autorităţile de la Moscova împotriva pungi de plastic

/ Vizionări: 2758

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Plastic şi ambalaje din plastic autorităţile de la Moscova a început să abordeze problemele de mediu. În viitorul apropiat, pungi de plastic pot disparea de la magazinele capitalei şi locaţiile acestora va apărea pe hârtie. Acest lucru se datorează faptului că în fiecare an în depozitele de deşeuri este scos aproximativ o jumătate de milion de pachete pe descompunerea care are mai mult de 100 de ani.

In magazine Moscova impune treptat restricţiile privind utilizarea ambalajelor din plastic.

Acest oficialii metropolitane a declarat astăzi la o reuniune a guvernului metropolitane în discuţie vizate programului de dezvoltare pe piaţa de capital de consum pentru perioada 2010-2012.

"Noi trebuie să adopte o legislaţie la nivel federal pentru a limita utilizarea de recipiente din plastic, va iniţia adoptarea acestei legi de partea lui. În acelaşi timp, să dezvolte dreptului său etape utilizare limitată de recipiente din plastic de ani de zile in magazinele de la Moscova ", - a declarat şeful departamentului de Moscova potrebrynka Vladimir Malyshkov.

Potrivit acestuia, pentru a înlocui recipiente din plastic au venit la hârtie şi ambalaje biodegradabile, care este mult mai uşor să fie eliminate şi nu dăunează mediului, spre deosebire de plastic.

de ambalaje biodegradabile este descompus de trei sau patru ani. Descompunerea se produce atunci când sunt expuse la căldură, umiditate, radiaţii ultraviolete şi microbi. Un aditivi speciali (aditivi) pentru a creşte dramatic viteza de îmbătrânire naturală de materiale polimerice.

Cum experţii spun că o astfel de ambalaje este perfect sigur pentru mediu.

Dar acest pachet este efemer: perioada de utilizarea sa să nu depăşească doi ani. Tehnologi şi producătorii promit că costul noului ambalaj este mai scump decât în mod normal în doar 15% sau opt-zece copeici pe colet.

rkm.kiev.ua

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137