ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bakshala Arkaim peste 1000 de aniAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Centrul Pământului în zona delimitată Uchalinsky

Totul curge, totul se schimbă. Nu sta nemişcat şi lumea ştiinţifică a crezut că. În cei douăzeci de ani, datorită trecut la un ştiinţifice noi concepte în societate au apărut doar explozie de informaţii ştiinţifice. Spaţiu deschis secretele sale. Ca un corn al abundentei căzut deschis, confirmând punctele principale de religie, esoterism. minţi ştiinţifice să se ocupe serios cu studiul de subţire (invizibil) lume de câmpuri de torsiune, energia vidului fizic de stocare a informaţiilor de apă,, anormale zonele Universul a Pamantului. De senzaţional descoperiri reale a marcat excavarea şi studiul "oraşe astroarheologicheskoe ţară", în Urali de sud - Arkaim, Uchalinskiy regiunea aşezări antice din Başchiria, aruncă lumină asupra originii civilizaţiei noastre, rasei umane.

Unul din aceste aşezări, vag menţionate în continuare Bakshala, în apropiere de satul Novo-Bayramgulovo descoperit ca un rezultat al unei imagini prin satelit secret în 1956. În 1998, a fost descifrat ascuns în ea un cerc. A fost doar în 2004 datorită interesului şi sprijinului financiar pentru Europa de Est Economie şi Universitatea de ştiinţe umaniste, Muzeul Naţional din Belarus, raionul administrarea Uchalinskiy a început o investigaţie arheologică a obiectului. Şeful expediţiei a fost candidatul de ştiinţe istorice, profesor asistent de VEGU rus istorie, un specialist în cultura sarmatice, un arheolog de frunte al republicii Vitaly Feodorov.

Vara anului 2006 a seminarului rusă "şi ideologice conţinutul Astronomic al siturilor arheologice din Ural, Vitaly Feodorov de Sud si cercetator al Departamentului de Arheologie Muzeul Naţional de Belarus Yanina Rafikova a prezentat rezultatele preliminare ale studiilor s-au iniţiat. Raportul a sugerat un monument semnificativ la vârsta (cel puţin 5000 de ani), precum şi de cult la destinaţia sa. Raport Ufimtsev a atras o mulţime de întrebări atât din arheologi colegi, şi de către astronomi. Dar într-o singură privinţă, opiniile tuturor cercetătorilor de acord - sapa trebuie să continue. expeditie arheologica a procedat la următoarea fază a activităţii sale la data de 10 iulie a acestui an.

Când am ajuns în Bakshala, săpăturile au fost în plină desfăşurare. Alumni VEGU, istoricul Arthur Kalashnikov şi unghiilor Hidiatullin, expediţia de laborator, un arheolog amator de la Sankt Petersburg, Alec Lingaliu dezvoltat cu atenţie groapă dreptunghiulară, de control cu atenţie fiecare centimetru de teren. Care sa oprit, studiind obiect mic. Se pare că o piatră Arrowhead. Fiecare artefact extrase - tot felul de sfaturi, greble, spade, sulite, polizoare, cioburi de vase, oase, arheologii detalki cupru cu atenţie şi ambalate în pungi de polietilenă separate. Ei s-au acumulat mai mult de treizeci de ani.


- Există efectuează în prezent săpături de la intrarea "lui Calendar People", - a declarat Alik Lingaliu. - Este un observator astronomic prigorizontalnuyu sub formă de gama corectă a aproximativ o sută de metri în diametru. Şi cercul este văzut din partea de sus a munte - iarba creştere pe ea într-un mod special. Aceasta este o unica Uchalinskiy Stonehenge. Astfel de obiecte sunt deschise în Austria, Republica Cehă, Kurgan şi regiunile Riazan din Rusia. Dar ei sunt mult inferioare în mărime, astfel încât Bakshala - este unic.

Bakshala pretins arheologi şi oameni de ştiinţă, - este un altar si un monument religios arheoastronomichesky simultan. Amplasarea lor de decontare şi "Calendar" arii aleasă nu întâmplător - este convenabil pentru toate părţile. Acest lucru este, în primul rând, un fel de râuri, confluenţa râului Ural şi flux Mindyak Bakshala. În al doilea rând, sanctuarul este situat într-un mod precis la graniţa dintre două continente - Europa şi Asia. În al treilea rând, domeniul, care a fost aleasă Arias, este oun fel de mancare "de aproximativ un kilometru în diametru, marginita de o creasta de munte. Conditii de vechi ar fi sensul simbolic al divinului. În al patrulea rând, este excelent "pridomnoe" păşune, un loc pentru păşunat - bovine şi ovine. Aria este angajată activ în agricultură pastorale.

- Să depisteze orice Menhirs, punctul de observaţie de la sanctuar nu a putut, - a declarat Andrew membru al expeditiei tuch. - Din moment ce domeniu a fost în mod repetat arat. Cu toate acestea, mecanicii locale amintesc despre unele pietre care au fost eliminate în timpul aratului. Când ne-am curăţat de pe continent, a canalelor deschise cu adâncimi cuprinse între 40 - 80 centimetri, în urma circumferinţa sanctuarului. În mijlocul şanţului diferenţa primul - la intrarea în cerc - aceasta a fost pusă piatra de mai mult prelucrate. Au fost identificate ca pol găuri - pe ambele laturi ale intrării "au fost odată săpat patru mesaj puternic - găuri suficient de adânc. Intrarea în templu antic este orientat spre nord-est, unde exact pe partea de sus a munte Berkut-oja, pentru care ziua exactă a solstiţiului de vară - 22 iunie - răsare soarele. Dacă aţi trage o linie dreaptă de la intrare deschisă pe teritoriul propuse a monumentului, atunci acesta va punctul de la munte Yantyk-bash. Munţii pentru oameni a fost întotdeauna sacru. Alpinism ei, arienii vechi (acest lucru este acum oamenii de stiinta lor de apel) cred că apropie de cer, la Dumnezeu. Pentru locale "nativi" în principal un loc de cult de cult a fost un munte Iremel.

- Munţi locale abtine Berkut-oja, cred că are o forţă malefică - continuă să Andrei. - Şi noi de asemenea, a existat un caz misterios - suntem deja prea mare legendele sale. Anul trecut a fost vreme insorita, dorinţele voastre proprii pentru a urca la summit-ul. Şi apoi a suflat o furtună teribilă, snesshy literalmente lagărul nostru. Si ne-am observat: daca face o doresc, în centrul cercului, numai cu intenţii pură, aceasta va veni adevărat ...

Arheologii sugerează: va fi în cele din urmă descoperite, iar restul de trei intrarea simbolic la templu antic.


arheologie Obiecte găsite de mai sus fac parte din epoca bronzului. Şi în straturile inferioare ale obiecte au fost descoperite mult mai devreme, în epoca de piatră, poate chiar din paleolitic, care a început aproximativ 40.000 de ani î.Hr.. Rezultatele sunt, de asemenea, straturi foarte puternic cenuşă - popor vechi săpat cenusa din vetrele, curăţate case. Dacă aşezarea vechi de aproximativ 12 mii de ani, sanctuarul - circa cinci mii. vârsta exactă a acestuia urmează să fie stabilită. Dar un lucru este clar: Uchalinskiy "Observatorul Poporului a fost construita mult mai devreme Arkaim! Potrivit şefului de expeditie din Ioannina Rafikova - pentru o mie de ani.

- Dar noi suntem de aşteptare pentru piese de un alt nivel - Andrew arată în centrul cercului - care ar fi arătat de tipul de religiei antice, numele zeilor. Aşteptare constată simboluri pe care întruchipează viaţa lor spirituală şi tradiţiile. Şi le vom găsi. Nu există nici o îndoială că altarul a avut loc ritualuri religioase, ar putea avea altare, înmormântare. În orice caz, a descoperit obiecte sugerează că anticii vorbeau fluent artizanat, vite. Ei au avut uite solide la viaţa spirituală, un sistem de valori morale, de predare ...

- Nu credeţi că - cere arheologi - că aria are o cunoaştere mai profundă a naturii de soare, stele şi universul decât ne-am face? Au fost aceleaşi în vremuri stravechi înţelepţii, preoţi ...

- Desigur, astrologie, ei ştiau mai bine decât omul modern, - a declarat Alec Lingaliu - şi legile naturii, de asemenea, de altfel, au fost capabili de a le utiliza - alegerea când să semene, să mergem la vânătoare, pentru a celebra sărbătorile, familia creat.

Cineva se gândeşte: strămoşii noştri structurile construite ca lăcaşuri de cult de soare, cineva: că monumentele găsit - aceasta este observator în cazul în care astronomii au observat progresele înregistrate de stele si luna. Cel mai probabil, şi apoi ambele. Recent, Urali de Sud,sa trezit trecut mulţi oameni de ştiinţă, arheologi, scriitori de acest interes de nestins. capul Presupunerile al departamentului de arheologie, etnografie şi ChSU istoria sotsioestestvennoy, director al Arkaim Centrul Ghenadi Zdanovich, un profesor de studii culturale şi de management la Universitatea de Stat de Management, doctor în filosofie Valery Chudinov, academician şi om de ştiinţă Victor Kandyba, astroarheologa, universitar, cercetător Arkaim Constantin Bystrushkina, scriitor şi om de ştiinţă asii Alexandru şi de a reduce la faptul că în zona munţilor Urali de Sud, şi, în special de munte Ripeysko-Iriyskie pinteni Iremel-Alatyr, este leaganul rasei umane, locul de nastere al arienilor - progenitori ale culturii universale. Că aria - Zoroastrians, care locuiau în teren "de oraşe antice, temple construite cu convingerile sale proprii - Vede, pe care apoi le-au distribuit în India, Irak, Persia.

După ce a fost recent în sat şi vizitează Menhirs Akhunov - observator vechi, am aflat: sanctuar a fost descoperit un medalion de bronz reprezentând o cruce într-un cerc. Reţineţi că acest simbol - un vechi simbol solar care desemnează cele patru datele principale solare în an - 22 septembrie, 22/12, 22 martie şi 22 iunie, solstitiul anuale. În partea de sus din înălţimea muntelui de 666 de metri, care este situat la 12 km Akhunov, arii literalmente scobite în diametrul cercului rock din şase metri şi cu o gaura impresionanta in mijloc. Nu există un alt fapt. S-au pastrat numele vechi al satului ca Uchaly Mitryaevo, a căror origine este acoperită în secret profund. Cel mai probabil a fost legată de cultul vechi arian Zeu Soare - Mithras. Sătenii au confirmat: în sat, pe malul Lacului Big Uchaly au fost găsite o dată rămâne de articole de uz casnic a unei civilizaţii antice. În plus, ariile credinţa probabil Bakshala aprobat într-un mod fundamental -, au săpat adânc cerc pentru a "rupe" el pe toate cele patru laturi, şi a pus pauze pe pietre, ceea ce denotă modul în cruce. Este posibil ca piatra a fost construit în inima sanctuarului. astfel de locuri de cult, în conformitate cu Andrew Tuha, găsite în India, Egipt, Italia, Republica Cehă. Şi arc notorii are forma unui cerc cu patru porti. Bakshala - un mini-Arkaim! Confirmarea acestei ipoteze - doar o chestiune de timp.

prezinta istoric de cercetare: ridicate în cultul Urali de sud a soarelui invincibil şi de a exercita - Mithraism, Zoroastrism, promulgate de către profet Zoroastru, scripturi vechi Avesta Rigveda şi au fost ulterior introdus in India, Irak, Persia, Grecia şi Italia. Mithraism a lovit rădăcini adânci în lumea antică, legile sale spirituale au avut ecou în inimile multor oameni şi a devenit, practic, religie premieră mondială.

În cele din urmă arheologii au mi-a cerut să bea ceai.

- Fără îndoială, descoperiri majore încă să vină, - dracu însumând au spus ei. - Este bine atitudinea pozitivă la săpături a populaţiei locale. Oamenii sunt interesaţi, de ajutor. Suntem foarte recunoscători ne-am îndreptat în districtul administraţiei Alim Salikhov, care recent a vizitat aici. El abordează personal multe probleme consumatorilor. Acum, există 10 persoane. Recent, elevii au lasat Ufa scoala № 29, № 38, Liceul "Alpha". Ei au ajutat, de asemenea, o mare de cercetare. Toţi participanţii la excavare - entuziaşti, altruists, intenţia de a veni cu o - pentru a ajunge la partea de jos. Ei trăiesc într-un roman poliţist interesant: ce vom găsi mâine? Te simti bine, probabil de energie a monumentului este de a face fapta sa buna.

- În general - continuă să Andrew tuch - Bakshala ca Akhunov - un mare bonus pentru zona Uchalinskiy care poate şi ar trebui să devină o sursă majoră de completare ca o atracţie turistică. turismul istoric cu fiecare zi ce trece devine din ce în ce mai popular, oamenii au devenit interesati de trecutul lor. Obiecte necesitatea de a cultiva, de a promova. Dar tanţade toate - pentru a investiga. Şi pentru această investiţie este necesar, implicarea de specialişti diferite, oamenii de stiinta solului, geofizicieni, paleozoologie, astroarheologov. În legătură cu site-urile pitoresc naturale, o energie puternica de obiecte arheologice poate fi o parte a complexului turistic şi de agrement, care va da un impuls şi dezvoltării economice în regiune. Dar sarcina noastră principală - de a studia aceasta extrage complet toate informaţiile posibile.

- Acum putem spune cu încredere - a adăugat comandantul Ioannina Rafikova - că Bakshala Arkaim peste 1000 de ani. Rezultatul: constructori Baksa - strămoşii acelor oameni care au construit Arcul.

În concluzie, este demn de remarcat: de cercetare a monumentelor istorice din Uralii de Sud, noile informaţii poate provoca o adevărată revoluţie în lumea ştiinţifică, bine agitate, s-ar părea, teoria fundamentala de origine a popoarelor indo-europene a civilizaţiei umane. Şi de această dată nu este departe ...


Dmitri Dmitriev.
agidel.ru

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 11 iulie 2009 11:23
Vizualizări: 4410

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
512
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
939
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531