ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Avioane AntichitatiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aceasta poveste va începe o dată U. S. Air Force ofiţer Petru Beltingham şi prietenul său de medic dentist Olgund Enbum a produs un model de avion, copiat de pe amuleta de la morminte columbiană în scara 16:1. După echiparea mici cu motor şi elice decis să testeze zborul caracteristicile sale. Testarea a fost efectuată pe teren, în cazul în care fanii sunt întotdeauna filare Model de constructii. Pentru marea surpriză a creatorilor de aeronave nou model - el a zburat în mod exclusiv şi a fost foarte agil!

Sunt indieni jumătate mii de ani în urmă nu a cedeze în cunoştinţele lor în domeniul proiectării contemporanilor avioane? În acest caz, ceea ce sa întâmplat la aceste cunoştinţe? Ce ar putea afecta pierderea de această cunoaştere, care a dus la lag pyatnadtsativekovomu - sau mai degrabă, o pierdere completă a acestor cunoştinţe?

Voi începe scurt studiul nostru care a servit ca model de aur aeronave de mici dimensiuni amuleta prototip, găsite în America de Sud, în teritoriul de azi al Columbia. Suntem acum motiv necunoscut localnicii le-au pus în înmormântare şi jumătate de mie de ani în urmă, dar a abandonat apoi producţia lor la o dată ulterioară. Din nou, se pune întrebarea cu privire la pierderea de cunoştinţe sau de tradiţie sau de retragere de pe teritoriul celor care au lucrat în acest sens.

În lumea de istorie şi arheologie ştie multe cazuri, atunci când marile civilizatii au fost distruse de hoardele de nomazi sălbatice. Un exemplu în acest sens - Egiptul Antic, a căzut sub stăpânirea arabi, acum pretind a fi urmaşii vechilor egipteni. În ţara noastră, să caute nu departe: armenii moderne cred că strămoşii lor au înalt, blond şi ochi albaştri, la crearea acestuia patrimoniului cultural mare în domeniul de reşedinţă contemporan armenilor. Adevărat, acestea nu se îndoia că tatăl lor, patriarhul Avraam a fost arab. Deci, ceea ce face ca unele uitare aici - mai mult politic decât că - istorice.

Nu întâmplător, şi ştiinţa însăşi Arheologie "divorţat" cu istoria diferitelor ministere şi agenţii: Ministerul Culturii şi Ministerul Educaţiei. Cineva astăzi este teamă că, împreună, - aceste două discipline vor fi în măsură să sap până material care nu se încadrează în conceptul biblică a dezvoltării mondiale. Minore încearcă să ghid ţării moderne arheologii sape prin Novgorod la partea de jos a povesti până în prezent nu ajunge la nimic adus, ceea ce confirmă din nou necesitatea de a combina aceste două ramuri.

Dar să ne întoarcem la amulete noastră din Columbia. Numirea a unora dintre ele, iniţial nu a provocat nici o îndoială: agrafe de păr, ornamente nas, cercei şi articole de bijuterii gâtului. Surprinzător forma unor pre-a făcut pentru speciile dispărute din insecte, dar după studiu detaliat, sa stabilit că nu insecte nu au avut niciodată o aripi deltoid, şi fixată de aripi de insecte nu este aşa. În afară de aceasta, putem spune că insectele nu au nici o cârmei coada verticală. Ce urmeaza? Apoi, cercetatorii au venit în ajutorul ... fantezie! În caz contrar, ar fi ideea a rămas născut mort.

Aeronave - amulete din Columbia


ochi iscoditor observat o asemănare considerabilă la formularul de insectă din navetei spaţiale - reutilizabile SUA nave spaţiale. Mai târziu, designeri adăugat un model de un motor şi o elice, au dat unele dintre proprietăţile aerodinamice ale modelului, în conformitate cu legislaţia în vigoare aerodinamicii si a eliminat găuri în spirală în aripi "care a făcut în cele din urmă piloteze aeronave model. Atunci când un astfel "se potrivesc", model pentru care arborează model ar putea fi rulat în aer şi care arborează model de un crocodil care a înghiţit soare!

Şi totuşi, este în valoare de atât de grav critica pervonachain traducere? Deja în 80 de ani de secolului XX în junglă găsit un trib care nu a avut niciodată cunoscute ale civilizaţiei moderne ca reprezentanţii săi. Acest trib a fost numit de cei de la Bird de Fier, iar pe piept a fost un lider minunat de tatuaj, reprezentând, în toate glorie ... - Supersonic luptator. Nu am cazul cu amulete din America de Sud - un exemplu de acest fel: populaţia din această perioadă au fost vizitate cu reprezentanţi ai unei civilizaţii mai avansate - Pământ sau altă planetă. În memoria de acest lucru şi a ieşit "o serie de insecte. În timp, aceste evenimente au fost uitate, apoi toate au fost inchise, mai târziu şi mai important, dintr-o poziţie de evenimente s-au aborigenilor. contemporanii noştri, găsirea aceste dovezi ale civilizatiei antice, a avut un tur al terenurilor de către străini, văzând asemănări cu spacecrafts. Deşi fiecare versiune are dreptul de a exista, dar va fi prezentat dovada cea mai gravă şi convingătoare în favoarea o versiune şi eşecul altora.

rojdenierus.ru

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 03 octombrie 2008 10:00
Vizualizări: 4507

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
511
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
938
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531