, e curat ca la un copil; astfel viața Dvs se schimbă și va fi plină de succese, sănătate și bucurii.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 18 octombrie 2014 15:11
Vizualizări: 2394

Citiţi de asemenea

„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
198
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
279
Norocoșii din cadrul Tombolei Cosmeplant „203 Premii: Câștigă-le tu!” și-au ridicat premiile generoase. Ceremonia de înm...
417
Potrivit oamenilor de știință, vîntul a suflat dintr-o anumită direcție specială, a îndepărtat o parte din stîncă, iar r...
362