ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Avantajele caselor de lemn
 

În lumea de astăzi, la alegerea unui material de construcție, în primul rând atragem atenția la proprietățile sale ecologice. Lemnul face parte din categoria  materialelor care sunt făcute de natura, casa construită din lemn are un număr semnificativ de avantaje. Aplicarea tehnologiei clasice în construcții de lemn în nici într-un caz nu poate fi numită un omagiu adus modei. În primul rând, aceasta este o abordare rezonabilă și competentă la proiectarea casei.
Este cunoscut faptul că în ultimii ani crește procentul caselor de lemn construite în țările europene. O astfel de popularitate se datorează avantajelor unei case din lemn. Să le analizăm în mod separat.

Psihologie. Într-adevăr, aceste case au un efect foarte pozitiv asupra psihicului nostru. Ochii se bucură la vederea lemnului natural, suprafața caldă a materialului este plăcută la atingere, iar aroma naturală deosebită poate îmbunătăți starea de spirit. Mai mult ca atât, lemnul natural îmbunătățește microclimatul, neutralizează substanțele nocive din aer.
Efect de vindecare. Pentru o sănătate mai bună, este nevoie de a menține în locuință nivelul de umiditate de 50 la sută. Lemnul are capacitatea de a regla umiditatea. Materialul absoarbă din aer aburi și le usucă. Astfel, fără nici un fel de  echipament, locuința dvs. va avea un nivel de umiditate ideal.
O altă proprietate a materialului este capacitatea de neegalat de a neutraliza toxinele ce se găsesc în aer din interior. Având în vedere faptul că situația ecologică în mod constant se agravează, este un plus foarte important al casei de lemn.
Pentru persoanele alergice sunt disponibile avantaje foarte concrete ale casei de lemn. Datorită faptului că pereții nu atrag praful, aerul din încăpere este vizibil pur și, prin urmare, respirați mai ușor în timpul bolii.
Ecologie. Proprietățile ecologice ale lemnului nu au fost depășite de nici un alt  material. În principal, acest lucru se datorează  reactualizării constante a lemnului, prin urmare curățarea încăperii de la materialul lemnos are un efect minim asupra mediului înconjurător. Este important faptul că transformarea lemnului în material lemnos de construcție nu este asociată cu producerea deșeurilor. Și scoarță de copac, și surcele, sunt prelucrate și devin materiale de construcție și de  finisare.
Construcție robustă. Casa de lemn are un avantaj incontestabil față de construcții  de piatră. Schimbările uriașe de temperatură sau vibrațiile din sol nu pot provoca daune semnificative structurii. Datorită flexibilității părților compuse ale căror rezistența la lovituri și impactul de tracțiune este foarte mare, structura de lemn nu se va sparge. În structura de lemn nu vor apărea crăpături, chiar și la vibrații minime în sol.
Construcția casei de lemn este bazată pe metoda uscată și, prin urmare implică o costuri minore de timp. Lemnul nu necesită timpul suplimentar, necesar pentru uscare, ca și structura de piatra. Nu vor fi semnificative și costurile de transport, deoarece materialul lemnos nu are o greutate mare. Mai mult decât atât, elementele purtătoare ale casei de lemn sunt mai subțiri decât într-o casă din cărămidă. Prin urmare puteți câștiga un număr suficient de spațiu de locuit util.
În cele din urmă, nu putem omite un astfel de avantaj al caselor de lemn, cum ar fi relevanța lor constantă. Locuința de lemn niciodată nu va ieși din modă, deoarece materialele naturale sunt întotdeauna apreciate într-un mod special.

деревянный дом

деревянный дом

деревянный дом

деревянный дом

деревянный дом

деревянный дом

 

 

ABONAȚI-VĂ
Joi, 10 iulie 2014 14:03
Vizualizări: 3517

Citiţi de asemenea

Locuitorii din Soroca spun că şi-ar dori ca Nistrul să fie mai curat, iar oamenilor să le pese mai mult de mediul ambian...
8
Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
370
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
342
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
316