ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bălți ar putea deveni lider în promovarea celor mai îndrăznețe proiecte. Opinie

Orașul Bălți ar putea deveni lider! Cunoscutul om de afaceri și om politic de la Bălți Nicolae Chirilciuc, care a luat decizia de a participa la alegerile primarului municipiului Bălți din 21 noiembrie ca candidat independent, a declarat că orașul Bălți poate fi un exemplu al modului în care cele mai importante probleme pentru fiecare dintre noi pot fi rezolvate într-un timp scurt. Și, potrivit lui, acum este momentul potrivit pentru aceasta, relatează Noi.md.

„Veți întreba de ce? Voi fi bucuros să vă răspund.

În primul rînd, țara noastră a început o cooperare activă cu țările din Uniunea Europeană. Acest lucru este confirmat de vizita Președintelui Germaniei, domnul Steinmeier, în țara noastră din 29 septembrie. Vreau să menționez că acest lucru s-a întîmplat pentru prima dată în cei 30 de ani de existență a țării. Într-o conversație cu Președintele nostru, doamna Sandu, Președintele german, domnul Steinmeier, a subliniat importanța cooperării dintre țările noastre și și-a exprimat încrederea că aceasta va fi fructuoasă și promițătoare”, a declarat Nicolae Chirilciuc.

Nicolae Chirilciuc a menționat că conducerea germană a alocat 10 milioane de euro pentru sprijinirea reformelor și combaterea corupției. Potrivit acestuia, toate acestea reprezintă o dovadă importantă a faptului că autoritățile germane doresc ca în Moldova să fie create condiții pentru dezvoltarea proiectelor de antreprenoriat și investiții.

„Percep acest lucru ca fiind începutul unor procese serioase care vor avea loc în țara noastră în viitorul foarte apropiat. Știu acest lucru și pentru că am relații de prietenie și de afaceri cu businessmenii germani. Acum apar oportunități concrete pentru implementarea multor proiecte care vizează dezvoltarea orașului meu natal.

De asemenea, este foarte important ca toți să avem posibilitatea să încredințăm orașul celor care vor putea folosi situația actuală la maximum. Împreună cu voi, voi putea crea condiții pentru atragerea investițiilor germane mari. Și acestea nu sînt cuvinte sau promisiuni goale. Știu ce trebuie făcut pentru a readuce Bălțiul la fosta sa glorie de centru industrial”, a spus cunoscutul om de afaceri și om politic bălțean.

După cum a subliniat Nicolae Chirilciuc, numai atunci cînd vor începe să funcționeze întreprinderile mari cu capital străin ne putem aștepta ca compatrioții noștri care muncesc în străinătate să se întoarcă acasă.

„Orașul Bălți poate deveni un lider în promovarea celor mai îndrăznețe proiecte cu participarea capitalului străin, în relansarea economiei și întoarcerea acasă a concetățenilor noștri. Nu credeți cuvintele și promisiunile politicienilor! Aveți încredere în experiența, relațiile internaționale acumulate și dorința sinceră de a face orașul nostru cel mai de succes din țară!”, a conchis Nicolae Chirilciuc.

Nicolae Chirilciuc a declarat mai devreme că a decis să candideze la funcția de primar al capitalei de nord a Moldovei ca candidat independent după numeroase întîlniri cu locuitorii orașului, compatrioți, după ce a studiat situația din oraș. El intenționează, cu sprijinul bălțenilor, să-și ridice orașul natal din ruine, să-l reînvie, să construiască un nou oraș al viitorului, un oraș frumos, un oraș modern de vis.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 04 octombrie 2021 19:43
Vizualizări: 900

Citiţi de asemenea

Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
73
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
97
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
84
Se înalță în mijlocul pădurilor mlăștinoase nesfârșite ale tundrei din nordul Iakutiei.Pe lanțul muntos se află coloane ...
234